Sport vann mot SaiPa borta – avgjorde i förlängningen

Det blev en riktigt tajt match när SaiPa tog emot Sport i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey. Matchen avgjordes först i förlängningen där Sport var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3.

SaiPa har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Sport har två vinster och tre förluster. Det här var SaiPas fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Sports sjätte uddamålsseger.

Resultatet innebär att SaiPa ligger kvar på tredje plats och Sport på fjärde plats i tabellen.

Fredag 3 februari 17.00 spelar SaiPa hemma mot Koovee. Sport möter Ilves hemma i Vaasa lördag 4 februari 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa möter Sport och jagar tredje raka segern

Nedsläpp

I dag möter SaiPa Sport på hemmaplan i Lappeenranta i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. SaiPa har tre raka segrar, 7-2 mot K-Espoo Ch i senaste matchen, och är trea i tabellen. Sports form är sviktande, och laget förlorade tre matcher i rad, innan senaste matchen och segern mot Ketterä med 4-3.

När lagen möttes senast, 6 januari i Vaasa, slutade det med seger för Sport med 2-1.

Sport har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar på sex försök hittills den här säsongen, mot Ilves, Koovee och Ketterä.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sport avgjorde i straffläggningen borta mot Ketterä

Det blev en riktigt tajt match när Ketterä tog emot Sport i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Matchen avgjordes först efter straffar, där Sport var starkast, och slutresultatet blev därmed 3-4.

Ketterä har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Sport har två vinster och tre förluster. Det här var Ketteräs tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Sports femte uddamålsseger.

I tabellen innebär det här att Sport nu ligger på fjärde plats. Ketterä är på sjätte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 28 januari. Då möter Ketterä Koovee i Haka 2 15.15. Sport tar sig an SaiPa borta 13.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jukurit starkast i straffläggningen – vann borta mot Sport

Det var jämnt hela vägen när Sport mötte Jukurit hemma i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey. Först efter straffar kunde lagen skiljas åt. Jukurit var kyligare i avsluten och vann med 3-2.

I och med detta har Jukurit fyra raka segrar.

Sport har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna. Det här var Sports andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Jukurits femte uddamålsseger.

Sport stannar därmed på femte plats, och Jukurit på andra plats, i tabellen.

I nästa match, fredag 27 januari, har Sport Ketterä borta i Imatra 1 18.30, medan Jukurit spelar hemma mot HPK 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jukurit hoppas på ännu en seger i mot Sport

Nedsläpp

I dag möter Jukurit Sport på bortaplan i Vaasa i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Tre raka segrar, den senaste mot Koovee med 3-1, gör att Jukurit är nu på andra plats i tabellen. Sport fick inte med sig någon poäng från mötet på hemmaplan med Ketterä senast.

Jukurit är ganska bra på bortaplan, och har sju segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ketterä vann borta mot Sport

Ketterä vann matchen borta mot Sport i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey på lördagen. 1-4 slutade matchen.

Sport har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Ketterä har tre vinster och två förluster.

För tabellens utseende betyder det här att Sport ligger på femte plats medan Ketterä har sjätteplatsen.

Nästa motstånd för Sport är Jukurit. Lagen möts söndag 22 januari 15.00 i Vaasa. Ketterä tar sig an Sport hemma fredag 27 januari 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter poängtappet senast – Sport vill ha revansch i mötet med Ketterä

Nedsläpp

Sport spelar på hemmaplan mot Ketterä i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey i dag. Det blir den första matchen efter att sviten på fyra raka segrar tog slut senast. Ketterä vann sin senaste match med 5-4 mot Ilves.

Sport ligger fyra i tabellen inför matchen, medan Ketterä är sjua. Fyra poäng skiljer lagen åt.

Sport är dock obesegrade på hemmaplan, efter fem raka segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

TuTo vann hemma mot Sport

TuTo vann matchen hemma mot Sport i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey på lördagen. 6-2 slutade matchen.

TuTo har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Sport har fyra vinster och en förlust.

Det här betyder att TuTo ligger på fjärde plats i tabellen, och Sport är på tredje plats.

I nästa match möter TuTo Koovee hemma på fredag 20 januari 18.30. Sport möter Ketterä lördag 21 januari 15.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sport kan ta fjärde raka segern i mötet med TuTo

Nedsläpp

TuTo möter Sport i Kupittaa i dag i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Segern mot Koovee med 5-3 senast gör att Sport har fyra raka segrar och ligger på tredje plats i tabellen. TuTo spelade SaiPa senast och förlorade.

När lagen möttes senast, 17 december i Vaasa, slutade det med seger för Sport med 6-4.

TuTo är starka på hemmaplan, och har fyra segrar på fem försök hittills i serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Koovee kunde inte stoppa formstarka Sport

Koovee och Sport möttes på fredagen i Hakametsä. Sport hade tre vinster i rad i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 3-5.

Koovee har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna.

För Koovee gör resultatet att laget nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Sport är på tredje plats.

Koovee tar sig an TuTo i nästa match borta fredag 20 januari 18.30. Sport möter TuTo borta lördag 14 januari 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.