Viborg formstarka svit fortsätter efter 2-1 mot Silkeborg

Det blev 1-2 (1-0) när Silkeborg mötte Viborg på söndagen hemma på JYSK Park. Det innebar nio raka matcher utan förlust för Viborg i Danmark Superligaen herr i fotboll.

Segermålet för Viborg stod Jay-Roy Grot för efter 70 minuter.

Matchen var mållös till Silkeborg tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Tonni Adamsen. Direkt efter pausen nätade Jan Zamburek och kvitterade för Viborg.

Viborg gjorde också 1-2 i 70:e minuten när Jay-Roy Grot hittade rätt. Därmed hade laget vänt matchen. 1-2-målet blev matchens sista.

Silkeborg har en vinst, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Viborg har två vinster och tre oavgjorda. Det här var Silkeborgs femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Viborgs femte uddamålsseger.

Silkeborg stannar därmed på fjärde plats, och Viborg på andra plats, i tabellen.

Silkeborg möter Ålborg i nästa match borta söndag 6 november 15.00. Viborg möter samma dag Århus hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 22 18 43
2 FC Köpenhamn 22 23 42
3 Viborg 22 7 37
4 Århus 22 6 35
5 Randers 22 -2 32
6 Bröndby 22 -2 30
7 Silkeborg 22 -1 29
8 Midtjylland 22 3 28
9 Odense 22 -11 28
10 Horsens 22 -11 23
11 Lyngby 22 -15 16
12 Ålborg 22 -15 15

Relaterade artiklar

Silkeborg hämtade i kapp underläge och kryssade mot Midtjylland

I halvtid ledde Midtjylland matchen på bortaplan i Superligaen i fotboll mot Silkeborg med 2-1. Men i andra halvlek jobbade sig Silkeborg in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 3-3.

Midtjylland startade matchen bäst och tog ledningen. Stefan Gartenmann slog till, redan i 14:e minuten.

Silkeborg kvitterade till 1-1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Tonni Adamsen framspelad av Sören Tengstedt.

Midtjylland tog ledningen på stopptid i första halvleken, genom Gustav Isaksen. Med en halvtimme kvar att spela fick Oliver Sonne träff och kvitterade för Silkeborg.

I 75:e minuten gav Gustav Isaksen Midtjylland ledningen igen.

Med fem minuter kvar att spela kvitterade Silkeborg genom Alexander Lind framspelad av Tobias Salquist. 3-3-målet blev matchens sista.

Silkeborg har en seger, två oavgjorda och två förluster och 7–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Midtjylland har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 8–7 i målskillnad. Det här var Silkeborgs femte oavgjorda match den här säsongen.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Silkeborg slutar på sjunde plats, och Midtjylland på åttonde plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för FC Köpenhamn i toppmötet med Viborg

FC Köpenhamn tog en tung seger på hemmaplan mot Viborg i toppmötet i Superligaen i fotboll på söndagen. Matchen slutade 2-1 (1-0).

Segern var FC Köpenhamns åttonde på de senaste nio matcherna.

FC Köpenhamn startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Hakon Arnar Haraldsson gjorde målet, redan i 13:e minuten. I 66:e minuten nätade Mohammed Daramy, och gjorde 2-0.

Viborgs Nils Mortimer gjorde 2-1 i 70:e minuten. Men mer än så orkade Viborg inte med.

Det här var FC Köpenhamns fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Viborgs tredje uddamålsförlust.

Resultaten i sista omgången innebär att FC Köpenhamn slutar på andra plats och Viborg på tredje plats. Båda lagen är därmed klara för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ohi Omoijuanfo och Nicolai Vallys avgjorde hemma mot Silkeborg

Det blev en uddamålsseger för Bröndby i matchen mot Silkeborg i Superligaen i fotboll på söndagen. Laget vann med 2-1 (1-0) hemma på Brøndby Stadium. Ohi Omoijuanfo stod för Bröndbys avgörande mål efter 79 minuter.

Matchen var mållös till Bröndby tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel, genom Nicolai Vallys.

I 66:e minuten slog Oliver Sonne till, och kvitterade för Silkeborg.

Ohi Omoijuanfo gjorde det matchavgörande målet i 79:e minuten.

Bröndby har tre segrar och två förluster och 8–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Silkeborg har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–9 i målskillnad. Det här var Bröndbys femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Silkeborgs sjätte uddamålsförlust.

Med en omgång kvar är Bröndby på fjärde plats i tabellen, och Silkeborg är på sjunde plats.

På söndag 19 mars 16.00 spelar Bröndby borta mot Nordsjälland, och Silkeborg hemma mot Midtjylland.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Viborg och Nordsjälland delade på poängen i toppmötet

Det blev 1-1 (0-1) i söndagens heta toppmatch i Superligaen i fotboll mellan hemmalaget Viborg och Nordsjälland.

Matchen var mållös till Nordsjälland tog ledningen i 36:e minuten, genom Daniel Svensson.

I 66:e minuten slog Elias Achouri till, framspelad av Renato Junior och kvitterade för Viborg. 1-1-målet blev matchens sista.

Viborg har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 8–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nordsjälland har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 12–7 i målskillnad. Det här var Viborgs sjunde oavgjorda match den här säsongen.

Med en omgång kvar är Viborg på tredje plats i tabellen, och Nordsjälland leder serien.

Viborg möter FC Köpenhamn i nästa match borta söndag 19 mars 16.00. Nordsjälland möter samma dag Bröndby hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland fick se den obesegrade sviten ta slut efter 1-2 mot Silkeborg

Silkeborg tog emot Nordsjälland hemma på JYSK Park på söndagen, och efter nio matcher som obesegrat blev det till slut förlust för Nordsjälland i Superligaen i fotboll. Matchen slutade 2-1 (0-1).

Segermålet för Silkeborg stod Lukas Engel för efter 90 minuter.

Nordsjälland tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Emiliano Marcondes.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Tobias Salquist på pass av Tonni Adamsen och kvitterade för Silkeborg.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Lukas Engel slog till och gjorde 2-1 för Silkeborg. Engel fullbordade därmed lagets vändning.

Silkeborg har två segrar, en oavgjord och två förluster och 5–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nordsjälland har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 11–6 i målskillnad. Det här var Silkeborgs fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Nordsjällands andra uddamålsförlust.

Med två omgångar kvar är Silkeborg på sjätte plats i tabellen, medan Nordsjälland fortfarande leder serien, tre poäng före FC Köpenhamn.

Söndag 12 mars möter Silkeborg Bröndby borta 19.00 och Nordsjälland möter Viborg borta 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Randers hämtade i kapp underläge och kryssade mot Viborg

I halvtid ledde Viborg matchen på hemmaplan i Superligaen i fotboll mot Randers med 2-0. Men i andra halvlek jobbade sig Randers in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2-2.

Viborg gjorde första målet. Clint Leemans gjorde målet, redan i tionde minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Elias Achouri, i 14:e minuten.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Jakob Ankersen träff och reducerade åt Randers.

I 71:a minuten kvitterade Carl Johansson för Randers framspelad av Jakob Ankersen. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Viborg har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 8–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Randers har en vinst, tre oavgjorda och en förlust och 4–7 i målskillnad. Det här var Viborgs sjätte oavgjorda match den här säsongen.

Med två omgångar kvar är Viborg på tredje plats i tabellen, medan Randers är på femte plats.

I nästa omgång har Viborg Nordsjälland hemma på Energi Viborg Arena, söndag 12 mars 15.00. Randers spelar hemma mot Århus måndag 13 mars 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tonni Adamsen räddade poäng när Silkeborg kryssade mot Århus

I halvtid ledde Århus matchen på hemmaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll mot Silkeborg med 1-0, efter mål av Frederik Tingager. Men i andra halvlek jobbade sig Silkeborg in i matchen, och kvitterade genom Tonni Adamsen. Matchen slutade 1-1.

Århus har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 4–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Silkeborg har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–9 i målskillnad. Det här var Århus femte oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Århus på sjätte plats i tabellen, medan Silkeborg är på sjunde plats.

Fredag 3 mars 20.00 spelar Århus hemma mot Horsens. Silkeborg möter Nordsjälland hemma på JYSK Park söndag 5 mars 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Två mål för Elias Achouri när Viborg vann mot Horsens

Det blev Viborg som vann matchen borta mot Horsens i Danmark Superligaen herr i fotboll på söndagen. 0-3 (0-3) slutade matchen.

Det var bortaseger nummer fyra i rad för Viborg.

Gästande Viborg började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Elias Achouri till.

Laget gjorde 0-2 i 16:e minuten, när Elias Achouri återigen hittade rätt.

Viborg gjorde också 0-3 genom Alassana Jatta i 18:e minuten. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Viborg med 3-0.

Horsens har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 10–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Viborg har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 8–6 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är Horsens på tionde plats i tabellen, medan Viborg är på andra plats.

Fredag 3 mars 20.00 spelar Horsens borta mot Århus. Viborg möter Randers hemma på Energi Viborg Arena söndag 5 mars 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Gustav Isaksen fixade segern för Midtjylland i matchen mot Viborg

Det blev ett hattrick för Midtjyllands Gustav Isaksen i matchen mot Viborg i Danmark Superligaen herr i fotboll. Midtjylland vann på bortaplan med 4-0 (1-0). Emam Ashour gjorde också ett mål för segrarna.

Resultatet betyder också att Midtjylland har hållit nollan i tre matcher i rad.

Efter elva matcher i rad med poäng blev det till slut förlust för Viborg.

Viborg har tre vinster, en oavgjord en förlust och 8–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Midtjylland har en vinst, tre oavgjorda och en förlust och 6–3 i målskillnad.

Med fyra omgångar kvar är Viborg på andra plats i tabellen, medan Midtjylland är på fjärde plats.

Söndag 26 februari 15.00 spelar Viborg borta mot Horsens. Midtjylland möter Bröndby hemma på MCH Arena måndag 27 februari 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fortsatt tätt bakåt för FC Köpenhamn efter ny nolla på JYSK Park

FC Köpenhamn har varit omutbara defensivt i fyra matcher i rad har nu i Danmark Superligaen herr i fotboll. I mötet med Silkeborg borta blev det en ny nolla, matchen slutade 0-3 (0-1).

Det här innebär att FC Köpenhamn nu har fyra segrar i följd i Danmark Superligaen herr.

Gästerna FC Köpenhamn startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Christian Sörensen slog till, redan i 14:e minuten.

Direkt efter pausen gjorde Mohammed Daramy mål och ökade lagets ledning.

Till slut kom också 0-3-målet genom Lukas Lerager som ökade FC Köpenhamns ledning i 52:a minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-3.

Silkeborg har en vinst och fyra förluster och 5–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

Söndag 26 februari spelar Silkeborg borta mot Århus 19.00 och FC Köpenhamn mot Ålborg hemma 17.00 på Parken Stadium.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}