Stark seger för Omsk i toppmatchen mot Astana

Det var två topplag som möttes i KHL i ishockey på onsdagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Omsk, som besegrade Astana med 4-1.

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Omsk ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Astana på andra plats.

Det var hemmaseger nummer fyra i rad för Omsk.

Lördag 16 oktober 17.00 spelar Omsk hemma mot Novosibirsk. Astana möter Traktor Tjeljabinsk borta söndag 17 oktober 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jekaterinburg på jakt efter ännu en seger – möter Omsk

Nedsläpp

I kväll möter Jekaterinburg Omsk på bortaplan i KHL i ishockey. Segern mot Nizjnekamsk med 3-2 senast gör att Jekaterinburg har tre raka segrar och ligger fyra i tabellen. Omsks form är sviktande, och laget förlorade tre matcher i rad, innan senaste matchen och segern mot Spartak Moskva med 5-2.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Jekaterinburg, med 5-2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Astana i serieledning i KHL efter 1-0 mot Omsk

Det blev 1-0 för Astana hemma mot Omsk i onsdagens match. Därmed är laget ny serieledare i KHL i ishockey, på samma poäng som tvåan Ufa. Ufa har dessutom en match mer spelad. För Omsk betyder resultatet att man är på tredje plats i tabellen.

Segern var Astanas åttonde på de senaste tio matcherna.

I nästa match möter Astana Tjerepovets hemma och Omsk möter Spartak Moskva hemma. Båda matcherna spelas lördag 9 oktober 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter förlustsviten: Seger igen för Jekaterinburg – 5-2 mot Omsk

Fyra förluster i rad i KHL i ishockey fick räcka. Hemma mot Omsk bröts den tuffa sviten för Jekaterinburg. Det blev 5-2 i matchen på måndagen.

Det här betyder att Jekaterinburg ligger kvar på fjärde plats i tabellen, och Omsk på tredje plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är onsdag 6 oktober. Då möter Jekaterinburg Jokerit 17.00. Omsk tar sig an Dynamo Moskva borta 16.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.