Evander Da Silva Ferreira räddade poäng när Midtjylland kryssade mot FC Köpenhamn

I halvtid ledde FC Köpenhamn matchen på hemmaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll mot Midtjylland med 1-0, efter mål av Viktor Claesson. Men i andra halvlek jobbade sig Midtjylland in i matchen, och kvitterade genom Evander Da Silva Ferreira. Matchen slutade 1-1.

Det betyder att Midtjylland gick obesegrade från planen för sjätte matchen i följd.

FC Köpenhamn har en seger, tre oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Midtjylland har tre vinster och två oavgjorda. Det här var FC Köpenhamns tredje oavgjorda match den här säsongen.

För FC Köpenhamn gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Midtjylland är på femte plats.

Lördag 29 oktober 17.00 spelar FC Köpenhamn borta mot Randers. Midtjylland möter Odense hemma på MCH Arena måndag 31 oktober 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 22 18 43
2 FC Köpenhamn 22 23 42
3 Viborg 22 7 37
4 Århus 22 6 35
5 Randers 22 -2 32
6 Bröndby 22 -2 30
7 Silkeborg 22 -1 29
8 Midtjylland 22 3 28
9 Odense 22 -11 28
10 Horsens 22 -11 23
11 Lyngby 22 -15 16
12 Ålborg 22 -15 15

Relaterade artiklar

Seger för FC Köpenhamn i toppmötet med Viborg

FC Köpenhamn tog en tung seger på hemmaplan mot Viborg i toppmötet i Superligaen i fotboll på söndagen. Matchen slutade 2-1 (1-0).

Segern var FC Köpenhamns åttonde på de senaste nio matcherna.

FC Köpenhamn startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Hakon Arnar Haraldsson gjorde målet, redan i 13:e minuten. I 66:e minuten nätade Mohammed Daramy, och gjorde 2-0.

Viborgs Nils Mortimer gjorde 2-1 i 70:e minuten. Men mer än så orkade Viborg inte med.

Det här var FC Köpenhamns fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Viborgs tredje uddamålsförlust.

Resultaten i sista omgången innebär att FC Köpenhamn slutar på andra plats och Viborg på tredje plats. Båda lagen är därmed klara för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Silkeborg hämtade i kapp underläge och kryssade mot Midtjylland

I halvtid ledde Midtjylland matchen på bortaplan i Superligaen i fotboll mot Silkeborg med 2-1. Men i andra halvlek jobbade sig Silkeborg in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 3-3.

Midtjylland startade matchen bäst och tog ledningen. Stefan Gartenmann slog till, redan i 14:e minuten.

Silkeborg kvitterade till 1-1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Tonni Adamsen framspelad av Sören Tengstedt.

Midtjylland tog ledningen på stopptid i första halvleken, genom Gustav Isaksen. Med en halvtimme kvar att spela fick Oliver Sonne träff och kvitterade för Silkeborg.

I 75:e minuten gav Gustav Isaksen Midtjylland ledningen igen.

Med fem minuter kvar att spela kvitterade Silkeborg genom Alexander Lind framspelad av Tobias Salquist. 3-3-målet blev matchens sista.

Silkeborg har en seger, två oavgjorda och två förluster och 7–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Midtjylland har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 8–7 i målskillnad. Det här var Silkeborgs femte oavgjorda match den här säsongen.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Silkeborg slutar på sjunde plats, och Midtjylland på åttonde plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sju raka segrar för FC Köpenhamn – efter 4-1 mot Horsens

FC Köpenhamn och Horsens har två helt olika formkurvor. FC Köpenhamn vann söndagens möte på CASA Arena och har därmed sju raka segrar i Superligaen i fotboll. Hemmalaget Horsens däremot har fyra raka förluster. Matchen slutade 1-4 (1-0).

Horsens startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara två minuter slog Anders Kvindebjerg Jacobsen till.

Direkt efter pausen slog Denis Vavro till och kvitterade för FC Köpenhamn.

FC Köpenhamn gjorde också 1-2 i 52:a minuten när Hakon Arnar Haraldsson slog till.

Bara två minuter senare spelade Hakon Arnar Haraldsson fram Jordan Larsson som såg till att laget ökade ledningen till 1-3.

1-4-målet kom i 90:e minuten, när Elias Jelert Kristensen slog till och gjorde mål. 1-4-målet blev matchens sista.

Med en omgång kvar är Horsens på tionde plats i tabellen, och FC Köpenhamn är på andra plats.

På söndag 19 mars 16.00 spelar Horsens borta mot Lyngby, och FC Köpenhamn hemma mot Viborg.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter förlustraden: Poäng igen för Ålborg – 0-0 mot Midtjylland

Sex förluster i rad i Superligaen i fotboll räckte. Hemma mot Midtjylland bröts den tuffa sviten för Ålborg, även om det inte räckte till seger. Det blev 0-0 i matchen på måndagen.

Ålborg har en oavgjord och fyra förluster och 2–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Midtjylland har en vinst, tre oavgjorda och en förlust och 4–1 i målskillnad. Det här var Ålborgs sjätte oavgjorda match den här säsongen.

Med två omgångar kvar är Ålborg på elfte plats i tabellen, medan Midtjylland är på sjunde plats.

Fredag 10 mars 20.00 spelar Ålborg borta mot Odense. Midtjylland möter Lyngby hemma på MCH Arena söndag 12 mars 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Köpenhamn utklassade Odense på hemmaplan

FC Köpenhamn dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Odense i Superligaen i fotboll med hela 7-0 (2-0). FC Köpenhamn fick därmed revansch från senaste mötet, som Odense vann med 2-1.

Resultatet betyder också att FC Köpenhamn har hållit nollan i sex matcher i rad.

Därmed har FC Köpenhamn vunnit sex matcher i rad i Superligaen.

FC Köpenhamns målskyttar var Mohammed Daramy 2, Lukas Lerager 2, Hakon Arnar Haraldsson, Rasmus Falk och Diogo Goncalves.

FC Köpenhamn imponerar med fem segrar och 16–0 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Odense har tre oavgjorda och två förluster och 6–15 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är FC Köpenhamn på andra plats i tabellen, medan Odense är på nionde plats.

Söndag 12 mars 17.00 spelar FC Köpenhamn borta mot Horsens. Odense möter Ålborg hemma på Nature Energy Park fredag 10 mars 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ohi Omoijuanfo matchhjälte för Bröndby borta mot Midtjylland

Bröndby vann i Superligaen i fotboll med 1-0 (0-0) mot Midtjylland på bortaplan.

Ohi Omoijuanfo stod för Bröndbys avgörande mål efter 57 minuter.

Midtjylland har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 5–3 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Bröndby har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 10–7 i målskillnad. Det här var Midtjyllands andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Bröndbys fjärde uddamålsseger.

Med tre omgångar kvar är Midtjylland på sjätte plats i tabellen, och Bröndby är på femte plats.

Nästa motstånd för Midtjylland är Ålborg. Lagen möts måndag 6 mars 20.00 på Aalborg Portland Park. Bröndby tar sig an Lyngby borta söndag 5 mars 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fem raka segrar för FC Köpenhamn – efter 1-0 mot Ålborg

FC Köpenhamn och Ålborg har två helt olika formkurvor. FC Köpenhamn vann söndagens möte på Parken Stadium och har därmed fem raka segrar i Danmark Superligaen herr i fotboll. Bortalaget Ålborg däremot har sex raka förluster. Matchen slutade 1-0 (0-0).

Viktor Claesson stod för FC Köpenhamns avgörande mål efter 62 minuter.

FC Köpenhamn har nu fem matcher i rad utan insläppt mål.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 62:a minuten innan Viktor Claesson gjorde 1–0 för FC Köpenhamn, vilket stod sig matchen ut.

Med tre omgångar kvar är FC Köpenhamn på tredje plats i tabellen, och Ålborg är på elfte plats.

I nästa omgång har FC Köpenhamn Odense hemma på Parken Stadium, söndag 5 mars 19.30. Ålborg spelar hemma mot Midtjylland måndag 6 mars 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Gustav Isaksen fixade segern för Midtjylland i matchen mot Viborg

Det blev ett hattrick för Midtjyllands Gustav Isaksen i matchen mot Viborg i Danmark Superligaen herr i fotboll. Midtjylland vann på bortaplan med 4-0 (1-0). Emam Ashour gjorde också ett mål för segrarna.

Resultatet betyder också att Midtjylland har hållit nollan i tre matcher i rad.

Efter elva matcher i rad med poäng blev det till slut förlust för Viborg.

Viborg har tre vinster, en oavgjord en förlust och 8–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Midtjylland har en vinst, tre oavgjorda och en förlust och 6–3 i målskillnad.

Med fyra omgångar kvar är Viborg på andra plats i tabellen, medan Midtjylland är på fjärde plats.

Söndag 26 februari 15.00 spelar Viborg borta mot Horsens. Midtjylland möter Bröndby hemma på MCH Arena måndag 27 februari 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fortsatt tätt bakåt för FC Köpenhamn efter ny nolla på JYSK Park

FC Köpenhamn har varit omutbara defensivt i fyra matcher i rad har nu i Danmark Superligaen herr i fotboll. I mötet med Silkeborg borta blev det en ny nolla, matchen slutade 0-3 (0-1).

Det här innebär att FC Köpenhamn nu har fyra segrar i följd i Danmark Superligaen herr.

Gästerna FC Köpenhamn startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Christian Sörensen slog till, redan i 14:e minuten.

Direkt efter pausen gjorde Mohammed Daramy mål och ökade lagets ledning.

Till slut kom också 0-3-målet genom Lukas Lerager som ökade FC Köpenhamns ledning i 52:a minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-3.

Silkeborg har en vinst och fyra förluster och 5–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

Söndag 26 februari spelar Silkeborg borta mot Århus 19.00 och FC Köpenhamn mot Ålborg hemma 17.00 på Parken Stadium.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mållöst när Randers tog emot Midtjylland

Söndagens möte på Cepheus Park Randers blev en riktigt målfattig historia. Varken hemmalaget Randers eller gästande Midtjylland lyckades få till det i avsluten, och matchen i Danmark Superligaen herr i fotboll slutade mållös, 0-0.

Matchen blev den fjärde i rad utan seger för Midtjylland.

Randers har två oavgjorda och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Midtjylland har en vinst, tre oavgjorda och en förlust. Det här var Randers sjätte oavgjorda match den här säsongen.

Midtjylland ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Randers är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Randers är Odense. Midtjylland tar sig an Viborg borta. Båda matcherna spelas söndag 19 februari 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}