Jukurit får hoppas på en kvalplats efter förlust mot JYP

Jukurits säsong har varit tung. Nu står det klart att laget är så förankrat i bottenskiktet av tabellen att laget inte kommer kunna hamna på säker mark i FM-ligan Grundserien i ishockey. Det efter förlust, 1-4 (0-1, 0-1, 1-2), på bortaplan mot JYP. Laget får nu hoppas på att kunna säkra en kvalplats, och slippa nedflyttning. Därmed har JYP vunnit fyra matcher i rad. Juuso Puustinen, Henri Kanninen, Antti Suomela och Ossi Louhivaara gjorde målen för JYP, medan Samuli Piipponen nätade för Jukurit. I tabellen innebär det här att JYP nu ligger på tredje plats i tabellen. Jukurit är på 14:e plats. På tisdag 27 februari 18.30 spelar JYP borta mot SaiPa, och Jukurit borta mot TPS.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kommentarer
Regler för kommentarer

Relaterade artiklar

Juha-pekka Haataja och Teemu Tallberg heta när HIFK slog JYP

Ett måls övervikt avgjorde en jämn match för HIFK, som vann hemma mot JYP med 2-1 (1-1, 1-0, 0-0) i FM-ligans play off i ishockey på torsdagen. HIFK:s mål gjordes av Juha-pekka Haataja och Teemu Tallberg. Mikko Mäenpää stod för JYP:s enda mål. Det här betyder att HIFK slutar på andra plats, och JYP på åttonde plats när serien nu summeras.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Patrik Karlsson det stora utropstecknet när HIFK slog JYP

HIFK besegrade JYP borta i FM-ligans play off i hockey med 7-6 (2-5, 3-1, 1-0, 1-0). Men snackisen var Patrik Karlsson - som gjorde hela fyra mål. Övriga mål för bortalaget gjordes av Juha Jääskä, Joonas Rask och Juhani Tyrväinen, målen för JYP gjordes av Jarkko Immonen, Juuso Puustinen, Mikko Mäenpää, Jake Newton, Juha-pekka Hytönen och Joonas Nättinen. Resultaten i sista omgången betyder att JYP slutar på åttonde plats i tabellen, och HIFK på fjärde plats.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jarkko Immonen tvåmålsskytt för JYP i segern mot HIFK

JYP vann mötet med HIFK hemma med 4-3 (0-1, 2-0, 1-2, 1-0) på lördagen i FM-ligans play off. Jarkko Immonen gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Mikko Kalteva och Ossi Ikonen, målen för HIFK gjordes av Oliwer Kaski 2 och Jarkko Malinen. HIFK har startat svagt och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. JYP har sex poäng.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Turo Asplund och Jesper Piitulainen matchvinnare när Jukurit besegrade SaiPa

Det blev uddamålsseger för bortalaget Jukurit i matchen mot SaiPa i Lappeenranta. Laget vann fredagens match i FM-ligan Grundserien i ishockey med 2-1 (0-0, 1-0, 0-1, 1-0). Målgörare för Jukurit blev Turo Asplund och Jesper Piitulainen och för SaiPa var det Topi Nättinen som hittade rätt. Serien är nu färdigspelad. SaiPa slutar på sjunde plats, och Jukurit på 13:e plats. SaiPa är därmed klart för kvalspel och Jukurit tvingas kvala för att hålla sig kvar i FM-ligan Grundserien.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Valtteri Kemiläinen tvåmålsskytt för Tappara i segern mot Jukurit

Tappara vann mötet med Jukurit borta med 4-3 (1-0, 1-1, 1-2, 1-0) på torsdagen i FM-ligan Grundserien. Valtteri Kemiläinen gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Jere Karjalainen och Kristian Kuusela, målen för Jukurit gjordes av Ville Leskinen, Joonas Kalliola och Janne Ritamäki. Med en omgång kvar är Jukurit på 13:e plats i tabellen, medan Tappara är på tredje plats. Jukurit tar sig an SaiPa i nästa match borta fredag 9 mars 18.30. Tappara möter HPK hemma lördag 10 mars 17.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mika Partanen och Markku Flinck matchvinnare när Jukurit besegrade Lukko

Det blev uddamålsseger för bortalaget Jukurit i matchen mot Lukko i Rauma. Laget vann tisdagens match i FM-ligan Grundserien i ishockey med 2-1 (0-0, 0-1, 1-0, 1-0). Jukurits mål gjordes av Mika Partanen och Markku Flinck. Jyri Marttinen stod för Lukkos enda mål. Med två omgångar kvar är Lukko på nionde plats i tabellen, och Jukurit är på 13:e plats. Lukko möter KalPa i nästa match borta torsdag 8 mars 18.30. Jukurit möter samma dag Tappara hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jukurit segrare hemma mot Ilves - Turo Asplund matchvinnare

Jukurit besegrade Ilves på hemmaplan i lördagens match i FM-ligan Grundserien. 5-2 (2-1, 2-0, 1-1) slutade matchen. Turo Asplund gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Samuli Piipponen, Jesper Piitulainen och Teemu Henritius, målen för Ilves gjordes av Otto Koivula och Teemu Rautiainen. Det här betyder att Jukurit ligger på 13:e plats i tabellen, och Ilves är på elfte plats. I nästa omgång har Jukurit Lukko borta i Rauma, tisdag 6 mars 18.30. Ilves spelar hemma mot Sport torsdag 8 mars 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.