Efter förlustraden: Poäng igen för Ålborg – 0-0 mot Midtjylland

Sex förluster i rad i Superligaen i fotboll räckte. Hemma mot Midtjylland bröts den tuffa sviten för Ålborg, även om det inte räckte till seger. Det blev 0-0 i matchen på måndagen.

Ålborg har en oavgjord och fyra förluster och 2–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Midtjylland har en vinst, tre oavgjorda och en förlust och 4–1 i målskillnad. Det här var Ålborgs sjätte oavgjorda match den här säsongen.

Med två omgångar kvar är Ålborg på elfte plats i tabellen, medan Midtjylland är på sjunde plats.

Fredag 10 mars 20.00 spelar Ålborg borta mot Odense. Midtjylland möter Lyngby hemma på MCH Arena söndag 12 mars 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 22 18 43
2 FC Köpenhamn 22 23 42
3 Viborg 22 7 37
4 Århus 22 6 35
5 Randers 22 -2 32
6 Bröndby 22 -2 30
7 Silkeborg 22 -1 29
8 Midtjylland 22 3 28
9 Odense 22 -11 28
10 Horsens 22 -11 23
11 Lyngby 22 -15 16
12 Ålborg 22 -15 15

Relaterade artiklar

Frederik Gytkjaer och Petur Knudsen matchvinnare hemma mot Ålborg

En resultatmässigt jämn match slutade till slut med seger för Lyngby som vann matchen hemma mot Ålborg i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll på måndagen. 2-1 (1-1) slutade matchen. Frederik Gytkjaer blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 46 minuter.

Matchen var mållös till Lyngby tog ledningen i 24:e minuten, genom Petur Knudsen.

Ålborg kvitterade till 1-1 strax före paus, genom Lars Kramer framspelad av Lucas Andersen. Direkt efter pausen nätade Frederik Gytkjaer och gav Lyngby ledningen på nytt.

Lyngby har två segrar och tre förluster och 4–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ålborg har två vinster, en oavgjord och två förluster och 7–5 i målskillnad. Det här var Lyngbys tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Ålborgs andra uddamålsförlust.

Med en omgång kvar är Lyngby på fjärde plats i tabellen, och Ålborg är på tredje plats.

Lyngby möter Horsens i nästa match borta lördag 3 juni 15.00. Ålborg möter samma dag Silkeborg hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Oavgjort mellan Silkeborg och Midtjylland

Hemmalaget Silkeborg och Midtjylland spelade oavgjort i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll, 3-3 (1-1) på måndagen.

Silkeborg fick en bra start på matchen. Kasper Kusk gjorde målet, redan i 14:e minuten.

Midtjylland kvitterade till 1-1 på tilläggstid i första halvleken, genom Gustav Isaksen. Midtjylland gjorde också 1-2 i 69:e minuten när Kristoffer Olsson slog till framspelad av Aral Simsir.

I 75:e minuten kvitterade Sören Tengstedt för Silkeborg.

Midtjylland tog ledningen bara fyra minuter senare ännu en gång genom Gustav Isaksen på pass av Aral Simsir.

Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, med tre minuter kvar att spela, när Sören Tengstedt på nytt slog till och gjorde mål på straff för Silkeborg. 3-3-målet blev matchens sista.

Silkeborg har två segrar, en oavgjord och två förluster och 5–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Midtjylland har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 12–6 i målskillnad. Det här var Silkeborgs tredje oavgjorda match den här säsongen.

Med en omgång kvar är Silkeborg på femte plats i tabellen, medan Midtjylland leder serien.

På lördag 3 juni 15.00 spelar Silkeborg borta mot Ålborg, och Midtjylland hemma mot Odense.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Midtjylland i toppmatchen mot Ålborg

Midtjylland tog en tung seger på bortaplan mot Ålborg i toppmötet mellan ettan och tvåan i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll på söndagen. Matchen slutade 0-2 (0-1).

Med två omgångar kvar är Ålborg på tredje plats i tabellen, medan Midtjylland leder serien.

Segern var Midtjyllands fjärde på de senaste fem matcherna.

Gästande Midtjylland startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fem minuter slog Gustav Isaksen till. Direkt efter pausen gjorde Paulinho mål och ökade lagets ledning. 0-2-målet blev matchens sista.

I nästa match möter Ålborg Lyngby borta och Midtjylland möter Silkeborg borta. Båda matcherna spelas måndag 29 maj 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Midtjylland vann mot Horsens på hemmaplan

Midtjylland vann hemma mot Horsens i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll. Matchen på söndagen slutade 3-1 (1-1).

Midtjylland tog en tidig ledning. Stefan Gartenmann gjorde målet, redan i 20:e minuten.

Horsens kvitterade till 1-1 i 24:e minuten, genom Thomas Santos. 2-1-målet var ett självmål av Horsens i 50:e minuten.

I den 72:a minuten ökade Gustav Isaksen ledningen. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

Midtjylland har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 10–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Horsens har en oavgjord och fyra förluster och 4–13 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är Midtjylland i serieledning, medan Horsens är på sjätte plats.

Söndag 21 maj 15.00 spelar Midtjylland borta mot Ålborg. Horsens möter Silkeborg hemma på CASA Arena fredag 19 maj 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Oavgjort toppmöte mellan Odense och Ålborg

Det blev oavgjort, 1-1 (1-0), i matchen mellan de båda topplagen i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll, Odense och gästande Ålborg, på fredagen.

Det betyder att Odense gick obesegrade från planen för sjätte matchen i följd.

Odense fick en bra start på matchen. Emmanuel Sabbi slog till, redan i 13:e minuten. I 67:e minuten slog Pedro Ferreira till, och kvitterade för Ålborg. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Odense har två segrar och tre oavgjorda och 8–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ålborg har två vinster och tre oavgjorda och 9–4 i målskillnad. Det här var Odenses tredje oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Odense på tredje plats i tabellen, och Ålborg är på andra plats.

Nästa motstånd för Odense är Lyngby. Ålborg tar sig an Midtjylland hemma. Båda matcherna spelas söndag 21 maj 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Lyngby mot Midtjylland efter tidigt avgörande

Lyngby tog ett tidigt grepp om matchen i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll på hemmaplan mot Midtjylland på söndagen. Laget vann med 2-1 efter att alla mål gjorts under första halvlek.

Saevar Magnusson slog till efter 32 minuter och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.

Lyngby började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Tochi Phil Chukwuani till.

Midtjylland kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Stefan Gartenmann på pass av Gustav Isaksen, i 14:e minuten.

Lyngby tog ledningen på nytt i 32:a minuten, genom Saevar Magnusson. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för Lyngby med 2-1.

Lyngby har två segrar, en oavgjord och två förluster och 6–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Midtjylland har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 8–3 i målskillnad. Det här var Lyngbys andra uddamålsseger den här säsongen.

Med fyra omgångar kvar är Lyngby på fjärde plats i tabellen, medan Midtjylland fortfarande leder serien, två poäng före Ålborg.

I nästa match, söndag 14 maj 15.00, har Lyngby Silkeborg borta på JYSK Park, medan Midtjylland spelar hemma mot Horsens.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ålborg vann mot Horsens efter Younes Bakiz två mål

Det blev Ålborg som gick segrande ur mötet med Horsens i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll på hemmaplan, med 4-0 (1-0).

Matchen förblev jämn målmässigt till Ålborg tog ledningen i 37:e minuten, genom Younes Bakiz. I 54:e minuten nätade Iver Fossum, och gjorde 2-0.

I den 72:a minuten ökade Younes Bakiz ledningen ytterligare på pass av Kristoffer Pallesen.

Till slut kom också 4-0-målet genom Oliver Ross som ökade Ålborgs ledning i 82:a minuten. Det fastställde slutresultatet till 4-0.

Ålborg har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 10–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Horsens har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 5–11 i målskillnad.

Med fyra omgångar kvar är Ålborg på andra plats i tabellen, medan Horsens är på femte plats.

I nästa match möter Ålborg Odense borta på fredag 12 maj 20.00. Horsens möter Midtjylland söndag 14 maj 15.00 borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Midtjylland vann mot Silkeborg – Gustav Isaksen blev matchvinnare

Midtjylland besegrade Silkeborg på hemmaplan i måndagens match i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll. 3-0 (3-0) slutade matchen.

Segern var Midtjyllands fjärde på de senaste fem matcherna.

Midtjylland startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fem minuter slog Gustav Isaksen till.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, ännu en gång genom Gustav Isaksen framspelad av Stefan Gartenmann, i tionde minuten.

Till slut kom också 3-0 genom Henrik Dalsgaard som ökade Midtjyllands ledning på pass av Henrik Juninho i 20:e minuten. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för Midtjylland med 3-0.

Silkeborg har haft en tuff start på serien och har bara två poäng efter fem spelade matcher. Midtjylland har 13 poäng.

I nästa match, söndag 7 maj 15.00, har Midtjylland Lyngby borta på Lyngbyhallen, medan Silkeborg spelar hemma mot Odense.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1–0-seger för Ålborg mot Lyngby – Allan Sousa matchhjälte

Ålborg vann hemmamatchen mot Lyngby i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll med 1–0.

Allan Sousa slog till efter 75 minuter och blev matchhjälte med sitt 1-0-mål.

Första halvlek blev mållös, och det dröjde till den 75:e minuten innan Allan Sousa gav Ålborg ledningen på straff.

Ålborg har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 10–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Lyngby har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 5–6 i målskillnad. Förlusten var Lyngbys andra uddamålsförlust.

Ålborg har åtta poäng och Lyngby har fem poäng efter fem omgångar.

I nästa match, söndag 7 maj, har Ålborg Horsens hemma på Aalborg Portland Park 13.00, medan Lyngby spelar hemma mot Midtjylland 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}