KalPa

29 mars kl 18:30 KalPa - Tappara 3-4 Läs mer

Tappara slog KalPa i jämn match i Niirala

Ett måls övervikt avgjorde en jämn match för Tappara, som vann borta mot KalPa med 4-3 (3-1, 1-0, 0-2) i FM-ligans play off i hockey på torsdagen. Tomas Záborský, Niko Ojamäki, Teemu Nurmi och Kristian Kuusela blev målskyttarna för Tappara, medan Mathew Maione 2 och Eetu Luostarinen gjorde KalPas mål. Det här betyder att KalPa slutar på sjunde plats, och Tappara på tredje plats när serien nu summeras.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

KalPa ryckte i sista perioden och vann mot Tappara

KalPa vann borta mot Tappara i FM-ligans play off i ishockey med 3-1. Matchen var helt jämn efter två perioder, 1-1, innan KalPa avgjorde i sista perioden. Målgörare för KalPa var Alexandre Texier, Jerry D'amigo och Kai Kantola, medan Tapparas enda mål gjordes av Jan-mikael Järvinen. Serien är nu färdigspelad. Tappara slutar på femte plats, och KalPa på sjunde plats.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tappara slog KalPa efter Otso Rantakaris dubbel

Det blev Tappara som gick segrande ur mötet i FM-ligans play off på hemmaplan mot KalPa, med 4-3 (0-1, 1-1, 2-1, 1-0). Otso Rantakari gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Kristian Kuusela och Sebastian Repo, målen för KalPa gjordes av Janne Tavi, Alexander Ruuttu och Kai Kantola. KalPa har startat svagt och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. Tappara har sex poäng.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligans play off

# Lag S MS P
1 Kärpät 18 13 35
2 Tappara 16 5 27
3 HIFK 14 6 26
4 SaiPa 9 -6 13
5 TPS 11 -1 12
6 Ässät 7 -8 8
7 KalPa 6 -3 7
8 JYP 6 -4 5
9 Pelicans 3 0 4
10 Lukko 2 -2 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.