FC Köpenhamns Mohammed Daramy och Lukas Lerager sänkte Randers

FC Köpenhamn vann borta mot Randers i Danmark Superligaen herr i fotboll med 2-0 (0-0). Mohammed Daramy och Lukas Lerager gjorde ett mål var för FC Köpenhamn.

Randers har en oavgjord fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan FC Köpenhamn har två vinster och tre oavgjorda.

För FC Köpenhamn gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Randers är på tredje plats.

Randers tar sig an Horsens i nästa match borta fredag 4 november 20.00. FC Köpenhamn möter Lyngby hemma söndag 6 november 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 22 18 43
2 FC Köpenhamn 22 23 42
3 Viborg 22 7 37
4 Århus 22 6 35
5 Randers 22 -2 32
6 Bröndby 22 -2 30
7 Silkeborg 22 -1 29
8 Midtjylland 22 3 28
9 Odense 22 -11 28
10 Horsens 22 -11 23
11 Lyngby 22 -15 16
12 Ålborg 22 -15 15

Relaterade artiklar

Björn Kopplin matchhjälte för Randers mot Ålborg

Randers vann med 1-0 (0-0) borta mot Ålborg i Superligaen i fotboll.

Björn Kopplin slog till efter 51 minuter och blev matchhjälte med sitt 1-0-mål.

Första halvlek blev mållös, men efter pausen slog Björn Kopplin till och gav Randers ledningen.

Ålborg har en oavgjord och fyra förluster och 1–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Randers har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 5–4 i målskillnad. Det här var Ålborgs åttonde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Randers sjätte uddamålsseger.

Det här betyder att Ålborg slutar på tolfte plats, och Randers på femte plats. Randers är klart för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för FC Köpenhamn i toppmötet med Viborg

FC Köpenhamn tog en tung seger på hemmaplan mot Viborg i toppmötet i Superligaen i fotboll på söndagen. Matchen slutade 2-1 (1-0).

Segern var FC Köpenhamns åttonde på de senaste nio matcherna.

FC Köpenhamn startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Hakon Arnar Haraldsson gjorde målet, redan i 13:e minuten. I 66:e minuten nätade Mohammed Daramy, och gjorde 2-0.

Viborgs Nils Mortimer gjorde 2-1 i 70:e minuten. Men mer än så orkade Viborg inte med.

Det här var FC Köpenhamns fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Viborgs tredje uddamålsförlust.

Resultaten i sista omgången innebär att FC Köpenhamn slutar på andra plats och Viborg på tredje plats. Båda lagen är därmed klara för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mikkel Duelund och Patrick Mortensen matchvinnare när Århus besegrade Randers

Det blev uddamålsseger för bortalaget Århus i matchen mot Randers på Cepheus Park Randers. Laget vann måndagens match i Superligaen i fotboll med 2-1 (1-0).

Målgörare för Århus blev Mikkel Duelund och Patrick Mortensen och för Randers var det Alhaji Kamara som hittade rätt.

Randers har en vinst, tre oavgjorda en förlust och 4–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Århus har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 6–4 i målskillnad. Det här var Randers andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Århus femte uddamålsseger.

Med en omgång kvar är Randers på sjätte plats i tabellen, medan Århus är på fjärde plats.

Randers möter Ålborg i nästa match borta söndag 19 mars 16.00. Århus möter samma dag Odense hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sju raka segrar för FC Köpenhamn – efter 4-1 mot Horsens

FC Köpenhamn och Horsens har två helt olika formkurvor. FC Köpenhamn vann söndagens möte på CASA Arena och har därmed sju raka segrar i Superligaen i fotboll. Hemmalaget Horsens däremot har fyra raka förluster. Matchen slutade 1-4 (1-0).

Horsens startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara två minuter slog Anders Kvindebjerg Jacobsen till.

Direkt efter pausen slog Denis Vavro till och kvitterade för FC Köpenhamn.

FC Köpenhamn gjorde också 1-2 i 52:a minuten när Hakon Arnar Haraldsson slog till.

Bara två minuter senare spelade Hakon Arnar Haraldsson fram Jordan Larsson som såg till att laget ökade ledningen till 1-3.

1-4-målet kom i 90:e minuten, när Elias Jelert Kristensen slog till och gjorde mål. 1-4-målet blev matchens sista.

Med en omgång kvar är Horsens på tionde plats i tabellen, och FC Köpenhamn är på andra plats.

På söndag 19 mars 16.00 spelar Horsens borta mot Lyngby, och FC Köpenhamn hemma mot Viborg.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Köpenhamn utklassade Odense på hemmaplan

FC Köpenhamn dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Odense i Superligaen i fotboll med hela 7-0 (2-0). FC Köpenhamn fick därmed revansch från senaste mötet, som Odense vann med 2-1.

Resultatet betyder också att FC Köpenhamn har hållit nollan i sex matcher i rad.

Därmed har FC Köpenhamn vunnit sex matcher i rad i Superligaen.

FC Köpenhamns målskyttar var Mohammed Daramy 2, Lukas Lerager 2, Hakon Arnar Haraldsson, Rasmus Falk och Diogo Goncalves.

FC Köpenhamn imponerar med fem segrar och 16–0 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Odense har tre oavgjorda och två förluster och 6–15 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är FC Köpenhamn på andra plats i tabellen, medan Odense är på nionde plats.

Söndag 12 mars 17.00 spelar FC Köpenhamn borta mot Horsens. Odense möter Ålborg hemma på Nature Energy Park fredag 10 mars 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Randers hämtade i kapp underläge och kryssade mot Viborg

I halvtid ledde Viborg matchen på hemmaplan i Superligaen i fotboll mot Randers med 2-0. Men i andra halvlek jobbade sig Randers in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2-2.

Viborg gjorde första målet. Clint Leemans gjorde målet, redan i tionde minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Elias Achouri, i 14:e minuten.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Jakob Ankersen träff och reducerade åt Randers.

I 71:a minuten kvitterade Carl Johansson för Randers framspelad av Jakob Ankersen. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Viborg har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 8–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Randers har en vinst, tre oavgjorda och en förlust och 4–7 i målskillnad. Det här var Viborgs sjätte oavgjorda match den här säsongen.

Med två omgångar kvar är Viborg på tredje plats i tabellen, medan Randers är på femte plats.

I nästa omgång har Viborg Nordsjälland hemma på Energi Viborg Arena, söndag 12 mars 15.00. Randers spelar hemma mot Århus måndag 13 mars 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fem raka segrar för FC Köpenhamn – efter 1-0 mot Ålborg

FC Köpenhamn och Ålborg har två helt olika formkurvor. FC Köpenhamn vann söndagens möte på Parken Stadium och har därmed fem raka segrar i Danmark Superligaen herr i fotboll. Bortalaget Ålborg däremot har sex raka förluster. Matchen slutade 1-0 (0-0).

Viktor Claesson stod för FC Köpenhamns avgörande mål efter 62 minuter.

FC Köpenhamn har nu fem matcher i rad utan insläppt mål.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 62:a minuten innan Viktor Claesson gjorde 1–0 för FC Köpenhamn, vilket stod sig matchen ut.

Med tre omgångar kvar är FC Köpenhamn på tredje plats i tabellen, och Ålborg är på elfte plats.

I nästa omgång har FC Köpenhamn Odense hemma på Parken Stadium, söndag 5 mars 19.30. Ålborg spelar hemma mot Midtjylland måndag 6 mars 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Filip Bundgaard matchhjälte för Randers hemma mot Lyngby

Filip Bundgaard gjorde matchens enda mål i andra halvleken när Randers vann i Danmark Superligaen herr i fotboll med 1-0 (0-0) mot Lyngby på hemmaplan.

Filip Bundgaard blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter 90 minuter.

Randers har nu tre matcher i rad utan insläppt mål.

Randers har en seger, två oavgjorda och två förluster och 2–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Lyngby har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 3–6 i målskillnad. Det här var Randers femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Lyngbys sjätte uddamålsförlust.

Med tre omgångar kvar är Randers på fjärde plats i tabellen, och Lyngby är på tolfte plats.

I nästa match, söndag 5 mars, har Randers Viborg borta på Energi Viborg Arena 15.00, medan Lyngby spelar hemma mot Bröndby 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fortsatt tätt bakåt för FC Köpenhamn efter ny nolla på JYSK Park

FC Köpenhamn har varit omutbara defensivt i fyra matcher i rad har nu i Danmark Superligaen herr i fotboll. I mötet med Silkeborg borta blev det en ny nolla, matchen slutade 0-3 (0-1).

Det här innebär att FC Köpenhamn nu har fyra segrar i följd i Danmark Superligaen herr.

Gästerna FC Köpenhamn startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Christian Sörensen slog till, redan i 14:e minuten.

Direkt efter pausen gjorde Mohammed Daramy mål och ökade lagets ledning.

Till slut kom också 0-3-målet genom Lukas Lerager som ökade FC Köpenhamns ledning i 52:a minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-3.

Silkeborg har en vinst och fyra förluster och 5–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

Söndag 26 februari spelar Silkeborg borta mot Århus 19.00 och FC Köpenhamn mot Ålborg hemma 17.00 på Parken Stadium.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Odense svårslaget – tionde matchen i rad med poäng efter 0-0

Matchen slutade 0-0 när Odense tog emot Randers på Nature Energy Park. Det betyder att Odense gick obesegrat från planen för tionde matchen i följd i Danmark Superligaen herr i fotboll.

Matchen blev den åttonde i rad utan seger för Randers.

Odense har två segrar och tre oavgjorda och 9–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Randers har två oavgjorda och tre förluster och 1–9 i målskillnad. Det här var Odenses sjunde oavgjorda match den här säsongen.

Med fyra omgångar kvar är Odense på femte plats i tabellen, och Randers är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Odense är Nordsjälland. Lagen möts fredag 24 februari 20.00 på Right to Dream Park. Randers tar sig an Lyngby hemma söndag 26 februari 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}