Randers hämtade i kapp underläge och kryssade mot Silkeborg

I halvtid ledde Silkeborg matchen på hemmaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll mot Randers med 3-1. Men i andra halvlek jobbade sig Randers in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 3-3.

Silkeborg började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Sebastian Jörgensen till.

Randers kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Daniel Hoegh, i åttonde minuten.

I 16:e minuten kom 2-1 genom ett snöpligt självmål.

Laget gjorde också 3-1 strax före halvtidsvilan, åter igen genom Sebastian Jörgensen framspelad av Kasper Kusk. I 65:e minuten slog Marvin Egho till, och reducerade åt Randers.

Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Alhaji Kamara gjorde mål för Randers. Det fastställde slutresultatet till 3-3.

Silkeborg har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Randers har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Silkeborgs tredje oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Silkeborg på fjärde plats och Randers på andra plats.

I nästa match, söndag 23 oktober, har Silkeborg Horsens borta på CASA Arena Horsens 17.00, medan Randers spelar hemma mot Nordsjälland 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 22 18 43
2 FC Köpenhamn 22 23 42
3 Viborg 22 7 37
4 Århus 22 6 35
5 Randers 22 -2 32
6 Bröndby 22 -2 30
7 Silkeborg 22 -1 29
8 Midtjylland 22 3 28
9 Odense 22 -11 28
10 Horsens 22 -11 23
11 Lyngby 22 -15 16
12 Ålborg 22 -15 15

Relaterade artiklar

Silkeborg hämtade i kapp underläge och kryssade mot Midtjylland

I halvtid ledde Midtjylland matchen på bortaplan i Superligaen i fotboll mot Silkeborg med 2-1. Men i andra halvlek jobbade sig Silkeborg in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 3-3.

Midtjylland startade matchen bäst och tog ledningen. Stefan Gartenmann slog till, redan i 14:e minuten.

Silkeborg kvitterade till 1-1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Tonni Adamsen framspelad av Sören Tengstedt.

Midtjylland tog ledningen på stopptid i första halvleken, genom Gustav Isaksen. Med en halvtimme kvar att spela fick Oliver Sonne träff och kvitterade för Silkeborg.

I 75:e minuten gav Gustav Isaksen Midtjylland ledningen igen.

Med fem minuter kvar att spela kvitterade Silkeborg genom Alexander Lind framspelad av Tobias Salquist. 3-3-målet blev matchens sista.

Silkeborg har en seger, två oavgjorda och två förluster och 7–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Midtjylland har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 8–7 i målskillnad. Det här var Silkeborgs femte oavgjorda match den här säsongen.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Silkeborg slutar på sjunde plats, och Midtjylland på åttonde plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Björn Kopplin matchhjälte för Randers mot Ålborg

Randers vann med 1-0 (0-0) borta mot Ålborg i Superligaen i fotboll.

Björn Kopplin slog till efter 51 minuter och blev matchhjälte med sitt 1-0-mål.

Första halvlek blev mållös, men efter pausen slog Björn Kopplin till och gav Randers ledningen.

Ålborg har en oavgjord och fyra förluster och 1–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Randers har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 5–4 i målskillnad. Det här var Ålborgs åttonde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Randers sjätte uddamålsseger.

Det här betyder att Ålborg slutar på tolfte plats, och Randers på femte plats. Randers är klart för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mikkel Duelund och Patrick Mortensen matchvinnare när Århus besegrade Randers

Det blev uddamålsseger för bortalaget Århus i matchen mot Randers på Cepheus Park Randers. Laget vann måndagens match i Superligaen i fotboll med 2-1 (1-0).

Målgörare för Århus blev Mikkel Duelund och Patrick Mortensen och för Randers var det Alhaji Kamara som hittade rätt.

Randers har en vinst, tre oavgjorda en förlust och 4–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Århus har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 6–4 i målskillnad. Det här var Randers andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Århus femte uddamålsseger.

Med en omgång kvar är Randers på sjätte plats i tabellen, medan Århus är på fjärde plats.

Randers möter Ålborg i nästa match borta söndag 19 mars 16.00. Århus möter samma dag Odense hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ohi Omoijuanfo och Nicolai Vallys avgjorde hemma mot Silkeborg

Det blev en uddamålsseger för Bröndby i matchen mot Silkeborg i Superligaen i fotboll på söndagen. Laget vann med 2-1 (1-0) hemma på Brøndby Stadium. Ohi Omoijuanfo stod för Bröndbys avgörande mål efter 79 minuter.

Matchen var mållös till Bröndby tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel, genom Nicolai Vallys.

I 66:e minuten slog Oliver Sonne till, och kvitterade för Silkeborg.

Ohi Omoijuanfo gjorde det matchavgörande målet i 79:e minuten.

Bröndby har tre segrar och två förluster och 8–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Silkeborg har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–9 i målskillnad. Det här var Bröndbys femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Silkeborgs sjätte uddamålsförlust.

Med en omgång kvar är Bröndby på fjärde plats i tabellen, och Silkeborg är på sjunde plats.

På söndag 19 mars 16.00 spelar Bröndby borta mot Nordsjälland, och Silkeborg hemma mot Midtjylland.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland fick se den obesegrade sviten ta slut efter 1-2 mot Silkeborg

Silkeborg tog emot Nordsjälland hemma på JYSK Park på söndagen, och efter nio matcher som obesegrat blev det till slut förlust för Nordsjälland i Superligaen i fotboll. Matchen slutade 2-1 (0-1).

Segermålet för Silkeborg stod Lukas Engel för efter 90 minuter.

Nordsjälland tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Emiliano Marcondes.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Tobias Salquist på pass av Tonni Adamsen och kvitterade för Silkeborg.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Lukas Engel slog till och gjorde 2-1 för Silkeborg. Engel fullbordade därmed lagets vändning.

Silkeborg har två segrar, en oavgjord och två förluster och 5–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nordsjälland har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 11–6 i målskillnad. Det här var Silkeborgs fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Nordsjällands andra uddamålsförlust.

Med två omgångar kvar är Silkeborg på sjätte plats i tabellen, medan Nordsjälland fortfarande leder serien, tre poäng före FC Köpenhamn.

Söndag 12 mars möter Silkeborg Bröndby borta 19.00 och Nordsjälland möter Viborg borta 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Randers hämtade i kapp underläge och kryssade mot Viborg

I halvtid ledde Viborg matchen på hemmaplan i Superligaen i fotboll mot Randers med 2-0. Men i andra halvlek jobbade sig Randers in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2-2.

Viborg gjorde första målet. Clint Leemans gjorde målet, redan i tionde minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Elias Achouri, i 14:e minuten.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Jakob Ankersen träff och reducerade åt Randers.

I 71:a minuten kvitterade Carl Johansson för Randers framspelad av Jakob Ankersen. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Viborg har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 8–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Randers har en vinst, tre oavgjorda och en förlust och 4–7 i målskillnad. Det här var Viborgs sjätte oavgjorda match den här säsongen.

Med två omgångar kvar är Viborg på tredje plats i tabellen, medan Randers är på femte plats.

I nästa omgång har Viborg Nordsjälland hemma på Energi Viborg Arena, söndag 12 mars 15.00. Randers spelar hemma mot Århus måndag 13 mars 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tonni Adamsen räddade poäng när Silkeborg kryssade mot Århus

I halvtid ledde Århus matchen på hemmaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll mot Silkeborg med 1-0, efter mål av Frederik Tingager. Men i andra halvlek jobbade sig Silkeborg in i matchen, och kvitterade genom Tonni Adamsen. Matchen slutade 1-1.

Århus har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 4–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Silkeborg har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–9 i målskillnad. Det här var Århus femte oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är Århus på sjätte plats i tabellen, medan Silkeborg är på sjunde plats.

Fredag 3 mars 20.00 spelar Århus hemma mot Horsens. Silkeborg möter Nordsjälland hemma på JYSK Park söndag 5 mars 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Filip Bundgaard matchhjälte för Randers hemma mot Lyngby

Filip Bundgaard gjorde matchens enda mål i andra halvleken när Randers vann i Danmark Superligaen herr i fotboll med 1-0 (0-0) mot Lyngby på hemmaplan.

Filip Bundgaard blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter 90 minuter.

Randers har nu tre matcher i rad utan insläppt mål.

Randers har en seger, två oavgjorda och två förluster och 2–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Lyngby har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 3–6 i målskillnad. Det här var Randers femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Lyngbys sjätte uddamålsförlust.

Med tre omgångar kvar är Randers på fjärde plats i tabellen, och Lyngby är på tolfte plats.

I nästa match, söndag 5 mars, har Randers Viborg borta på Energi Viborg Arena 15.00, medan Lyngby spelar hemma mot Bröndby 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fortsatt tätt bakåt för FC Köpenhamn efter ny nolla på JYSK Park

FC Köpenhamn har varit omutbara defensivt i fyra matcher i rad har nu i Danmark Superligaen herr i fotboll. I mötet med Silkeborg borta blev det en ny nolla, matchen slutade 0-3 (0-1).

Det här innebär att FC Köpenhamn nu har fyra segrar i följd i Danmark Superligaen herr.

Gästerna FC Köpenhamn startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Christian Sörensen slog till, redan i 14:e minuten.

Direkt efter pausen gjorde Mohammed Daramy mål och ökade lagets ledning.

Till slut kom också 0-3-målet genom Lukas Lerager som ökade FC Köpenhamns ledning i 52:a minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-3.

Silkeborg har en vinst och fyra förluster och 5–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

Söndag 26 februari spelar Silkeborg borta mot Århus 19.00 och FC Köpenhamn mot Ålborg hemma 17.00 på Parken Stadium.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Odense svårslaget – tionde matchen i rad med poäng efter 0-0

Matchen slutade 0-0 när Odense tog emot Randers på Nature Energy Park. Det betyder att Odense gick obesegrat från planen för tionde matchen i följd i Danmark Superligaen herr i fotboll.

Matchen blev den åttonde i rad utan seger för Randers.

Odense har två segrar och tre oavgjorda och 9–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Randers har två oavgjorda och tre förluster och 1–9 i målskillnad. Det här var Odenses sjunde oavgjorda match den här säsongen.

Med fyra omgångar kvar är Odense på femte plats i tabellen, och Randers är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Odense är Nordsjälland. Lagen möts fredag 24 februari 20.00 på Right to Dream Park. Randers tar sig an Lyngby hemma söndag 26 februari 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}