KJT Naiset

KJT vann hemma mot Salo HT

En jämn match slutade till slut med seger för KJT som vann matchen hemma mot Salo HT i Naisten Mestis karsinta, lohko 1 i ishockey på lördagen. 4–3 (1-0, 2-1, 1-2) slutade matchen. Målskyttarna som fixade segern för KJT var Jeannette Andersson, Mia Ristolainen, Roosa Siikki och Alisa Skog, medan målen för Salo HT gjordes av Tiia Blomqvist, Jessica Pajuniitty och Ronja Seppänen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kuortane slog KJT efter Viivi Vainikkas dubbel

Det blev Kuortane som gick segrande ur mötet i Damernas FM-liga Damer, FM-ligan på bortaplan mot KJT, med 5–2 (2-0, 2-2, 1-0). Viivi Vainikka gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Sofianna Sundelin, Kiia Nousiainen och Sanni Huuskonen, målen för KJT gjordes av Janika Rossi och Saimi Lehto. Serien är nu färdigspelad. KJT slutar på tionde plats, och Kuortane på femte plats.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sista omgången när KJT möter femteplacerade Kuortane

Nedsläpp

Sista matcherna i Damernas FM-liga Damer, FM-ligan spelas i dag, och KJT och Kuortane möts i Kerava. Hemmalaget har 17 förluster i rad, senaste mot Lukko med 2–4. Kuortane blev utan poäng i senaste matchen, mot Blues. Senast lagen möttes slutade det med seger för Kuortane på hemmaplan med 10–3.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lukko vann efter avgörande i tredje perioden mot KJT

Det blev seger för Lukko borta mot KJT i Damernas FM-liga Damer, FM-ligan i hockey. Efter två perioder var matchen oavgjord, innan Lukko drog ifrån i sista perioden. Matchen slutade 2–4 (1-1, 1-1, 0-2). I och med detta har KJT 17 förluster i rad. Janina Enström gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Karoliina Vuorenmaa och Anni Virtanen, målen för KJT gjordes av Helen Puputti och Johanna Kemppainen. Med en omgång kvar är KJT sist i serien, medan Lukko är på nionde plats. Söndag 25 november spelar KJT hemma mot Kuortane 14.20 och Lukko mot Blues borta 14.50 i Tapiola 2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KJT på hemmaplan mot Lukko i Damernas FM-liga Damer, FM-ligan

Nedsläpp

Serien är snart färdigspelad. I näst sista omgången möts i dag tiondeplacerade KJT och niondeplacerade Lukko i Kerava. Hemmalaget har 16 raka förluster, senaste mot Sport med 0–4. Lukko blev utan poäng i senaste matchen, mot KalPa. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Lukko på hemmaplan, 3–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Förlustsviten bruten för Sport - efter 4–0 mot KJT

0–4 (0-2, 0-1, 0-1) slutade matchen i Damernas FM-liga Damer, FM-ligan i ishockey mellan KJT och gästande Sport. Det betyder att Sport, äntligen bröt sin svit med fyra raka förluster. I Sport blev Ida Kuoppala, Noora Mylläri, Jenny Tienvieri och Neea Lehtimäki målskyttar. Med två omgångar kvar är KJT sist i serien, medan Sport är på åttonde plats. Nästa motstånd för Sport är HPK. Lagen möts lördag 24 november 14.00 i HML hh.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Sport möter KJT på bortaplan

Nedsläpp

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Sport i Damernas FM-liga Damer, FM-ligan, som nu söker efter ett trendbrott borta mot tiondeplacerade KJT. Bortalaget har inför matchen fyra raka förluster, och har halkat ner till åttonde plats i tabellen. Hemmalaget har 15 raka förluster, senaste mot HPK med 1–4. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Sport på hemmaplan, 3–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

HPK slog KJT på hemmaplan

Det blev HPK som vann mötet i Damernas FM-liga Damer, FM-ligan i hockey på hemmaplan mot KJT, med 4–1 (2-0, 2-1, 0-0). Resultatet innebär att KJT nu har 15 förluster i rad. HPK:s mål gjordes av Heta Seikkula, Kiti Seikkula, Iida Haakana och Jutta Stoltenberg. Jeannette Andersson stod för KJT:s enda mål. Med tre omgångar kvar är HPK på sjätte plats i tabellen, medan KJT är på tionde plats. I nästa match, söndag 18 november, har HPK Ilves borta i Tesoma 1 15.00, medan KJT spelar hemma mot Sport 15.20.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga KJT möter HPK på bortaplan

Nedsläpp

Den senaste tiden har varit riktigt tung för KJT i Damernas FM-liga Damer, FM-ligan, som nu söker efter ett trendbrott borta mot sjundeplacerade HPK. Bortalaget har inför matchen 14 förluster i rad, och har halkat ner till tionde plats i tabellen. HPK blev utan poäng i mötet med Ilves senast. Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för HPK, med 5–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan

# Lag S MS P
1 Blues 18 91 44
2 Ilves 18 67 42
3 KalPa 18 61 39
4 Kärpät 18 54 39
5 Kuortane 18 35 35
6 HPK 18 -15 23
7 Sport 18 -49 18
8 TPS 18 -79 17
9 Lukko 18 -67 11
10 KJT 18 -98 2
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.