Formstarka Vladivostok tog ny seger mot Novosibirsk

Vladivostok är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Novosibirsk hemma på onsdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 2-1 innebär att Vladivostok nu har tre segrar i följd i KHL i ishockey, efter att tidigare haft en tuff trend.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Vladivostok på sjätte och sista plats och Novosibirsk på fjärde plats.

Lagen möts igen fredag 14 januari 11.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vladivostok vann en uddamålsseger hemma mot Spartak Moskva

Vladivostok vann en målmässigt jämn match hemma mot Spartak Moskva i KHL i hockey på söndagen. 4-3 slutade matchen.

Det här betyder att Vladivostok är kvar på sjätte och sista plats, och Spartak Moskva stannar på tredje plats, i tabellen.

I nästa match möter Vladivostok Novosibirsk hemma på onsdag 12 januari 11.30. Spartak Moskva möter Dynamo Moskva torsdag 13 januari 18.30 borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Spartak Moskva jagar revansch i mötet med Vladivostok

Nedsläpp

Spartak Moskva hade en riktigt fin form inför senaste matchen mot Amur, där sviten på fem raka segrar dock tog slut (2-3). I dag möter laget Vladivostok i KHL i hockey på bortaplan. Vladivostok bröt sin förlustsvit på tre matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Bars Kazan, 4-2.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Spartak Moskva på hemmaplan, 4-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

St Petersburg segrare borta mot Vladivostok

St Petersburg besegrade Vladivostok på bortaplan i onsdagens möte i KHL i ishockey. 1-3 slutade matchen.

Segern var St Petersburgs fjärde på de senaste fem matcherna.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Vladivostok på sjätte och sista plats och St Petersburg i serieledning.

Måndag 3 januari spelar Vladivostok hemma mot Amur 09.00 och St Petersburg mot Kunlun borta 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vladivostok och St Petersburg möts i sista höstomgången

Nedsläpp

Vladivostok, sexa i tabellen, tar sig i dag an förstaplacerade St Petersburg hemma i höstens sista match i KHL i ishockey. St Petersburg bröt sin vinstsvit på tre matcher senast, när det blev förlust mot Amur med 2-3. Vladivostok förlorade sin senaste match med 2-4 mot Nizjnekamsk.

När lagen möttes senast, 6 september, slutade det med seger för St Petersburg med 9-2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.