Viborg och Nordsjälland delade på poängen i toppmötet

Det blev 1-1 (0-1) i söndagens heta toppmatch i Superligaen i fotboll mellan hemmalaget Viborg och Nordsjälland.

Matchen var mållös till Nordsjälland tog ledningen i 36:e minuten, genom Daniel Svensson.

I 66:e minuten slog Elias Achouri till, framspelad av Renato Junior och kvitterade för Viborg. 1-1-målet blev matchens sista.

Viborg har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 8–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nordsjälland har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 12–7 i målskillnad. Det här var Viborgs sjunde oavgjorda match den här säsongen.

Med en omgång kvar är Viborg på tredje plats i tabellen, och Nordsjälland leder serien.

Viborg möter FC Köpenhamn i nästa match borta söndag 19 mars 16.00. Nordsjälland möter samma dag Bröndby hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 22 18 43
2 FC Köpenhamn 22 23 42
3 Viborg 22 7 37
4 Århus 22 6 35
5 Randers 22 -2 32
6 Bröndby 22 -2 30
7 Silkeborg 22 -1 29
8 Midtjylland 22 3 28
9 Odense 22 -11 28
10 Horsens 22 -11 23
11 Lyngby 22 -15 16
12 Ålborg 22 -15 15

Relaterade artiklar

Hattrick av Mathias Kvistgaarden när Bröndby slog Nordsjälland

Mathias Kvistgaarden stod för ett hattrick när Bröndby besegrade Nordsjälland på hemmaplan i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll med 5-1 (2-0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Ohi Omoijuanfo och Oscar Schwartau, målet för Nordsjälland gjordes av Ernest Nuamah.

Bröndby började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Ohi Omoijuanfo till.

Laget gjorde 2-0 i 24:e minuten, när Mathias Kvistgaarden hittade rätt. Direkt efter pausen nätade Mathias Kvistgaarden återigen och ökade Bröndbys ledning.

I den 72:a minuten reducerade Ernest Nuamah för Nordsjälland. Mer än så blev det dock inte för Nordsjälland.

Mathias Kvistgaarden ökade Bröndbys ledning som med målet fullbordade sitt hattrick i 76:e minuten.

5-1-målet kom på stopptid, när Oscar Schwartau slog till och gjorde mål. 5-1-målet blev matchens sista.

Bröndby har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 11–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nordsjälland har två vinster, en oavgjord och två förluster och 8–10 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Bröndby på femte plats i tabellen, medan Nordsjälland är på andra plats.

Bröndby möter Århus i nästa match borta söndag 4 juni 18.00. Nordsjälland möter samma dag Viborg hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Köpenhamn vann toppmötet mot Viborg med 2-1

FC Köpenhamn tog en stark seger på bortaplan när man vann mot Viborg i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll på måndagen med 2-1 (2-0). En viktig seger i toppen av tabellen.

Med en omgång kvar är Viborg på tredje plats i tabellen, och FC Köpenhamn leder serien. Fyra poäng skiljer lagen åt.

Målgörare för FC Köpenhamn var Diogo Goncalves och Jordan Larsson, medan Viborgs enda mål gjordes av Jacob Bonde.

Viborg har två vinster, en oavgjord och två förluster och 7–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan FC Köpenhamn har tre vinster och två förluster och 11–9 i målskillnad. Det här var Viborgs tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även FC Köpenhamns fjärde uddamålsseger.

I nästa match möter Viborg Nordsjälland borta och FC Köpenhamn möter Randers hemma. Båda matcherna spelas söndag 4 juni 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland segrare hemma mot Randers

Nordsjälland besegrade Randers på hemmaplan i måndagens möte i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll. 3-1 (1-1) slutade matchen.

Matchen förblev jämn målmässigt till Nordsjälland tog ledningen i 36:e minuten, genom Benjamin Nygren på pass av Mads Bidstrup.

Randers kvitterade till 1-1 alldeles före halvtidspausen, genom Lasse Berg Johnsen på straff. Det dröjde till den 74:e minuten innan Ernest Nuamah på straff gav Nordsjälland ledningen.

Och med sju minuter kvar att spela ökade Nordsjälland ledningen genom Mohammed Diomande. 3-1-målet blev matchens sista.

Nordsjälland har två segrar, en oavgjord och två förluster och 7–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Randers har en vinst och fyra förluster och 7–11 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är Nordsjälland på andra plats i tabellen, och Randers är på femte plats.

Nästa motstånd för Nordsjälland är Bröndby. Lagen möts måndag 29 maj 19.00 på Brøndby Stadium. Randers tar sig an Århus hemma tisdag 30 maj 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Clint Leemans poängräddare för Viborg mot Bröndby

Bröndbys Hakon Evjen gjorde 1-0 i första halvlek borta mot Viborg i Danmark Mästerskapsserien herr. I andra halvlek jobbade sig Viborg in i matchen, och kvitterade genom Clint Leemans i 81:a minuten. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.

Gästerna Bröndby tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Hakon Evjen. Med nio minuter kvar att spela kvitterade Viborg genom Clint Leemans framspelad av Jeppe Gronning. 1-1-målet blev matchens sista.

Viborg har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 7–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Bröndby har två vinster, en oavgjord och två förluster och 6–9 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är Viborg på tredje plats i tabellen, medan Bröndby är på sjätte plats.

Viborg tar sig an FC Köpenhamn i nästa match hemma måndag 29 maj 17.00. Bröndby möter samma dag 19.00 Nordsjälland hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ibrahim Said matchvinnare när Viborg vann mot Randers

Viborg tog en säker seger på bortaplan mot Randers i Danmark Mästerskapsserien herr. Matchen slutade 0-2 (0-0) efter två mål av Ibrahim Said i andra halvleken.

Inget av lagen fick in något mål under första halvlek, men efter pausen slog Ibrahim Said till och gav Viborg ledningen.

I 55:e minuten slog Ibrahim Said till på nytt, och gjorde 0-2. 0-2-målet blev matchens sista.

Randers har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 7–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Viborg har tre vinster och två förluster och 7–6 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är Randers på femte plats i tabellen, och Viborg är på tredje plats.

I nästa match möter Randers Nordsjälland borta på måndag 22 maj 20.00. Viborg möter Bröndby söndag 21 maj 17.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1-1 i toppmötet mellan Århus och Nordsjälland

Lagen delade på poängen i den heta toppmatchen i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll mellan Århus och gästande Nordsjälland. Söndagens match slutade 1-1 (0-0).

Det dröjde till den 77:e minuten innan Lasso Coulibaly gav Nordsjälland ledningen.

Kvitteringen kom på stopptid, när Peter Bjur slog till och gjorde mål för Århus. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Århus har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 5–2 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nordsjälland har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 5–6 i målskillnad. Det här var Århus tredje oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Århus på tredje plats i tabellen, och Nordsjälland är på andra plats.

Århus tar sig an FC Köpenhamn i nästa match borta söndag 21 maj 19.00. Nordsjälland möter Randers hemma måndag 22 maj 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland klar seriesegrare efter seger

Seger, 3-2 (1-0), hemma mot FC Köpenhamn, gör att Nordsjälland är seriesegrare i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll. FC Köpenhamn ligger på andra plats i tabellen.

Målgörare för Nordsjälland var Martin Frese, Ernest Nuamah och Daniel Svensson, medan FC Köpenhamns mål gjordes av Diogo Goncalves. Ett av FC Köpenhamns mål var ett självmål.

Nordsjälland har två segrar, en oavgjord och två förluster och 6–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan FC Köpenhamn har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–6 i målskillnad. Det här var Nordsjällands andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också FC Köpenhamns tredje uddamålsförlust.

Söndag 14 maj möter Nordsjälland Århus borta 19.00 och FC Köpenhamn möter Bröndby borta 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Århus slog Viborg efter Mads Emil Madsens dubbel

Det blev Århus som gick segrande ur mötet med Viborg i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll på hemmaplan, med 3-0 (1-0).

Resultatet betyder också att Århus har hållit nollan i tre matcher i rad.

Matchen var mållös till Århus tog ledningen i 23:e minuten, genom Patrick Mortensen på straff. Direkt efter pausen nätade Mads Emil Madsen och ökade lagets ledning.

Till slut kom också 3-0 genom Mads Emil Madsen som ökade Århus ledning i 66:e minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

Århus har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 5–1 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Viborg har två vinster och tre förluster och 5–7 i målskillnad.

Med fyra omgångar kvar är Århus på tredje plats i tabellen, och Viborg är på fjärde plats.

Söndag 14 maj 19.00 spelar Århus hemma mot Nordsjälland. Viborg möter Randers borta på Cepheus Park Randers måndag 15 maj 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mikael Anderson målskytt när Århus sänkte Nordsjälland

Målet i första halvleken blev matchens enda när Århus vann med 1-0 (1-0) borta mot Nordsjälland i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll.

Mikael Anderson blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter 19 minuter.

Århus fick en bra start på matchen. Mikael Anderson gjorde målet, redan i 19:e minuten.

Nordsjälland har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Århus har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 3–2 i målskillnad. Det här var Nordsjällands tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Århus andra uddamålsseger.

Nordsjälland har nu 47 poäng och Århus har 43 poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

I nästa match möter Nordsjälland FC Köpenhamn hemma på måndag 8 maj 20.00. Århus möter Viborg söndag 7 maj 19.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Klar seger för Viborg mot Randers på Energi Viborg Arena

En halvtidsledning med 1-0 utökades i andra halvleken när Viborg slog Randers på hemmaplan i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll. Till slut blev det 3-1 till Viborg.

Viborg gjorde första målet. Ibrahim Said slog till, redan i 15:e minuten. I 54:e minuten slog Jacob Bonde till på straff, och gjorde 2-0.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Mads Enggaard och reducerade åt Randers. Fler mål än så blev det inte för Randers.

Alassana Jatta ökade Viborgs ledning i 78:e minuten. 3-1-målet blev matchens sista.

Viborg har tre segrar och två förluster och 8–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Randers har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 8–5 i målskillnad.

Viborg har 46 poäng och Randers har 40 poäng efter fem omgångar.

Viborg tar sig an Århus i nästa match borta söndag 7 maj 19.00. Randers möter samma dag 17.00 Bröndby hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}