Tonni Adamsen räddade poäng när Silkeborg kryssade mot Århus

I halvtid ledde Århus matchen på hemmaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll mot Silkeborg med 1-0, efter mål av Frederik Tingager. Men i andra halvlek jobbade sig Silkeborg in i matchen, och kvitterade genom Tonni Adamsen. Matchen slutade 1-1.

Århus har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 4–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Silkeborg har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–9 i målskillnad. Det här var Århus femte oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Århus på sjätte plats i tabellen, medan Silkeborg är på sjunde plats.

Fredag 3 mars 20.00 spelar Århus hemma mot Horsens. Silkeborg möter Nordsjälland hemma på JYSK Park söndag 5 mars 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 22 18 43
2 FC Köpenhamn 22 23 42
3 Viborg 22 7 37
4 Århus 22 6 35
5 Randers 22 -2 32
6 Bröndby 22 -2 30
7 Silkeborg 22 -1 29
8 Midtjylland 22 3 28
9 Odense 22 -11 28
10 Horsens 22 -11 23
11 Lyngby 22 -15 16
12 Ålborg 22 -15 15

Relaterade artiklar

Oavgjort mellan Silkeborg och Midtjylland

Hemmalaget Silkeborg och Midtjylland spelade oavgjort i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll, 3-3 (1-1) på måndagen.

Silkeborg fick en bra start på matchen. Kasper Kusk gjorde målet, redan i 14:e minuten.

Midtjylland kvitterade till 1-1 på tilläggstid i första halvleken, genom Gustav Isaksen. Midtjylland gjorde också 1-2 i 69:e minuten när Kristoffer Olsson slog till framspelad av Aral Simsir.

I 75:e minuten kvitterade Sören Tengstedt för Silkeborg.

Midtjylland tog ledningen bara fyra minuter senare ännu en gång genom Gustav Isaksen på pass av Aral Simsir.

Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, med tre minuter kvar att spela, när Sören Tengstedt på nytt slog till och gjorde mål på straff för Silkeborg. 3-3-målet blev matchens sista.

Silkeborg har två segrar, en oavgjord och två förluster och 5–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Midtjylland har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 12–6 i målskillnad. Det här var Silkeborgs tredje oavgjorda match den här säsongen.

Med en omgång kvar är Silkeborg på femte plats i tabellen, medan Midtjylland leder serien.

På lördag 3 juni 15.00 spelar Silkeborg borta mot Ålborg, och Midtjylland hemma mot Odense.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Köpenhamn vann – Diogo Goncalves matchvinnare

FC Köpenhamn besegrade Århus på hemmaplan i söndagens match i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll. 4-3 (2-2) slutade matchen.

Segermålet för FC Köpenhamn stod Kevin Diks för efter 87 minuter.

FC Köpenhamn fick en bra start på matchen. Diogo Goncalves slog till på straff, redan i nionde minuten.

Laget gjorde 2-0 i 18:e minuten, när Diogo Goncalves på nytt hittade rätt.

Århus reducerade till 2-1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Patrick Mortensen.

Århus kvitterade till 2-2 i 39:e minuten, genom Mikael Anderson. Direkt efter pausen gjorde Kevin Yakob mål och gav Århus ledningen.

Jordan Larsson kvitterade för FC Köpenhamn på pass av Kevin Diks i 76:e minuten.

Det matchavgörande målet kom i slutminuterna, med tre minuter kvar att spela, när Kevin Diks slog till och gjorde 4-3 för FC Köpenhamn.

FC Köpenhamn har två segrar, en oavgjord och två förluster och 9–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Århus har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 8–5 i målskillnad. Det här var FC Köpenhamns tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Århus andra uddamålsförlust.

Med två omgångar kvar är FC Köpenhamn klara seriesegrare, medan Århus är på fjärde plats.

FC Köpenhamn tar sig an Viborg i nästa match borta måndag 29 maj 17.00. Århus möter Randers borta tisdag 30 maj 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Andreas Oggesen matchhjälte för Silkeborg borta mot Horsens

Silkeborg vann i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll med 1-0 (0-0) mot Horsens på bortaplan.

Andreas Oggesen blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål på tilläggstid.

Målet kom först i matchens absoluta slutskede, i 90:e minuten när Andreas Oggesen gjorde 1–0 till Silkeborg.

Horsens har en oavgjord och fyra förluster och 3–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Silkeborg har två vinster, en oavgjord och två förluster och 4–6 i målskillnad. Det här var Horsens andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Silkeborgs andra uddamålsseger.

Med två omgångar kvar är Horsens sist i serien, och Silkeborg är på femte plats.

Nästa motstånd för Horsens är Odense. Lagen möts fredag 26 maj 20.00 på Nature Energy Park. Silkeborg tar sig an Midtjylland hemma måndag 29 maj 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1-1 i toppmötet mellan Århus och Nordsjälland

Lagen delade på poängen i den heta toppmatchen i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll mellan Århus och gästande Nordsjälland. Söndagens match slutade 1-1 (0-0).

Det dröjde till den 77:e minuten innan Lasso Coulibaly gav Nordsjälland ledningen.

Kvitteringen kom på stopptid, när Peter Bjur slog till och gjorde mål för Århus. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Århus har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 5–2 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nordsjälland har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 5–6 i målskillnad. Det här var Århus tredje oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Århus på tredje plats i tabellen, och Nordsjälland är på andra plats.

Århus tar sig an FC Köpenhamn i nästa match borta söndag 21 maj 19.00. Nordsjälland möter Randers hemma måndag 22 maj 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1-0 mot Lyngby innebär första segern för Silkeborg

Silkeborg har till slut spräckt sin nolla i segerkolumnen i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll, efter sju spelade matcher. Säsongens första seger kom på hemmaplan mot Lyngby, en match som Silkeborg vann med 1-0 (0-0).

Oliver Sonne blev matchhjälte efter 61 minuter med sitt avgörande 1-0-mål.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 61:a minuten innan Oliver Sonne framspelad av Pelle Mattsson gjorde 1–0 för Silkeborg, vilket stod sig matchen ut.

Silkeborg har en seger, en oavgjord och tre förluster och 3–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Lyngby har två vinster, en oavgjord och två förluster och 6–6 i målskillnad. Förlusten var Lyngbys tredje uddamålsförlust.

Med tre omgångar kvar är Silkeborg på femte plats i tabellen, och Lyngby är på fjärde plats.

Fredag 19 maj 20.00 spelar Silkeborg borta mot Horsens. Lyngby möter Odense hemma på Lyngbyhallen söndag 21 maj 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Århus slog Viborg efter Mads Emil Madsens dubbel

Det blev Århus som gick segrande ur mötet med Viborg i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll på hemmaplan, med 3-0 (1-0).

Resultatet betyder också att Århus har hållit nollan i tre matcher i rad.

Matchen var mållös till Århus tog ledningen i 23:e minuten, genom Patrick Mortensen på straff. Direkt efter pausen nätade Mads Emil Madsen och ökade lagets ledning.

Till slut kom också 3-0 genom Mads Emil Madsen som ökade Århus ledning i 66:e minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

Århus har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 5–1 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Viborg har två vinster och tre förluster och 5–7 i målskillnad.

Med fyra omgångar kvar är Århus på tredje plats i tabellen, och Viborg är på fjärde plats.

Söndag 14 maj 19.00 spelar Århus hemma mot Nordsjälland. Viborg möter Randers borta på Cepheus Park Randers måndag 15 maj 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Emmanuel Sabbi matchhjälte för Odense borta mot Silkeborg

Odense vann i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll med 1-0 (1-0) mot Silkeborg på bortaplan.

Emmanuel Sabbi stod för Odenses avgörande mål efter 33 minuter.

Matchen förblev jämn målmässigt till Odense tog ledningen i 33:e minuten, genom Emmanuel Sabbi.

Silkeborg har en oavgjord och fyra förluster och 3–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Odense har tre vinster och två oavgjorda och 10–6 i målskillnad. Det här var Silkeborgs andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Odenses andra uddamålsseger.

Med fyra omgångar kvar är Silkeborg sist i serien, medan Odense är på tredje plats.

I nästa omgång har Silkeborg Lyngby hemma på JYSK Park, söndag 14 maj 15.00. Odense spelar hemma mot Ålborg fredag 12 maj 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Midtjylland vann mot Silkeborg – Gustav Isaksen blev matchvinnare

Midtjylland besegrade Silkeborg på hemmaplan i måndagens match i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll. 3-0 (3-0) slutade matchen.

Segern var Midtjyllands fjärde på de senaste fem matcherna.

Midtjylland startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fem minuter slog Gustav Isaksen till.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, ännu en gång genom Gustav Isaksen framspelad av Stefan Gartenmann, i tionde minuten.

Till slut kom också 3-0 genom Henrik Dalsgaard som ökade Midtjyllands ledning på pass av Henrik Juninho i 20:e minuten. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för Midtjylland med 3-0.

Silkeborg har haft en tuff start på serien och har bara två poäng efter fem spelade matcher. Midtjylland har 13 poäng.

I nästa match, söndag 7 maj 15.00, har Midtjylland Lyngby borta på Lyngbyhallen, medan Silkeborg spelar hemma mot Odense.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mikael Anderson målskytt när Århus sänkte Nordsjälland

Målet i första halvleken blev matchens enda när Århus vann med 1-0 (1-0) borta mot Nordsjälland i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll.

Mikael Anderson blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter 19 minuter.

Århus fick en bra start på matchen. Mikael Anderson gjorde målet, redan i 19:e minuten.

Nordsjälland har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Århus har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 3–2 i målskillnad. Det här var Nordsjällands tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Århus andra uddamålsseger.

Nordsjälland har nu 47 poäng och Århus har 43 poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

I nästa match möter Nordsjälland FC Köpenhamn hemma på måndag 8 maj 20.00. Århus möter Viborg söndag 7 maj 19.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Århus och FC Köpenhamn kryssade i mållös match

Publiken på Aarhus Stadium fick inte se några mål när Århus tog emot FC Köpenhamn i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll. Matchen slutade mållös, 0-0.

Det här var Århus andra oavgjorda match den här säsongen.

Århus har 40 poäng och FC Köpenhamn har 49 poäng efter fyra omgångar.

Århus tar sig an Nordsjälland i nästa match borta söndag 30 april 19.00. FC Köpenhamn möter samma dag 17.00 Bröndby hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}