Patrick Mortensen matchhjälte för Århus mot Lyngby

Århus vann med 1-0 (0-0) borta mot Lyngby i Danmark Superligaen herr i fotboll. Matchens enda mål stod Patrick Mortensen för i andra halvleken.

Patrick Mortensen stod för Århus avgörande mål efter 90 minuter.

Lyngby har två oavgjorda tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Århus har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Lyngbys femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Århus tredje uddamålsseger.

Det här betyder att Århus ligger på sjunde plats i tabellen, och Lyngby är på tolfte och sista plats.

Lyngby tar sig an FC Köpenhamn i nästa match borta söndag 6 november 17.00. Århus möter samma dag 15.00 Viborg borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 22 18 43
2 FC Köpenhamn 22 23 42
3 Viborg 22 7 37
4 Århus 22 6 35
5 Randers 22 -2 32
6 Bröndby 22 -2 30
7 Silkeborg 22 -1 29
8 Midtjylland 22 3 28
9 Odense 22 -11 28
10 Horsens 22 -11 23
11 Lyngby 22 -15 16
12 Ålborg 22 -15 15

Relaterade artiklar

Simon Makienok Christoffersen räddade poäng när Horsens kryssade mot Lyngby

I halvtid ledde Lyngby matchen på hemmaplan i Superligaen i fotboll mot Horsens med 1-0, efter mål av Alfred Finnbogason. Men i andra halvlek jobbade sig Horsens in i matchen, och kvitterade genom Simon Makienok Christoffersen i 62:a minuten. Matchen slutade 1-1.

Matchen förblev jämn målmässigt till Lyngby tog ledningen i 24:e minuten, genom Alfred Finnbogason framspelad av Tochi Phil Chukwuani. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Simon Makienok Christoffersen träff och kvitterade för Horsens. 1-1-målet blev matchens sista.

Lyngby har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 6–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Horsens har en oavgjord och fyra förluster och 4–15 i målskillnad. Det här var Lyngbys sjunde oavgjorda match den här säsongen.

Resultaten i sista omgången innebär att Lyngby slutar på elfte plats och Horsens på tionde plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1–0-seger för Århus mot Odense – Patrick Mortensen matchhjälte

Århus vann hemmamatchen mot Odense i Superligaen i fotboll med 1–0. Matchens enda mål stod Patrick Mortensen för i första halvleken.

Patrick Mortensen stod för Århus avgörande mål efter 38 minuter.

Segern var Århus fjärde på de senaste fem matcherna.

Det här var Århus sjätte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Odenses tredje uddamålsförlust.

Resultaten i sista omgången betyder att Århus slutar på fjärde plats i tabellen, och Odense på nionde plats. Århus är klart för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mikkel Duelund och Patrick Mortensen matchvinnare när Århus besegrade Randers

Det blev uddamålsseger för bortalaget Århus i matchen mot Randers på Cepheus Park Randers. Laget vann måndagens match i Superligaen i fotboll med 2-1 (1-0).

Målgörare för Århus blev Mikkel Duelund och Patrick Mortensen och för Randers var det Alhaji Kamara som hittade rätt.

Randers har en vinst, tre oavgjorda en förlust och 4–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Århus har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 6–4 i målskillnad. Det här var Randers andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Århus femte uddamålsseger.

Med en omgång kvar är Randers på sjätte plats i tabellen, medan Århus är på fjärde plats.

Randers möter Ålborg i nästa match borta söndag 19 mars 16.00. Århus möter samma dag Odense hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Alfred Finnbogason målskytt när Lyngby sänkte Bröndby

Målet i andra halvleken blev matchens enda när Lyngby vann med 1-0 (0-0) hemma mot Bröndby i Superligaen i fotboll.

Alfred Finnbogason stod för Lyngbys avgörande mål efter 63 minuter.

Båda lagen har nu två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, Lyngby med 4–5 och Bröndby med 7–6 i målskillnad. Förlusten var Bröndbys andra uddamålsförlust.

Med två omgångar kvar är Lyngby sist i serien, och Bröndby är på sjunde plats.

Lyngby tar sig an Midtjylland i nästa match borta söndag 12 mars 15.00. Bröndby möter samma dag 19.00 Silkeborg hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Yann Bisseck och Patrick Mortensen matchvinnare när Århus vann mot Horsens

Århus tog en säker seger på hemmaplan mot Horsens i Superligaen i fotboll. Matchen slutade 2-0 (1-0) efter mål av Yann Bisseck och Patrick Mortensen.

Århus har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 5–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Horsens har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 10–14 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är Århus på fjärde plats i tabellen, medan Horsens är på tionde plats.

I nästa match möter Århus Randers borta på måndag 13 mars 20.00. Horsens möter FC Köpenhamn söndag 12 mars 17.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tonni Adamsen räddade poäng när Silkeborg kryssade mot Århus

I halvtid ledde Århus matchen på hemmaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll mot Silkeborg med 1-0, efter mål av Frederik Tingager. Men i andra halvlek jobbade sig Silkeborg in i matchen, och kvitterade genom Tonni Adamsen. Matchen slutade 1-1.

Århus har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 4–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Silkeborg har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–9 i målskillnad. Det här var Århus femte oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Århus på sjätte plats i tabellen, medan Silkeborg är på sjunde plats.

Fredag 3 mars 20.00 spelar Århus hemma mot Horsens. Silkeborg möter Nordsjälland hemma på JYSK Park söndag 5 mars 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Filip Bundgaard matchhjälte för Randers hemma mot Lyngby

Filip Bundgaard gjorde matchens enda mål i andra halvleken när Randers vann i Danmark Superligaen herr i fotboll med 1-0 (0-0) mot Lyngby på hemmaplan.

Filip Bundgaard blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter 90 minuter.

Randers har nu tre matcher i rad utan insläppt mål.

Randers har en seger, två oavgjorda och två förluster och 2–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Lyngby har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 3–6 i målskillnad. Det här var Randers femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Lyngbys sjätte uddamålsförlust.

Med tre omgångar kvar är Randers på fjärde plats i tabellen, och Lyngby är på tolfte plats.

I nästa match, söndag 5 mars, har Randers Viborg borta på Energi Viborg Arena 15.00, medan Lyngby spelar hemma mot Bröndby 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland formstarka svit fortsätter efter 1-1 mot Lyngby

Det blev 1-1 (0-0) när Lyngby mötte Nordsjälland på söndagen hemma på Lyngbyhallen. Det innebar åtta raka matcher utan förlust för Nordsjälland i Danmark Superligaen herr i fotboll.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 59:e minuten innan Wahid Faghir gav Nordsjälland ledningen.

I den 88:e minuten fick Nordsjälland Adamo Nagalo utvisad, och fick spela med en man mindre sista två minuterna.

Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Alfred Finnbogason slog till och gjorde mål för Lyngby. 1-1-målet blev matchens sista.

Lyngby har en seger, en oavgjord och tre förluster och 4–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nordsjälland har tre vinster och två oavgjorda och 10–2 i målskillnad. Det här var Lyngbys sjätte oavgjorda match den här säsongen.

I nästa omgång har Lyngby Randers borta på Cepheus Park Randers, söndag 26 februari 15.00. Nordsjälland spelar hemma mot Odense fredag 24 februari 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mikael Anderson matchhjälte för Århus borta mot Ålborg

Matchens enda mål stod Mikael Anderson för i andra halvleken när Århus vann i Danmark Superligaen herr i fotboll med 1-0 (0-0) mot Ålborg på bortaplan.

Segermålet för Århus stod Mikael Anderson för efter 65 minuter.

Ålborg har fem förluster och 5–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Århus har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 5–5 i målskillnad. Det här var Ålborgs femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Århus fjärde uddamålsseger.

Med fyra omgångar kvar är Ålborg på elfte plats i tabellen, medan Århus är på fjärde plats.

I nästa match, söndag 26 februari, har Ålborg FC Köpenhamn borta på Parken Stadium 17.00, medan Århus spelar hemma mot Silkeborg 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

2-0 mot Silkeborg innebär första segern för Lyngby

Lyngby har till slut spräckt sin nolla i segerkolumnen i Danmark Superligaen herr i fotboll, efter 17 spelade matcher. Säsongens första seger kom på bortaplan mot Silkeborg, en match som Lyngby vann med 2-0 (0-0).

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 58:e minuten innan Rezan Corlu gav Lyngby ledningen.

Kasper Jörgensen ökade Lyngbys ledning i 79:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-2.

Silkeborg har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Lyngby har en vinst och fyra förluster.

Det här betyder att Silkeborg är kvar på fjärde plats, och Lyngby stannar sist, på tolfte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Silkeborg är FC Köpenhamn. Lyngby tar sig an Nordsjälland hemma. Båda matcherna spelas söndag 19 februari 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}