Sport

Kiekko-Espoo Challenger - Sport 3-4 Läs mer

TuTo vann efter avgörande i förlängningen mot Sport B

TuTos väg till seger mot Sport B hemma i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey blev allt annat än enkel. Först i förlängningen kunde TuTo avgöra till 2-1 och ta bonuspoängen.

TuTo har två segrar och tre förluster och 20–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sport B har en vinst och fyra förluster och 14–19 i målskillnad. Förlusten var Sport B:s fjärde uddamålsförlust.

Det här betyder att TuTo ligger kvar på nionde plats i tabellen, och Sport B på sjätte plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sport B jagar ett trendbrott på bortaplan mot TuTo

Nedsläpp

Sport B har inte vunnit på tre raka matcher i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr inför dagens möte borta mot niondeplacerade TuTo i hockey. TuTo förlorade sin senaste match med 2-5 mot K-Espoo Challenger.

Sport B vann lagens senaste möte med 2-1.

Sport B har problem på bortaplan, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Ässät hemma mot Sport B

Hemmalaget Ässät tog hem segern mot Sport B i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. 6-4 slutade matchen på lördagen.

Segern var Ässäts fjärde på de senaste fem matcherna.

Det här betyder att Ässät är kvar på tredje plats, och Sport B stannar på sjätte plats, i tabellen.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 11 mars. Då möter Ässät K-Vantaa i Dickursby 13.50. Sport B tar sig an TuTo borta 16.20.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I dag spelar Ässät på hemmaplan mot Sport B

Nedsläpp

Match igen när Ässät möter Sport B i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey på lördagen. Ässät vann senast mot Hermes med 13-2, Sport B lyckades inte lika bra och förlorade mot KooKoo.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Sport B på hemmaplan, 4-3.

Sport B har problem på bortaplan, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KooKoo fortsätter skörda segrar hemma – vann med 5-3 mot Sport B

KooKoo gillar att spela på hemmaplan. I Kouvola ishall mot Sport B kom nämligen hemmaseger nummer sju i rad i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Matchen slutade 5-3.

Segern var KooKoos åttonde på de senaste tio matcherna.

Båda lagen har nu tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, KooKoo med 21–12 och Sport B med 18–15 i målskillnad.

Sport B:s nya tabellposition är sjätte plats, medan KooKoo är på fjärde plats.

I nästa omgång har KooKoo K-Espoo hemma i Vierumäki 2, fredag 3 mars 19.50. Sport B spelar borta mot Ässät lördag 4 mars 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter poängtappet senast – Sport B vill ha revansch i mötet med KooKoo

Nedsläpp

Sport B hade en riktigt fin form inför senaste matchen mot SaiPa/Ketterä, där sviten på fem raka segrar dock tog slut (2-3). I dag möter laget KooKoo i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey på bortaplan. Det blev förlust för KooKoo mot K-Espoo Challenger senast.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för KooKoo på bortaplan, 5-2.

Sport B har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ny seger för SaiPa/Ketterä i tuffa mötet med Sport B

Sjätte segern i rad i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey tog SaiPa/Ketterä efter 3-2 mot Sport B på hemmaplan på lördagen. Därmed bröts även Sport B:s svit med fem raka segrar.

SaiPa/Ketterä har en stark form med fem segrar och 29–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sport B har fyra vinster och en förlust och 20–14 i målskillnad. Det här var SaiPa/Ketteräs fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Sport B:s tredje uddamålsförlust.

Sport B ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan SaiPa/Ketterä är på andra plats.

I nästa match möter SaiPa/Ketterä HIFK Ak borta på fredag 3 mars 17.20. Sport B möter KooKoo söndag 26 februari 14.00 borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa/Ketterä möter Sport B och jagar femte raka segern

Nedsläpp

I dag är det dags för match för SaiPa/Ketterä som tar emot Sport B i Villmanstrands ishall i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. SaiPa/Ketterä är nu på andra plats i tabellen, efter fem segrar i rad, den senaste mot JYP Ak med 7-3. Sport B har inför matchen en vinstsvit på fem segrar i rad.

SaiPa/Ketterä vann lagens senaste möte med 5-4.

Sport B är rätt bra på bortaplan, och har fyra segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sport B fortsätter att vinna – har nu fem raka segrar

Det går fortsatt bra för Sport B i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. På söndagen mötte laget Ässät i Vasa och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad. Segerresultatet mot Ässät blev 4-3.

För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. Ässät är på sjätte plats.

I nästa match möter Sport B SaiPa/Ketterä borta och Ässät möter K-Vantaa hemma. Båda matcherna spelas lördag 25 februari 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sport B på jakt efter ännu en seger – möter Ässät

Nedsläpp

I dag möter Sport B Ässät på hemmaplan i Vasa i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. Sport B har inför matchen fyra segrar i rad, den senaste mot GrIFK med 7-3, och ligger nu sexa i tabellen. Ässät vann senast mot KooKoo med 3-2.

Ässät är starka på bortaplan, och har tre segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, B-juniorer, nedre

# Lag S MS P
1 JYP 22 55 52
2 Jukurit 22 30 52
3 K-Vantaa 22 27 45
4 Tuto Hockey 22 25 44
5 Ässät 22 40 43
6 Sport 22 19 41
7 KooKoo 22 4 31
8 K-Espoo Ch 22 -6 29
9 JYP Aka 22 -27 21
10 Jokerit JoVi 22 -28 21
11 Kärpät Aka 22 -70 9
12 Jokipojat 22 -69 8