Mikkel Duelund och Patrick Mortensen matchvinnare när Århus besegrade Randers

Det blev uddamålsseger för bortalaget Århus i matchen mot Randers på Cepheus Park Randers. Laget vann måndagens match i Superligaen i fotboll med 2-1 (1-0).

Målgörare för Århus blev Mikkel Duelund och Patrick Mortensen och för Randers var det Alhaji Kamara som hittade rätt.

Randers har en vinst, tre oavgjorda en förlust och 4–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Århus har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 6–4 i målskillnad. Det här var Randers andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Århus femte uddamålsseger.

Med en omgång kvar är Randers på sjätte plats i tabellen, medan Århus är på fjärde plats.

Randers möter Ålborg i nästa match borta söndag 19 mars 16.00. Århus möter samma dag Odense hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 22 18 43
2 FC Köpenhamn 22 23 42
3 Viborg 22 7 37
4 Århus 22 6 35
5 Randers 22 -2 32
6 Bröndby 22 -2 30
7 Silkeborg 22 -1 29
8 Midtjylland 22 3 28
9 Odense 22 -11 28
10 Horsens 22 -11 23
11 Lyngby 22 -15 16
12 Ålborg 22 -15 15

Relaterade artiklar

Nordsjälland segrare hemma mot Randers

Nordsjälland besegrade Randers på hemmaplan i måndagens möte i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll. 3-1 (1-1) slutade matchen.

Matchen förblev jämn målmässigt till Nordsjälland tog ledningen i 36:e minuten, genom Benjamin Nygren på pass av Mads Bidstrup.

Randers kvitterade till 1-1 alldeles före halvtidspausen, genom Lasse Berg Johnsen på straff. Det dröjde till den 74:e minuten innan Ernest Nuamah på straff gav Nordsjälland ledningen.

Och med sju minuter kvar att spela ökade Nordsjälland ledningen genom Mohammed Diomande. 3-1-målet blev matchens sista.

Nordsjälland har två segrar, en oavgjord och två förluster och 7–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Randers har en vinst och fyra förluster och 7–11 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är Nordsjälland på andra plats i tabellen, och Randers är på femte plats.

Nästa motstånd för Nordsjälland är Bröndby. Lagen möts måndag 29 maj 19.00 på Brøndby Stadium. Randers tar sig an Århus hemma tisdag 30 maj 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Köpenhamn vann – Diogo Goncalves matchvinnare

FC Köpenhamn besegrade Århus på hemmaplan i söndagens match i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll. 4-3 (2-2) slutade matchen.

Segermålet för FC Köpenhamn stod Kevin Diks för efter 87 minuter.

FC Köpenhamn fick en bra start på matchen. Diogo Goncalves slog till på straff, redan i nionde minuten.

Laget gjorde 2-0 i 18:e minuten, när Diogo Goncalves på nytt hittade rätt.

Århus reducerade till 2-1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Patrick Mortensen.

Århus kvitterade till 2-2 i 39:e minuten, genom Mikael Anderson. Direkt efter pausen gjorde Kevin Yakob mål och gav Århus ledningen.

Jordan Larsson kvitterade för FC Köpenhamn på pass av Kevin Diks i 76:e minuten.

Det matchavgörande målet kom i slutminuterna, med tre minuter kvar att spela, när Kevin Diks slog till och gjorde 4-3 för FC Köpenhamn.

FC Köpenhamn har två segrar, en oavgjord och två förluster och 9–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Århus har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 8–5 i målskillnad. Det här var FC Köpenhamns tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Århus andra uddamålsförlust.

Med två omgångar kvar är FC Köpenhamn klara seriesegrare, medan Århus är på fjärde plats.

FC Köpenhamn tar sig an Viborg i nästa match borta måndag 29 maj 17.00. Århus möter Randers borta tisdag 30 maj 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ibrahim Said matchvinnare när Viborg vann mot Randers

Viborg tog en säker seger på bortaplan mot Randers i Danmark Mästerskapsserien herr. Matchen slutade 0-2 (0-0) efter två mål av Ibrahim Said i andra halvleken.

Inget av lagen fick in något mål under första halvlek, men efter pausen slog Ibrahim Said till och gav Viborg ledningen.

I 55:e minuten slog Ibrahim Said till på nytt, och gjorde 0-2. 0-2-målet blev matchens sista.

Randers har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 7–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Viborg har tre vinster och två förluster och 7–6 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är Randers på femte plats i tabellen, och Viborg är på tredje plats.

I nästa match möter Randers Nordsjälland borta på måndag 22 maj 20.00. Viborg möter Bröndby söndag 21 maj 17.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1-1 i toppmötet mellan Århus och Nordsjälland

Lagen delade på poängen i den heta toppmatchen i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll mellan Århus och gästande Nordsjälland. Söndagens match slutade 1-1 (0-0).

Det dröjde till den 77:e minuten innan Lasso Coulibaly gav Nordsjälland ledningen.

Kvitteringen kom på stopptid, när Peter Bjur slog till och gjorde mål för Århus. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Århus har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 5–2 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nordsjälland har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 5–6 i målskillnad. Det här var Århus tredje oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Århus på tredje plats i tabellen, och Nordsjälland är på andra plats.

Århus tar sig an FC Köpenhamn i nästa match borta söndag 21 maj 19.00. Nordsjälland möter Randers hemma måndag 22 maj 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Århus slog Viborg efter Mads Emil Madsens dubbel

Det blev Århus som gick segrande ur mötet med Viborg i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll på hemmaplan, med 3-0 (1-0).

Resultatet betyder också att Århus har hållit nollan i tre matcher i rad.

Matchen var mållös till Århus tog ledningen i 23:e minuten, genom Patrick Mortensen på straff. Direkt efter pausen nätade Mads Emil Madsen och ökade lagets ledning.

Till slut kom också 3-0 genom Mads Emil Madsen som ökade Århus ledning i 66:e minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

Århus har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 5–1 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Viborg har två vinster och tre förluster och 5–7 i målskillnad.

Med fyra omgångar kvar är Århus på tredje plats i tabellen, och Viborg är på fjärde plats.

Söndag 14 maj 19.00 spelar Århus hemma mot Nordsjälland. Viborg möter Randers borta på Cepheus Park Randers måndag 15 maj 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bröndby tog revansch på Randers

Det blev 3-1 (3-0) till Bröndby när laget mötte Randers på söndagen i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll. Med det tog bortalaget Bröndby en skön revansch, då Randers vann senaste mötet lagen emellan, 23 april, med 4-0.

Matchen förblev jämn målmässigt till Bröndby tog ledningen i 23:e minuten, genom Hakon Evjen.

Laget ökade ledningen till 0-2 efter en knapp halvtimmes spel, genom Mathias Kvistgaarden.

Bröndby gjorde också 0-3 i slutminuterna av första halvlek, ännu en gång genom Mathias Kvistgaarden. Direkt efter pausen slog Stephen Odey till och reducerade åt Randers. Mer än så blev det dock inte för Randers.

Randers har två vinster, en oavgjord och två förluster och 8–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Bröndby har tre vinster och två förluster och 6–7 i målskillnad.

Med fyra omgångar kvar är Randers på femte plats i tabellen, och Bröndby är på sjätte plats.

Randers tar sig an Viborg i nästa match hemma måndag 15 maj 20.00. Bröndby möter FC Köpenhamn hemma söndag 14 maj 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mikael Anderson målskytt när Århus sänkte Nordsjälland

Målet i första halvleken blev matchens enda när Århus vann med 1-0 (1-0) borta mot Nordsjälland i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll.

Mikael Anderson blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter 19 minuter.

Århus fick en bra start på matchen. Mikael Anderson gjorde målet, redan i 19:e minuten.

Nordsjälland har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Århus har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 3–2 i målskillnad. Det här var Nordsjällands tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Århus andra uddamålsseger.

Nordsjälland har nu 47 poäng och Århus har 43 poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

I nästa match möter Nordsjälland FC Köpenhamn hemma på måndag 8 maj 20.00. Århus möter Viborg söndag 7 maj 19.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Klar seger för Viborg mot Randers på Energi Viborg Arena

En halvtidsledning med 1-0 utökades i andra halvleken när Viborg slog Randers på hemmaplan i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll. Till slut blev det 3-1 till Viborg.

Viborg gjorde första målet. Ibrahim Said slog till, redan i 15:e minuten. I 54:e minuten slog Jacob Bonde till på straff, och gjorde 2-0.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Mads Enggaard och reducerade åt Randers. Fler mål än så blev det inte för Randers.

Alassana Jatta ökade Viborgs ledning i 78:e minuten. 3-1-målet blev matchens sista.

Viborg har tre segrar och två förluster och 8–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Randers har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 8–5 i målskillnad.

Viborg har 46 poäng och Randers har 40 poäng efter fem omgångar.

Viborg tar sig an Århus i nästa match borta söndag 7 maj 19.00. Randers möter samma dag 17.00 Bröndby hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Århus och FC Köpenhamn kryssade i mållös match

Publiken på Aarhus Stadium fick inte se några mål när Århus tog emot FC Köpenhamn i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll. Matchen slutade mållös, 0-0.

Det här var Århus andra oavgjorda match den här säsongen.

Århus har 40 poäng och FC Köpenhamn har 49 poäng efter fyra omgångar.

Århus tar sig an Nordsjälland i nästa match borta söndag 30 april 19.00. FC Köpenhamn möter samma dag 17.00 Bröndby hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Simen Nordli gjorde två mål när Randers vann mot Bröndby

Det blev Randers som vann matchen borta mot Bröndby i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll på söndagen. 0-4 (0-2) slutade matchen.

Bröndby har 33 poäng och Randers har 40 poäng efter fyra omgångar.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 30 april. Då möter Bröndby FC Köpenhamn på Parken Stadium 17.00. Randers tar sig an Viborg borta 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}