Straffseger för Sotji borta mot Jekaterinburg

Sotji vann en riktigt jämn match mot Jekaterinburg i KHL i ishockey. Avgörandet kom först i straffläggningen där bortalaget var starkare och vann med 5-4.

Det här betyder att Jekaterinburg är kvar på fjärde plats, och Sotji stannar sist, på sjätte plats, i tabellen.

I nästa match möter Jekaterinburg Ufa hemma och Sotji möter Traktor Tjeljabinsk borta. Båda matcherna spelas fredag 15 oktober 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jekaterinburg på jakt efter ännu en seger – möter Omsk

Nedsläpp

I kväll möter Jekaterinburg Omsk på bortaplan i KHL i ishockey. Segern mot Nizjnekamsk med 3-2 senast gör att Jekaterinburg har tre raka segrar och ligger fyra i tabellen. Omsks form är sviktande, och laget förlorade tre matcher i rad, innan senaste matchen och segern mot Spartak Moskva med 5-2.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Jekaterinburg, med 5-2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segerraden förlängd för Jekaterinburg – besegrade Nizjnekamsk

2-3 blev resultatet när Nizjnekamsk och Jekaterinburg möttes på lördagen. I och med detta har Jekaterinburg tre raka segrar i KHL i hockey, och efter den tuffa perioden är Jekaterinburg nu i riktigt bra form.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Nizjnekamsk på femte plats och Jekaterinburg på fjärde plats.

Nizjnekamsk tar sig an Jokerit i nästa match borta tisdag 12 oktober 18.30. Jekaterinburg möter Omsk borta måndag 11 oktober 19.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter förlusten senast – Jokerit möter Jekaterinburg

Nedsläpp

I kväll spelar Jokerit borta mot Jekaterinburg i KHL i hockey. Bortalagets svit med elva raka segrar bröts senast, efter 2-3 mot Traktor Tjeljabinsk. Jekaterinburgs form är sviktande, och laget förlorade fyra matcher i rad, innan senaste matchen och segern mot Omsk med 5-2.

De två mötena lagen emellan förra säsongen slutade med en varsin seger.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.