Formstarka CSKA Moskva tog ännu en seger

CSKA Moskva fortsätter starkt i KHL i ishockey. När laget mötte Vladivostok borta på onsdagen kom ännu en seger. Laget vann med 5–2 (0–0, 3–1, 2–1). I och med detta har CSKA Moskva sex segrar i rad. Målgörarna för CSKA Moskva var Mikhail Grigorenko, Kirill Kaprizov, Pavel Karnaukhov, Mario Kempe och Anton Slepyshev. Martin Bakos och Aleksandr Mereskin gjorde Vladivostoks mål. Fredag 31 januari möter Vladivostok Ufa hemma 11.30 och CSKA Moskva möter Amur borta 11.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

CSKA Moskva vill förlänga fina segersviten mot Vladivostok

Nedsläpp

I dag möter CSKA Moskva Vladivostok på bortaplan i KHL i ishockey. CSKA Moskva har inför matchen fem segrar i rad, den senaste mot Novosibirsk med 3–0, och ligger nu etta i tabellen. Vladivostoks form är sviktande, och laget förlorade fyra matcher i rad, innan senaste matchen och segern mot Dinamo Riga med 2–1. Senast lagen möttes slutade det med seger för CSKA Moskva på hemmaplan med 4–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för CSKA Moskva i toppmötet med Novosibirsk

CSKA Moskva tog en tung seger på hemmaplan mot Novosibirsk i toppmötet i KHL i hockey på söndagen. Matchen slutade 3–0 (1–0, 0–0, 2–0). Därmed har CSKA Moskva vunnit fem matcher i rad. För CSKA Moskva var det Mikhail Grigorenko, Kirill Kaprizov och Anton Slepyshev som blev målskyttar och fixade segern. Resultatet innebär att CSKA Moskva fortsätter toppa tabellen och Novosibirsk ligger på tredje plats i tabellen. Onsdag 29 januari 11.30 spelar CSKA Moskva borta mot Vladivostok. Novosibirsk möter Dinamo Riga borta tisdag 28 januari 19.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segersviten bröts senast – nu jagar Novosibirsk revansch i mötet med CSKA Moskva

Nedsläpp

Novosibirsk fick se sin segersvit bruten senast mot Nizjnekamsk efter sex raka segrar, matchen slutade 3–6. Nu match borta mot CSKA Moskva i KHL i hockey. CSKA Moskva har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i rad. Senast lagen möttes slutade det med seger för Novosibirsk på hemmaplan med 2–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Väntad seger för CSKA Moskva som förlänger vinstsviten

Allt talade för seger för CSKA Moskva, och så blev det också när det formstarka laget mötte Jaroslavl på bortaplan. Efter segersiffrorna 3–0 (0–0, 1–0, 2–0) har nu CSKA Moskva fyra raka segrar. Jaroslavl har fyra förluster i rad i KHL i hockey. Maxim Shalunov gjorde två och Anton Slepyshev ett mål för CSKA Moskva. Det här betyder att Jaroslavl är kvar på fjärde plats, och att CSKA Moskva fortfarande leder serien. Jaroslavl tar sig an Vityaz i nästa match borta lördag 25 januari 16.30. CSKA Moskva möter Novosibirsk hemma söndag 26 januari 16.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

CSKA Moskva vill förlänga fina segersviten mot Jaroslavl

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för CSKA Moskva som gästar Jaroslavl i KHL i ishockey. CSKA Moskva har inför matchen tre raka segrar, den senaste mot St Petersburg med 3–2, och ligger nu etta i tabellen. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot Novgorod med 1–3. Senast lagen möttes slutade det med seger för CSKA Moskva på hemmaplan med 4–3.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark seger för CSKA Moskva i toppmatchen mot St Petersburg

Det var två topplag som möttes i KHL i ishockey på tisdagen. Och det slutade med seger för hemmalaget CSKA Moskva, som besegrade St Petersburg med 3–2 (0–0, 1–2, 2–0) i tidiga seriefinalen. Segern var CSKA Moskvas femte på de senaste sex matcherna. Sergey Tolchinsky gjorde två mål och Konstantin Okulov ett mål för CSKA Moskva, målen för St Petersburg gjordes av Maksim Karpov och Vasily Podkolzin. Resultatet innebär att CSKA Moskva fortsätter toppa tabellen och St Petersburg toppar tabellen. Torsdag 23 januari spelar CSKA Moskva borta mot Jaroslavl 18.00 och St Petersburg mot Astana hemma 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

CSKA Moskva avgjorde med fem mål i tredje perioden

I två perioder hängde bortalaget Sotji hyggligt med i matchen mot serieledande CSKA Moskva. Men CSKA Moskva öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 6–1 (1–0, 0–0, 5–1) i matchen i KHL i ishockey. Segern var CSKA Moskvas fjärde på de senaste fem matcherna. CSKA Moskvas mål gjordes av Konstantin Okulov 2, Anton Slepyshev 2, Nikita Nesterov och Sergey Tolchinsky. Andrei Altybarmakyan stod för Sotjis enda mål. Sotji stannar därmed kvar på femte plats. Tisdag 21 januari möter CSKA Moskva St Petersburg hemma 18.30 och Sotji möter Dinamo Riga borta 19.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.