Stark seger för Ufa i toppmatchen mot Omsk

Det var två topplag som möttes i KHL i ishockey på torsdagen. Och det slutade med seger för bortalaget Ufa, som besegrade Omsk med 2-1 i seriefinalen.

Med en omgång kvar är Omsk fortfarande i serieledning, ett poäng före Ufa. En poäng skiljer lagen åt.

Därmed har Ufa vunnit nio matcher i rad.

I nästa match, lördag 27 februari, har Omsk Astana hemma 13.30, medan Ufa spelar borta mot Jaroslavl 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Omsk möter Ufa på hemmaplan i näst sista matchen

Nedsläpp

KHL i ishockey är snart över, men först ska de sista omgångarna avgöras. I den näst sista matchen för serieledande Omsk väntar ett möte med andraplacerade Ufa i kväll. Ufa har inför matchen en vinstsvit på åtta segrar i rad. Det blev seger i den senaste matchen för Omsk, 3-2 mot Novgorod hemma.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Omsk på bortaplan med 6-5.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Ufa tog ännu en seger

Ufa fortsätter starkt i KHL i hockey. När laget mötte Dinamo Riga borta på tisdagen kom ännu en seger. Laget vann med 3-1. I och med detta har Ufa åtta segrar i rad.

Med två omgångar kvar är Dinamo Riga sist i serien, medan Ufa är på andra plats.

Dinamo Riga tar sig an Dinamo Minsk i nästa match hemma torsdag 25 februari 19.30. Ufa möter samma dag 18.30 Omsk borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ufa på jakt efter ännu en seger – möter Dinamo Riga

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för Ufa som gästar Dinamo Riga i KHL i ishockey. Ufa har inför matchen sju raka segrar, den senaste mot Kunlun med 5-4, och ligger nu tvåa i tabellen. Dinamo Riga bröt sin förlustsvit på tio matcher med förlust senast, när det blev vinst mot CSKA Moskva, 4-1.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Ufa på hemmaplan, 5-4.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.