Jukurit

5 mars kl 14:00 Jukurit - SaPKo 4-3 Läs mer

Jukurit säkrade segern efter förlängning mot SaPKo

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Jukurit avgöra den jämna matchen hemma mot SaPKo i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Slutresultatet blev 4-3.

Jukurit har tre segrar och två förluster och 26–19 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan SaPKo har fem förluster och 8–22 i målskillnad. Det här var Jukurits åttonde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också SaPKos sjätte uddamålsförlust.

Det här betyder att Jukurit slutar på andra plats, och SaPKo på elfte plats. Jukurit är klart för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jukurit tar emot SaPKo i serieavslutningen i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr

Nedsläpp

Sista omgången i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey är det dags för när Jukurit tar emot SaPKo i Rantasalmi i dag. Bortalaget har sju förluster i rad, senaste mot TuTo med 2-7. Jukurit vann senast mot TuTo med 5-4.

Jukurit vann lagens senaste möte med 3-2.

SaPKo är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jukurit starkast i straffläggningen – vann hemma mot TuTo

Det var jämnt hela vägen när Jukurit mötte TuTo hemma i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Först efter straffar kunde lagen skiljas åt. Hemmalaget var kyligare i avsluten och vann med 5-4.

Jukurit har tre segrar och två förluster och 32–20 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan TuTo har två vinster och tre förluster och 19–16 i målskillnad. Det här var Jukurits sjunde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också TuTos tredje uddamålsförlust.

Jukurit ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan TuTo är på fjärde plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hemmamatch för Jukurit som möter TuTo i dag

Nedsläpp

Match igen när Jukurit möter TuTo i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey på lördagen. Det blev seger i den senaste matchen för TuTo, 7-2 mot SaPKo hemma, Jukurit lyckades inte lika bra och blev besegrat av RoKi.

TuTo vann lagens senaste möte med 4-1.

TuTo har problem på bortaplan, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot HPK, Hokki och SaPKo.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark seger för RoKi i toppmatchen mot Jukurit

Det var två topplag som möttes i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey på lördagen. Och det slutade med seger för bortalaget RoKi, som besegrade Jukurit med 5-4 efter straffar i seriefinalen.

Med två omgångar kvar är Jukurit på andra plats i tabellen, medan RoKi leder serien. Sex poäng skiljer lagen åt.

Därmed har RoKi vunnit fem matcher i rad i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr.

I nästa match möter Jukurit TuTo hemma på lördag 4 mars 12.15. RoKi möter Koovee fredag 3 mars 17.40 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

RoKi med fyra raka segrar möter Jukurit

Nedsläpp

I dag möts Jukurit och RoKi i ishallen i S:t Michel i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Bortalaget RoKi har fyra raka segrar, senast med 2-0 mot SaPKo, och är etta i serien. Det blev seger i den senaste matchen för Jukurit, 9-2 mot Hokki på hemmaplan.

Jukurit vann lagens senaste möte med 3-2.

RoKi är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Målfest för Jukurit hemma mot Hokki

Det blev en riktig storseger för Jukurit mot Hokki hemma i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Matchen slutade 9-2.

Jukurit har tre segrar och två förluster och 29–18 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hokki har fem förluster och 13–36 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är Jukurit på andra plats i tabellen, medan Hokki är på tolfte plats.

Lördag 25 februari möter Jukurit RoKi hemma 14.00 och Hokki möter SaiPa borta 13.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvagt Hokki möter Jukurit på bortaplan

Nedsläpp

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Hokki, som nu söker efter ett trendbrott borta mot andraplacerade Jukurit. Bortalaget har inför matchen fem raka förluster i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Jukurit förlorade sin senaste match med 4-5 mot Sport.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Jukurit på bortaplan, 4-1.

Hokki har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot TuTo.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sport fortsätter att vinna – har nu sex raka segrar

Det går fortsatt bra för Sport i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. På söndagen mötte laget Jukurit i ishallen i S:t Michel och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sex matcher i rad. Segerresultatet mot Jukurit blev 5-4.

Det här var Jukurits tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Sports nionde uddamålsseger.

Med fyra omgångar kvar är Jukurit på andra plats i tabellen, medan Sport är på tredje plats.

Nästa motstånd för Jukurit är Hokki. Lagen möts fredag 24 februari 19.00 i ishallen i S:t Michel. Sport tar sig an HPK hemma lördag 25 februari 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sport kan ta femte raka segern i mötet med Jukurit

Nedsläpp

I dag är det dags för match för Sport som gästar Jukurit i ishallen i S:t Michel i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Sport har inför matchen fem segrar i rad, den senaste mot SaPKo med 7-2, och ligger nu fyra i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Jukurit, 10-4 mot SaiPa hemma.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Jukurit på bortaplan, 3-2.

Sport är rätt bra på bortaplan, och har fem segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, A-juniorer, nedre

# Lag S MS P
1 RoKi 22 36 47
2 Jukurit 22 33 44
3 Sport 22 10 43
4 SaiPa 22 14 38
5 Tuto Hockey 22 17 37
6 HPK 22 1 34
7 K-Espoo Ch 22 3 33
8 KooVee 22 3 33
9 Ketterä 22 -17 30
10 Ilves 22 -20 24
11 SaPKo 22 -35 17
12 Hokki 22 -45 16