Mikkelin Jukurit

15 januari kl 18:30 Mikkelin Jukurit - Ilves Tampere 4-3 Läs mer
Nästa match: Mikkelin Jukurit - Vaasan Sport kl 17:00

Äntligen seger för Jukurit mot Ilves

Det blev nio förluster i rad för Jukurit i Finland FM-Ligan herr i ishockey. Men hemma mot Ilves kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen slutade 4–3 (1–0, 2–1, 0–2, 0–0, 1–0) efter straffar. Bortalagets mål gjordes av Robert Leino 2 och Jarkko Parikka. Det här betyder att Jukurit är kvar på 14:e plats, och Ilves stannar på tredje plats, i tabellen. Nästa motstånd för Jukurit är Sport. Ilves tar sig an Pelicans hemma. Båda matcherna spelas lördag 18 januari 17.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Storseger för KalPa hemma mot Jukurit

KalPa hade en riktig målfest när man besegrade Jukurit hemma i Finland FM-Ligan herr i ishockey. KalPa vann med hela 8–1 (2–1, 4–0, 2–0). Det blev ett riktigt målfyrverkeri för KalPas Matti Jarvinen, som stod för hela fyra mål i matchen. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Jesse Graham, Janne Keranen, Juuso Kononen och Santeri Salmela, enda målskytt för Jukurit blev Jesper Piitulainen. Jukurit ligger på 14:e plats i tabellen efter matchen, medan KalPa är på nionde plats. I nästa omgång har KalPa Sport hemma, fredag 17 januari 18.30. Jukurit spelar hemma mot Ilves onsdag 15 januari 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Äntligen seger för KalPa mot Jukurit

Det blev fyra förluster i rad för KalPa i Finland FM-Ligan herr i ishockey. Men borta mot Jukurit kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen slutade 2–5 (0–3, 0–1, 2–1). Matti Jarvinen gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Tommi Jokinen, Juuso Kononen och Kim Nousiainen, målen för Jukurit gjordes av Mika Partanen och Vadim Pereskokov. För KalPa gör resultatet att man nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Jukurit är på 13:e plats. Lagen möts igen lördag 11 januari 17.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Jukurit möter KalPa på hemmaplan

Nedsläpp

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Jukurit i Finland FM-Ligan herr i hockey, och nu söker laget efter ett trendbrott hemma mot tiondeplacerade KalPa. Hemmalaget har inför matchen sju förluster i rad, och har halkat ner till 13:e plats i tabellen. Bortalaget har fyra raka förluster, senaste mot KooKoo med 0–4. Senast lagen möttes slutade det med seger för KalPa på bortaplan med 4–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ässät vann efter avgörande i förlängningen mot Jukurit

Ässäts väg till seger mot Jukurit hemma i Finland FM-Ligan herr i hockey blev allt annat än enkel. Först i förlängningen kunde hemmalaget avgöra till 5–4 (3–1, 1–0, 0–3, 1–0) och ta bonuspoängen. Tyson Spink och Tylor Spink gjorde två mål var för Ässät. Atte Makinen gjorde också ett mål för Ässät, målen för Jukurit gjordes av Vadim Pereskokov 2, Janne Ritamaki och Julius Vahatalo. Det här betyder att Jukurit ligger på 13:e plats i tabellen, och Ässät är på nionde plats. I nästa match möter Ässät HPK borta och Jukurit möter KalPa hemma. Båda matcherna spelas fredag 10 januari 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Jukurit möter Ässät på bortaplan

Nedsläpp

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Jukurit i Finland FM-Ligan herr i hockey, och nu söker laget efter ett trendbrott borta mot niondeplacerade Ässät. Bortalaget har inför matchen sex raka förluster, och har halkat ner till 14:e plats i tabellen. Ässät blev utan poäng i mötet med Pelicans senast. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Ässät på hemmaplan, 5–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lukko Rauma tog hem mötet med Jukurit

Lukko Rauma tog till slut hem segern mot Jukurit i matchen hemma på fredagen. Matchen i Finland FM-Ligan herr i ishockey slutade 3–2 (1–0, 0–0, 2–2). Målgörarna för Lukko Rauma var Ilkka Heikkinen, Toni Koivisto och Kristian Pospisil. Martins Dzierkals och Teemu Henritius gjorde Jukurits mål. Det här betyder att Jukurit ligger på 14:e plats i tabellen, och Lukko Rauma är på åttonde plats. I nästa match, lördag 4 januari 17.00, har Lukko Rauma TPS borta, medan Jukurit spelar borta mot Ässät.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - Lukko Rauma jagar nya poäng mot Jukurit

Nedsläpp

I kväll möts Lukko Rauma och Jukurit i Finland FM-Ligan herr i hockey. Lukko Rauma som spelar på hemmaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 3–2 mot Sport. Bortalaget har fem förluster i rad, senaste mot KooKoo med 1–3. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Jukurit på hemmaplan, 3–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-Ligan

# Lag S MS P
1 Kärpät 39 51 86
2 Tappara 40 45 82
3 Ilves 40 32 76
4 KooKoo 40 31 74
5 JYP 39 30 69
6 Lukko 39 22 69
7 HPK 40 12 68
8 HIFK 38 13 67
9 KalPa 39 -15 49
10 SaiPa 40 -36 46
11 Ässät 39 -30 45
12 TPS 39 -35 42
13 Pelicans 40 -39 41
14 Sport 40 -37 37
15 Jukurit 40 -44 37

Skytteliga

Vadim Pereskokov 14
Miika Roine 8
Mika Partanen 8
Ville Leskinen 8
Julius Vähätalo 7
Teemu Henritius 7
Aleksandr Jakovenko 6
Jesper Piitulainen 6
Axel Rindell 5
Charles Sarault 4
Janne Ritamäki 3
Patrik Puistola 3
Fredric Weigel 2
Kristian Tanus 2
Mikko Kokkonen 2
Antti Jaatinen 1
Martins Dzierkals 1
Samuli Piipponen 1
Valtteri Hotakainen 1
Ville Hyvärinen 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.