Ilves

3 mars kl 15:00 Ilves - HPK 3-4 Läs mer

HPK vann med 4-3 borta mot Ilves

Det blev en uddamålsseger för HPK i matchen mot Ilves i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey på fredagen. Laget vann med 4-3 borta i Tammerfors.

Segern var HPK:s fjärde på de senaste fem matcherna.

Det här var Ilves fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även HPK:s sjätte uddamålsseger.

HPK:s nya tabellposition är femte plats, medan Ilves är på tionde plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

HPK jagar revansch i mötet med Ilves

Nedsläpp

HPK hade en riktigt fin form inför senaste matchen mot Sport, där sviten på tre raka segrar dock tog slut (2-6). I dag möter laget Ilves i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey på bortaplan. Ilves förlorade sin senaste match med 3-9 mot K-Espoo Ch.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för HPK, med 5-3.

HPK är ganska bra på bortaplan, och har fem segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Målfest för K-Espoo Ch borta mot Ilves

Det blev en riktig storseger för K-Espoo Ch mot Ilves borta i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Matchen slutade 3-9. En skön revansch från senast lagen möttes, då Ilves vann med 7-6.

Ilves har två vinster och tre förluster och 12–21 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan K-Espoo Ch har tre vinster och två förluster och 29–21 i målskillnad.

För hemmalaget betyder resultatet tionde plats i tabellen. K-Espoo Ch är på nionde plats.

I nästa omgång har Ilves HPK hemma i Tammerfors, fredag 3 mars 15.00. K-Espoo Ch spelar borta mot Sport söndag 26 februari 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hemmamatch för Ilves som möter K-Espoo Ch i dag

Nedsläpp

Ilves möter K-Espoo Ch hemma i Tammerfors i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey i dag. Båda lagen förlorade senast, Ilves match mot Ketterä slutade 2-8 och K-Espoo Chs möte med Koovee blev 3-6.

När lagen möttes senast, 13 januari i Hagalund, slutade det med seger för Ilves med 7-6.

K-Espoo Ch har problem på bortaplan, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Målfest när Ketterä krossade Ilves i Imatra

Ketterä hade inga problem med Ilves i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey, och vann hemma med utklassningssiffrorna 8-2.

Ketterä har två segrar och tre förluster och 17–23 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ilves har tre vinster och två förluster och 14–15 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är Ketterä på åttonde plats i tabellen, och Ilves är på nionde plats.

Lördag 25 februari möter Ketterä TuTo hemma 16.00 och Ilves möter K-Espoo Ch hemma 12.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ketterä jagar ett trendbrott på hemmaplan mot Ilves

Nedsläpp

Ketterä har inte vunnit på tre raka matcher i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr inför kvällens möte hemma mot åttondeplacerade Ilves i hockey. Det blev seger i den senaste matchen för Ilves, 1-0 mot SaiPa på bortaplan.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Ketterä på bortaplan, 5-4.

Ilves är starka på bortaplan, och har tre segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Uddamålsseger för Ilves som besegrade SaiPa

Det blev uddamålsseger för bortalaget Ilves i matchen mot SaiPa i Villmanstrands ishall. Laget vann fredagens match i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey med 1-0.

Segern var Ilves fjärde på de senaste fem matcherna.

Det här var SaiPas femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Ilves tredje uddamålsseger.

För Ilves gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan SaiPa är på femte plats.

I nästa match möter SaiPa Jukurit borta på lördag 18 februari 12.15. Ilves möter Ketterä fredag 24 februari 17.00 borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar SaiPa hemma mot Ilves

Nedsläpp

Match igen när SaiPa möter Ilves i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey på fredagen. Det blev seger i den senaste matchen för Ilves, 3-0 mot TuTo på hemmaplan, SaiPa lyckades inte lika bra och förlorade mot HPK.

När lagen möttes senast, 21 januari i Tammerfors, slutade det med seger för SaiPa med 6-3.

Ilves är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ilves höll nollan och tog stark seger mot TuTo

Inte ett enda insläppt mål. Men tre mål framåt. Ilves tog en stabil seger på hemmaplan mot TuTo i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Matchen slutade 3-0.

Båda lagen har nu tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, Ilves med 20–15 och TuTo med 16–12 i målskillnad.

För Ilves gör resultatet att man nu ligger på nionde plats i tabellen, medan TuTo är på tredje plats.

I nästa match, fredag 17 februari, har Ilves SaiPa borta i Villmanstrands ishall 17.00, medan TuTo spelar hemma mot Ketterä 18.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter förlusten senast – TuTo möter Ilves

Nedsläpp

I kväll spelar TuTo borta mot Ilves i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Bortalagets svit med fem raka segrar bröts senast, efter 0-4 mot RoKi. Ilves spelade Sport senast och förlorade.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för TuTo, med 4-1.

TuTo har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar på sex försök hittills den här säsongen, mot HPK och Hokki.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, A-juniorer, nedre

# Lag S MS P
1 RoKi 22 36 47
2 Jukurit 22 33 44
3 Sport 22 10 43
4 SaiPa 22 14 38
5 Tuto Hockey 22 17 37
6 HPK 22 1 34
7 K-Espoo Ch 22 3 33
8 KooVee 22 3 33
9 Ketterä 22 -17 30
10 Ilves 22 -20 24
11 SaPKo 22 -35 17
12 Hokki 22 -45 16