Roony Bardghji poängräddare för FC Köpenhamn mot Bröndby

Bröndbys Ohi Omoijuanfo gjorde 1-0 i första halvlek hemma mot FC Köpenhamn i Danmark Superligaen herr. I andra halvlek jobbade sig FC Köpenhamn in i matchen, och kvitterade genom Roony Bardghji. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.

Det innebär sjätte matchen i rad utan förlust för Bröndby.

Bröndby har en seger och fyra oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan FC Köpenhamn har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Bröndbys fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Bröndby ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan FC Köpenhamn är på sjunde plats.

Söndag 23 oktober 19.00 spelar Bröndby borta mot Århus. FC Köpenhamn möter Midtjylland hemma på Parken lördag 22 oktober 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 22 18 43
2 FC Köpenhamn 22 23 42
3 Viborg 22 7 37
4 Århus 22 6 35
5 Randers 22 -2 32
6 Bröndby 22 -2 30
7 Silkeborg 22 -1 29
8 Midtjylland 22 3 28
9 Odense 22 -11 28
10 Horsens 22 -11 23
11 Lyngby 22 -15 16
12 Ålborg 22 -15 15

Relaterade artiklar

Nordsjälland säkrade seriesegern efter 2-1 mot Bröndby

Nu är det klart. Nordsjälland är seriesegrare i Superligaen i fotboll. Det efter seger mot Bröndby hemma på Right to Dream Park med 2-1 (0-1). Bröndby slutar på sjätte plats i tabellen.

Ernest Nuamah stod för Nordsjällands avgörande mål på övertid.

Trots förlusten blev Bröndby klart för slutspel i och med de övriga resultaten i serien.

Matchen förblev jämn målmässigt till Bröndby tog ledningen i 39:e minuten, genom Hakon Evjen. Direkt efter pausen slog Ernest Nuamah till och kvitterade för Nordsjälland.

Det matchavgörande målet kom på övertid, när Ernest Nuamah återigen slog till och gjorde 2-1 för Nordsjälland. Nuamah fullbordade därmed lagets vändning.

Nordsjälland har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 9–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Bröndby har tre vinster och två förluster och 9–6 i målskillnad. Det här var Nordsjällands fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Bröndbys tredje uddamålsförlust.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för FC Köpenhamn i toppmötet med Viborg

FC Köpenhamn tog en tung seger på hemmaplan mot Viborg i toppmötet i Superligaen i fotboll på söndagen. Matchen slutade 2-1 (1-0).

Segern var FC Köpenhamns åttonde på de senaste nio matcherna.

FC Köpenhamn startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Hakon Arnar Haraldsson gjorde målet, redan i 13:e minuten. I 66:e minuten nätade Mohammed Daramy, och gjorde 2-0.

Viborgs Nils Mortimer gjorde 2-1 i 70:e minuten. Men mer än så orkade Viborg inte med.

Det här var FC Köpenhamns fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Viborgs tredje uddamålsförlust.

Resultaten i sista omgången innebär att FC Köpenhamn slutar på andra plats och Viborg på tredje plats. Båda lagen är därmed klara för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ohi Omoijuanfo och Nicolai Vallys avgjorde hemma mot Silkeborg

Det blev en uddamålsseger för Bröndby i matchen mot Silkeborg i Superligaen i fotboll på söndagen. Laget vann med 2-1 (1-0) hemma på Brøndby Stadium. Ohi Omoijuanfo stod för Bröndbys avgörande mål efter 79 minuter.

Matchen var mållös till Bröndby tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel, genom Nicolai Vallys.

I 66:e minuten slog Oliver Sonne till, och kvitterade för Silkeborg.

Ohi Omoijuanfo gjorde det matchavgörande målet i 79:e minuten.

Bröndby har tre segrar och två förluster och 8–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Silkeborg har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–9 i målskillnad. Det här var Bröndbys femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Silkeborgs sjätte uddamålsförlust.

Med en omgång kvar är Bröndby på fjärde plats i tabellen, och Silkeborg är på sjunde plats.

På söndag 19 mars 16.00 spelar Bröndby borta mot Nordsjälland, och Silkeborg hemma mot Midtjylland.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sju raka segrar för FC Köpenhamn – efter 4-1 mot Horsens

FC Köpenhamn och Horsens har två helt olika formkurvor. FC Köpenhamn vann söndagens möte på CASA Arena och har därmed sju raka segrar i Superligaen i fotboll. Hemmalaget Horsens däremot har fyra raka förluster. Matchen slutade 1-4 (1-0).

Horsens startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara två minuter slog Anders Kvindebjerg Jacobsen till.

Direkt efter pausen slog Denis Vavro till och kvitterade för FC Köpenhamn.

FC Köpenhamn gjorde också 1-2 i 52:a minuten när Hakon Arnar Haraldsson slog till.

Bara två minuter senare spelade Hakon Arnar Haraldsson fram Jordan Larsson som såg till att laget ökade ledningen till 1-3.

1-4-målet kom i 90:e minuten, när Elias Jelert Kristensen slog till och gjorde mål. 1-4-målet blev matchens sista.

Med en omgång kvar är Horsens på tionde plats i tabellen, och FC Köpenhamn är på andra plats.

På söndag 19 mars 16.00 spelar Horsens borta mot Lyngby, och FC Köpenhamn hemma mot Viborg.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Köpenhamn utklassade Odense på hemmaplan

FC Köpenhamn dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Odense i Superligaen i fotboll med hela 7-0 (2-0). FC Köpenhamn fick därmed revansch från senaste mötet, som Odense vann med 2-1.

Resultatet betyder också att FC Köpenhamn har hållit nollan i sex matcher i rad.

Därmed har FC Köpenhamn vunnit sex matcher i rad i Superligaen.

FC Köpenhamns målskyttar var Mohammed Daramy 2, Lukas Lerager 2, Hakon Arnar Haraldsson, Rasmus Falk och Diogo Goncalves.

FC Köpenhamn imponerar med fem segrar och 16–0 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Odense har tre oavgjorda och två förluster och 6–15 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är FC Köpenhamn på andra plats i tabellen, medan Odense är på nionde plats.

Söndag 12 mars 17.00 spelar FC Köpenhamn borta mot Horsens. Odense möter Ålborg hemma på Nature Energy Park fredag 10 mars 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Alfred Finnbogason målskytt när Lyngby sänkte Bröndby

Målet i andra halvleken blev matchens enda när Lyngby vann med 1-0 (0-0) hemma mot Bröndby i Superligaen i fotboll.

Alfred Finnbogason stod för Lyngbys avgörande mål efter 63 minuter.

Båda lagen har nu två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, Lyngby med 4–5 och Bröndby med 7–6 i målskillnad. Förlusten var Bröndbys andra uddamålsförlust.

Med två omgångar kvar är Lyngby sist i serien, och Bröndby är på sjunde plats.

Lyngby tar sig an Midtjylland i nästa match borta söndag 12 mars 15.00. Bröndby möter samma dag 19.00 Silkeborg hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ohi Omoijuanfo matchhjälte för Bröndby borta mot Midtjylland

Bröndby vann i Superligaen i fotboll med 1-0 (0-0) mot Midtjylland på bortaplan.

Ohi Omoijuanfo stod för Bröndbys avgörande mål efter 57 minuter.

Midtjylland har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 5–3 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Bröndby har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 10–7 i målskillnad. Det här var Midtjyllands andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Bröndbys fjärde uddamålsseger.

Med tre omgångar kvar är Midtjylland på sjätte plats i tabellen, och Bröndby är på femte plats.

Nästa motstånd för Midtjylland är Ålborg. Lagen möts måndag 6 mars 20.00 på Aalborg Portland Park. Bröndby tar sig an Lyngby borta söndag 5 mars 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fem raka segrar för FC Köpenhamn – efter 1-0 mot Ålborg

FC Köpenhamn och Ålborg har två helt olika formkurvor. FC Köpenhamn vann söndagens möte på Parken Stadium och har därmed fem raka segrar i Danmark Superligaen herr i fotboll. Bortalaget Ålborg däremot har sex raka förluster. Matchen slutade 1-0 (0-0).

Viktor Claesson stod för FC Köpenhamns avgörande mål efter 62 minuter.

FC Köpenhamn har nu fem matcher i rad utan insläppt mål.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 62:a minuten innan Viktor Claesson gjorde 1–0 för FC Köpenhamn, vilket stod sig matchen ut.

Med tre omgångar kvar är FC Köpenhamn på tredje plats i tabellen, och Ålborg är på elfte plats.

I nästa omgång har FC Köpenhamn Odense hemma på Parken Stadium, söndag 5 mars 19.30. Ålborg spelar hemma mot Midtjylland måndag 6 mars 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nicolai Vallys tremålskytt i Bröndbys seger mot Horsens

Nicolai Vallys stod för ett hattrick när Bröndby besegrade Horsens på hemmaplan med 5-2 (1-2) i Danmark Superligaen herr i fotboll. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Ohi Omoijuanfo och Daniel Wass, målet för Horsens gjordes av Moses Oponde. Ett av Horsens mål var ett självmål.

Bröndby har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 11–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Horsens har två vinster, en oavgjord och två förluster och 13–13 i målskillnad.

Med fyra omgångar kvar är Bröndby på åttonde plats i tabellen, medan Horsens är på tionde plats.

Måndag 27 februari 20.00 spelar Bröndby borta mot Midtjylland. Horsens möter Viborg hemma på CASA Arena söndag 26 februari 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fortsatt tätt bakåt för FC Köpenhamn efter ny nolla på JYSK Park

FC Köpenhamn har varit omutbara defensivt i fyra matcher i rad har nu i Danmark Superligaen herr i fotboll. I mötet med Silkeborg borta blev det en ny nolla, matchen slutade 0-3 (0-1).

Det här innebär att FC Köpenhamn nu har fyra segrar i följd i Danmark Superligaen herr.

Gästerna FC Köpenhamn startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Christian Sörensen slog till, redan i 14:e minuten.

Direkt efter pausen gjorde Mohammed Daramy mål och ökade lagets ledning.

Till slut kom också 0-3-målet genom Lukas Lerager som ökade FC Köpenhamns ledning i 52:a minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-3.

Silkeborg har en vinst och fyra förluster och 5–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

Söndag 26 februari spelar Silkeborg borta mot Århus 19.00 och FC Köpenhamn mot Ålborg hemma 17.00 på Parken Stadium.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}