Filip Bundgaard matchhjälte för Randers hemma mot Lyngby

Filip Bundgaard gjorde matchens enda mål i andra halvleken när Randers vann i Danmark Superligaen herr i fotboll med 1-0 (0-0) mot Lyngby på hemmaplan.

Filip Bundgaard blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter 90 minuter.

Randers har nu tre matcher i rad utan insläppt mål.

Randers har en seger, två oavgjorda och två förluster och 2–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Lyngby har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 3–6 i målskillnad. Det här var Randers femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Lyngbys sjätte uddamålsförlust.

Med tre omgångar kvar är Randers på fjärde plats i tabellen, och Lyngby är på tolfte plats.

I nästa match, söndag 5 mars, har Randers Viborg borta på Energi Viborg Arena 15.00, medan Lyngby spelar hemma mot Bröndby 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 22 18 43
2 FC Köpenhamn 22 23 42
3 Viborg 22 7 37
4 Århus 22 6 35
5 Randers 22 -2 32
6 Bröndby 22 -2 30
7 Silkeborg 22 -1 29
8 Midtjylland 22 3 28
9 Odense 22 -11 28
10 Horsens 22 -11 23
11 Lyngby 22 -15 16
12 Ålborg 22 -15 15

Relaterade artiklar

Århus besegrade Randers på bortaplan

Århus vann mötet i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll på bortaplan mot Randers, med 3-1 (1-1).

Århus startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Mikkel Duelund gjorde målet, redan i sjunde minuten.

Randers kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Mads Enggaard, i tolfte minuten. Direkt efter pausen nätade Mikael Anderson och gav Århus ledningen på nytt.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Yann Bisseck och ökade ledningen för Århus. Det blev också matchens sista mål.

Randers har fem förluster och 4–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Århus har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 11–6 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Randers sist i serien, medan Århus är på tredje plats.

Randers möter FC Köpenhamn i nästa match borta söndag 4 juni 18.00. Århus möter samma dag Bröndby hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Frederik Gytkjaer och Petur Knudsen matchvinnare hemma mot Ålborg

En resultatmässigt jämn match slutade till slut med seger för Lyngby som vann matchen hemma mot Ålborg i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll på måndagen. 2-1 (1-1) slutade matchen. Frederik Gytkjaer blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 46 minuter.

Matchen var mållös till Lyngby tog ledningen i 24:e minuten, genom Petur Knudsen.

Ålborg kvitterade till 1-1 strax före paus, genom Lars Kramer framspelad av Lucas Andersen. Direkt efter pausen nätade Frederik Gytkjaer och gav Lyngby ledningen på nytt.

Lyngby har två segrar och tre förluster och 4–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ålborg har två vinster, en oavgjord och två förluster och 7–5 i målskillnad. Det här var Lyngbys tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Ålborgs andra uddamålsförlust.

Med en omgång kvar är Lyngby på fjärde plats i tabellen, och Ålborg är på tredje plats.

Lyngby möter Horsens i nästa match borta lördag 3 juni 15.00. Ålborg möter samma dag Silkeborg hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland segrare hemma mot Randers

Nordsjälland besegrade Randers på hemmaplan i måndagens möte i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll. 3-1 (1-1) slutade matchen.

Matchen förblev jämn målmässigt till Nordsjälland tog ledningen i 36:e minuten, genom Benjamin Nygren på pass av Mads Bidstrup.

Randers kvitterade till 1-1 alldeles före halvtidspausen, genom Lasse Berg Johnsen på straff. Det dröjde till den 74:e minuten innan Ernest Nuamah på straff gav Nordsjälland ledningen.

Och med sju minuter kvar att spela ökade Nordsjälland ledningen genom Mohammed Diomande. 3-1-målet blev matchens sista.

Nordsjälland har två segrar, en oavgjord och två förluster och 7–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Randers har en vinst och fyra förluster och 7–11 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är Nordsjälland på andra plats i tabellen, och Randers är på femte plats.

Nästa motstånd för Nordsjälland är Bröndby. Lagen möts måndag 29 maj 19.00 på Brøndby Stadium. Randers tar sig an Århus hemma tisdag 30 maj 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Odense tog klar seger mot Lyngby

Odense startade bra i matchen mot Lyngby på bortaplan på söndagen. Och 2-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 4-0 i matchen i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll.

Det var sjunde matchen i rad utan förlust för Odense.

Lyngby blev decimerade tidigt när Alfred Finnbogason fick lämna planen i den 17:e minuten med ett rött kort.

Odense fick en bra start på matchen. Mads Frökjaer-Jensen gjorde målet på straff, redan i 19:e minuten.

Laget gjorde också 0-2 i 37:e minuten, genom Yankuba Minteh. Direkt efter pausen slog Jeppe Tverskov till och ökade Odenses ledning.

Odense gjorde också 0-4 genom Charly Horneman i 83:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-4.

Med två omgångar kvar är Lyngby på fjärde plats i tabellen, och Odense är på andra plats.

Lyngby tar sig an Ålborg i nästa match hemma måndag 29 maj 15.00. Odense möter Horsens hemma fredag 26 maj 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ibrahim Said matchvinnare när Viborg vann mot Randers

Viborg tog en säker seger på bortaplan mot Randers i Danmark Mästerskapsserien herr. Matchen slutade 0-2 (0-0) efter två mål av Ibrahim Said i andra halvleken.

Inget av lagen fick in något mål under första halvlek, men efter pausen slog Ibrahim Said till och gav Viborg ledningen.

I 55:e minuten slog Ibrahim Said till på nytt, och gjorde 0-2. 0-2-målet blev matchens sista.

Randers har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 7–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Viborg har tre vinster och två förluster och 7–6 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är Randers på femte plats i tabellen, och Viborg är på tredje plats.

I nästa match möter Randers Nordsjälland borta på måndag 22 maj 20.00. Viborg möter Bröndby söndag 21 maj 17.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1-0 mot Lyngby innebär första segern för Silkeborg

Silkeborg har till slut spräckt sin nolla i segerkolumnen i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll, efter sju spelade matcher. Säsongens första seger kom på hemmaplan mot Lyngby, en match som Silkeborg vann med 1-0 (0-0).

Oliver Sonne blev matchhjälte efter 61 minuter med sitt avgörande 1-0-mål.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 61:a minuten innan Oliver Sonne framspelad av Pelle Mattsson gjorde 1–0 för Silkeborg, vilket stod sig matchen ut.

Silkeborg har en seger, en oavgjord och tre förluster och 3–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Lyngby har två vinster, en oavgjord och två förluster och 6–6 i målskillnad. Förlusten var Lyngbys tredje uddamålsförlust.

Med tre omgångar kvar är Silkeborg på femte plats i tabellen, och Lyngby är på fjärde plats.

Fredag 19 maj 20.00 spelar Silkeborg borta mot Horsens. Lyngby möter Odense hemma på Lyngbyhallen söndag 21 maj 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bröndby tog revansch på Randers

Det blev 3-1 (3-0) till Bröndby när laget mötte Randers på söndagen i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll. Med det tog bortalaget Bröndby en skön revansch, då Randers vann senaste mötet lagen emellan, 23 april, med 4-0.

Matchen förblev jämn målmässigt till Bröndby tog ledningen i 23:e minuten, genom Hakon Evjen.

Laget ökade ledningen till 0-2 efter en knapp halvtimmes spel, genom Mathias Kvistgaarden.

Bröndby gjorde också 0-3 i slutminuterna av första halvlek, ännu en gång genom Mathias Kvistgaarden. Direkt efter pausen slog Stephen Odey till och reducerade åt Randers. Mer än så blev det dock inte för Randers.

Randers har två vinster, en oavgjord och två förluster och 8–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Bröndby har tre vinster och två förluster och 6–7 i målskillnad.

Med fyra omgångar kvar är Randers på femte plats i tabellen, och Bröndby är på sjätte plats.

Randers tar sig an Viborg i nästa match hemma måndag 15 maj 20.00. Bröndby möter FC Köpenhamn hemma söndag 14 maj 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Lyngby mot Midtjylland efter tidigt avgörande

Lyngby tog ett tidigt grepp om matchen i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll på hemmaplan mot Midtjylland på söndagen. Laget vann med 2-1 efter att alla mål gjorts under första halvlek.

Saevar Magnusson slog till efter 32 minuter och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.

Lyngby började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Tochi Phil Chukwuani till.

Midtjylland kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Stefan Gartenmann på pass av Gustav Isaksen, i 14:e minuten.

Lyngby tog ledningen på nytt i 32:a minuten, genom Saevar Magnusson. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för Lyngby med 2-1.

Lyngby har två segrar, en oavgjord och två förluster och 6–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Midtjylland har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 8–3 i målskillnad. Det här var Lyngbys andra uddamålsseger den här säsongen.

Med fyra omgångar kvar är Lyngby på fjärde plats i tabellen, medan Midtjylland fortfarande leder serien, två poäng före Ålborg.

I nästa match, söndag 14 maj 15.00, har Lyngby Silkeborg borta på JYSK Park, medan Midtjylland spelar hemma mot Horsens.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Klar seger för Viborg mot Randers på Energi Viborg Arena

En halvtidsledning med 1-0 utökades i andra halvleken när Viborg slog Randers på hemmaplan i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll. Till slut blev det 3-1 till Viborg.

Viborg gjorde första målet. Ibrahim Said slog till, redan i 15:e minuten. I 54:e minuten slog Jacob Bonde till på straff, och gjorde 2-0.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Mads Enggaard och reducerade åt Randers. Fler mål än så blev det inte för Randers.

Alassana Jatta ökade Viborgs ledning i 78:e minuten. 3-1-målet blev matchens sista.

Viborg har tre segrar och två förluster och 8–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Randers har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 8–5 i målskillnad.

Viborg har 46 poäng och Randers har 40 poäng efter fem omgångar.

Viborg tar sig an Århus i nästa match borta söndag 7 maj 19.00. Randers möter samma dag 17.00 Bröndby hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1–0-seger för Ålborg mot Lyngby – Allan Sousa matchhjälte

Ålborg vann hemmamatchen mot Lyngby i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll med 1–0.

Allan Sousa slog till efter 75 minuter och blev matchhjälte med sitt 1-0-mål.

Första halvlek blev mållös, och det dröjde till den 75:e minuten innan Allan Sousa gav Ålborg ledningen på straff.

Ålborg har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 10–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Lyngby har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 5–6 i målskillnad. Förlusten var Lyngbys andra uddamålsförlust.

Ålborg har åtta poäng och Lyngby har fem poäng efter fem omgångar.

I nästa match, söndag 7 maj, har Ålborg Horsens hemma på Aalborg Portland Park 13.00, medan Lyngby spelar hemma mot Midtjylland 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}