Odense svårslaget – tionde matchen i rad med poäng efter 0-0

Matchen slutade 0-0 när Odense tog emot Randers på Nature Energy Park. Det betyder att Odense gick obesegrat från planen för tionde matchen i följd i Danmark Superligaen herr i fotboll.

Matchen blev den åttonde i rad utan seger för Randers.

Odense har två segrar och tre oavgjorda och 9–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Randers har två oavgjorda och tre förluster och 1–9 i målskillnad. Det här var Odenses sjunde oavgjorda match den här säsongen.

Med fyra omgångar kvar är Odense på femte plats i tabellen, och Randers är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Odense är Nordsjälland. Lagen möts fredag 24 februari 20.00 på Right to Dream Park. Randers tar sig an Lyngby hemma söndag 26 februari 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 22 18 43
2 FC Köpenhamn 22 23 42
3 Viborg 22 7 37
4 Århus 22 6 35
5 Randers 22 -2 32
6 Bröndby 22 -2 30
7 Silkeborg 22 -1 29
8 Midtjylland 22 3 28
9 Odense 22 -11 28
10 Horsens 22 -11 23
11 Lyngby 22 -15 16
12 Ålborg 22 -15 15

Relaterade artiklar

Århus besegrade Randers på bortaplan

Århus vann mötet i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll på bortaplan mot Randers, med 3-1 (1-1).

Århus startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Mikkel Duelund gjorde målet, redan i sjunde minuten.

Randers kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Mads Enggaard, i tolfte minuten. Direkt efter pausen nätade Mikael Anderson och gav Århus ledningen på nytt.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Yann Bisseck och ökade ledningen för Århus. Det blev också matchens sista mål.

Randers har fem förluster och 4–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Århus har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 11–6 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Randers sist i serien, medan Århus är på tredje plats.

Randers möter FC Köpenhamn i nästa match borta söndag 4 juni 18.00. Århus möter samma dag Bröndby hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Odense svårslaget – åttonde matchen i rad med poäng efter 2-1

Matchen slutade 2-1 (0-0) när Odense tog emot Horsens på Nature Energy Park. Det betyder att Odense gick obesegrat från planen för åttonde matchen i följd i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll.

Emmanuel Sabbi slog till efter 74 minuter och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 55:e minuten innan Magnus Jensen gav Horsens ledningen.

I 67:e minuten nätade Emmanuel Sabbi på straff, och kvitterade för Odense.

I 74:e minuten avgjorde Emmanuel Sabbi matchen. Därmed hade laget vänt matchen.

Det här var Odenses tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Horsens tredje uddamålsförlust.

Med en omgång kvar är Odense på andra plats i tabellen, och Horsens är på sjätte plats.

Odense möter Midtjylland i nästa match borta lördag 3 juni 15.00. Horsens möter samma dag Lyngby hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland segrare hemma mot Randers

Nordsjälland besegrade Randers på hemmaplan i måndagens möte i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll. 3-1 (1-1) slutade matchen.

Matchen förblev jämn målmässigt till Nordsjälland tog ledningen i 36:e minuten, genom Benjamin Nygren på pass av Mads Bidstrup.

Randers kvitterade till 1-1 alldeles före halvtidspausen, genom Lasse Berg Johnsen på straff. Det dröjde till den 74:e minuten innan Ernest Nuamah på straff gav Nordsjälland ledningen.

Och med sju minuter kvar att spela ökade Nordsjälland ledningen genom Mohammed Diomande. 3-1-målet blev matchens sista.

Nordsjälland har två segrar, en oavgjord och två förluster och 7–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Randers har en vinst och fyra förluster och 7–11 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är Nordsjälland på andra plats i tabellen, och Randers är på femte plats.

Nästa motstånd för Nordsjälland är Bröndby. Lagen möts måndag 29 maj 19.00 på Brøndby Stadium. Randers tar sig an Århus hemma tisdag 30 maj 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Odense tog klar seger mot Lyngby

Odense startade bra i matchen mot Lyngby på bortaplan på söndagen. Och 2-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 4-0 i matchen i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll.

Det var sjunde matchen i rad utan förlust för Odense.

Lyngby blev decimerade tidigt när Alfred Finnbogason fick lämna planen i den 17:e minuten med ett rött kort.

Odense fick en bra start på matchen. Mads Frökjaer-Jensen gjorde målet på straff, redan i 19:e minuten.

Laget gjorde också 0-2 i 37:e minuten, genom Yankuba Minteh. Direkt efter pausen slog Jeppe Tverskov till och ökade Odenses ledning.

Odense gjorde också 0-4 genom Charly Horneman i 83:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-4.

Med två omgångar kvar är Lyngby på fjärde plats i tabellen, och Odense är på andra plats.

Lyngby tar sig an Ålborg i nästa match hemma måndag 29 maj 15.00. Odense möter Horsens hemma fredag 26 maj 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ibrahim Said matchvinnare när Viborg vann mot Randers

Viborg tog en säker seger på bortaplan mot Randers i Danmark Mästerskapsserien herr. Matchen slutade 0-2 (0-0) efter två mål av Ibrahim Said i andra halvleken.

Inget av lagen fick in något mål under första halvlek, men efter pausen slog Ibrahim Said till och gav Viborg ledningen.

I 55:e minuten slog Ibrahim Said till på nytt, och gjorde 0-2. 0-2-målet blev matchens sista.

Randers har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 7–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Viborg har tre vinster och två förluster och 7–6 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är Randers på femte plats i tabellen, och Viborg är på tredje plats.

I nästa match möter Randers Nordsjälland borta på måndag 22 maj 20.00. Viborg möter Bröndby söndag 21 maj 17.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Oavgjort toppmöte mellan Odense och Ålborg

Det blev oavgjort, 1-1 (1-0), i matchen mellan de båda topplagen i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll, Odense och gästande Ålborg, på fredagen.

Det betyder att Odense gick obesegrade från planen för sjätte matchen i följd.

Odense fick en bra start på matchen. Emmanuel Sabbi slog till, redan i 13:e minuten. I 67:e minuten slog Pedro Ferreira till, och kvitterade för Ålborg. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Odense har två segrar och tre oavgjorda och 8–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ålborg har två vinster och tre oavgjorda och 9–4 i målskillnad. Det här var Odenses tredje oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Odense på tredje plats i tabellen, och Ålborg är på andra plats.

Nästa motstånd för Odense är Lyngby. Ålborg tar sig an Midtjylland hemma. Båda matcherna spelas söndag 21 maj 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bröndby tog revansch på Randers

Det blev 3-1 (3-0) till Bröndby när laget mötte Randers på söndagen i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll. Med det tog bortalaget Bröndby en skön revansch, då Randers vann senaste mötet lagen emellan, 23 april, med 4-0.

Matchen förblev jämn målmässigt till Bröndby tog ledningen i 23:e minuten, genom Hakon Evjen.

Laget ökade ledningen till 0-2 efter en knapp halvtimmes spel, genom Mathias Kvistgaarden.

Bröndby gjorde också 0-3 i slutminuterna av första halvlek, ännu en gång genom Mathias Kvistgaarden. Direkt efter pausen slog Stephen Odey till och reducerade åt Randers. Mer än så blev det dock inte för Randers.

Randers har två vinster, en oavgjord och två förluster och 8–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Bröndby har tre vinster och två förluster och 6–7 i målskillnad.

Med fyra omgångar kvar är Randers på femte plats i tabellen, och Bröndby är på sjätte plats.

Randers tar sig an Viborg i nästa match hemma måndag 15 maj 20.00. Bröndby möter FC Köpenhamn hemma söndag 14 maj 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Emmanuel Sabbi matchhjälte för Odense borta mot Silkeborg

Odense vann i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll med 1-0 (1-0) mot Silkeborg på bortaplan.

Emmanuel Sabbi stod för Odenses avgörande mål efter 33 minuter.

Matchen förblev jämn målmässigt till Odense tog ledningen i 33:e minuten, genom Emmanuel Sabbi.

Silkeborg har en oavgjord och fyra förluster och 3–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Odense har tre vinster och två oavgjorda och 10–6 i målskillnad. Det här var Silkeborgs andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Odenses andra uddamålsseger.

Med fyra omgångar kvar är Silkeborg sist i serien, medan Odense är på tredje plats.

I nästa omgång har Silkeborg Lyngby hemma på JYSK Park, söndag 14 maj 15.00. Odense spelar hemma mot Ålborg fredag 12 maj 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Klar seger för Viborg mot Randers på Energi Viborg Arena

En halvtidsledning med 1-0 utökades i andra halvleken när Viborg slog Randers på hemmaplan i Danmark Mästerskapsserien herr i fotboll. Till slut blev det 3-1 till Viborg.

Viborg gjorde första målet. Ibrahim Said slog till, redan i 15:e minuten. I 54:e minuten slog Jacob Bonde till på straff, och gjorde 2-0.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Mads Enggaard och reducerade åt Randers. Fler mål än så blev det inte för Randers.

Alassana Jatta ökade Viborgs ledning i 78:e minuten. 3-1-målet blev matchens sista.

Viborg har tre segrar och två förluster och 8–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Randers har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 8–5 i målskillnad.

Viborg har 46 poäng och Randers har 40 poäng efter fem omgångar.

Viborg tar sig an Århus i nästa match borta söndag 7 maj 19.00. Randers möter samma dag 17.00 Bröndby hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Oavgjort möte mellan Horsens och Odense

Det blev delad pott när Horsens tog emot Odense i Danmark Nedflyttningsserien herr i fotboll. Slutresultatet skrevs till 2-2 (1-1).

Odense startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fem minuter slog Emmanuel Sabbi till på pass av Naatan Skyttä.

Horsens kvitterade till 1-1 i 35:e minuten, när Anders Kvindebjerg Jacobsen hittade rätt på straff. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Alen Mustafic träff och gav Odense ledningen.

I 73:e minuten kvitterade Aron Sigurdarson för Horsens på straff. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Horsens har en seger, en oavgjord och tre förluster och 5–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Odense har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 10–9 i målskillnad.

Horsens har nu fyra poäng och Odense har åtta poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

Söndag 7 maj möter Horsens Ålborg borta 13.00 och Odense möter Silkeborg borta 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}