Ålborgs Younes Bakiz sänkte Lyngby

Ålborg vann borta mot Lyngby i Danmark Superligaen herr i fotboll med 2-0 (1-0). Younes Bakiz gjorde båda målen för Ålborg.

Lyngby har tre oavgjorda två förluster på de senaste fem matcherna, medan Ålborg har en vinst, tre oavgjorda och en förlust.

Det här betyder att Lyngby ligger kvar på tolfte och sista plats i tabellen, och Ålborg på elfte plats.

Nästa motstånd för Lyngby är Odense. Lagen möts fredag 21 oktober 20.00 på Nature Energy Park. Ålborg tar sig an Viborg hemma måndag 24 oktober 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 22 18 43
2 FC Köpenhamn 22 23 42
3 Viborg 22 7 37
4 Århus 22 6 35
5 Randers 22 -2 32
6 Bröndby 22 -2 30
7 Silkeborg 22 -1 29
8 Midtjylland 22 3 28
9 Odense 22 -11 28
10 Horsens 22 -11 23
11 Lyngby 22 -15 16
12 Ålborg 22 -15 15

Relaterade artiklar

Simon Makienok Christoffersen räddade poäng när Horsens kryssade mot Lyngby

I halvtid ledde Lyngby matchen på hemmaplan i Superligaen i fotboll mot Horsens med 1-0, efter mål av Alfred Finnbogason. Men i andra halvlek jobbade sig Horsens in i matchen, och kvitterade genom Simon Makienok Christoffersen i 62:a minuten. Matchen slutade 1-1.

Matchen förblev jämn målmässigt till Lyngby tog ledningen i 24:e minuten, genom Alfred Finnbogason framspelad av Tochi Phil Chukwuani. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Simon Makienok Christoffersen träff och kvitterade för Horsens. 1-1-målet blev matchens sista.

Lyngby har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 6–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Horsens har en oavgjord och fyra förluster och 4–15 i målskillnad. Det här var Lyngbys sjunde oavgjorda match den här säsongen.

Resultaten i sista omgången innebär att Lyngby slutar på elfte plats och Horsens på tionde plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Björn Kopplin matchhjälte för Randers mot Ålborg

Randers vann med 1-0 (0-0) borta mot Ålborg i Superligaen i fotboll.

Björn Kopplin slog till efter 51 minuter och blev matchhjälte med sitt 1-0-mål.

Första halvlek blev mållös, men efter pausen slog Björn Kopplin till och gav Randers ledningen.

Ålborg har en oavgjord och fyra förluster och 1–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Randers har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 5–4 i målskillnad. Det här var Ålborgs åttonde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Randers sjätte uddamålsseger.

Det här betyder att Ålborg slutar på tolfte plats, och Randers på femte plats. Randers är klart för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Odense vann till slut – efter fem matcher i rad utan seger

Odense är tillbaka i vinnarspåret igen i Superligaen i fotboll. Detta efter seger, 2-1 (1-0), mot Ålborg hemma på Nature Energy Park. Det var första segern efter fem matcher i rad utan seger.

Matchen förblev jämn målmässigt till Odense tog ledningen i 33:e minuten, genom Bashkim Kadrii.

Direkt efter pausen gjorde Franco Tongya mål och ökade lagets ledning.

Reduceringen till 2-1 kom i 90:e minuten, när Daniel Granli slog till och gjorde mål för Ålborg. Mer än så blev det dock inte för Ålborg.

Odense har en seger, två oavgjorda och två förluster och 7–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ålborg har en oavgjord och fyra förluster och 2–9 i målskillnad. Det här var Odenses femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Ålborgs sjunde uddamålsförlust.

Med en omgång kvar är Odense på sjunde plats i tabellen, medan Ålborg är på elfte plats.

Nästa motstånd för Odense är Århus. Ålborg tar sig an Randers hemma. Båda matcherna spelas söndag 19 mars 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter förlustraden: Poäng igen för Ålborg – 0-0 mot Midtjylland

Sex förluster i rad i Superligaen i fotboll räckte. Hemma mot Midtjylland bröts den tuffa sviten för Ålborg, även om det inte räckte till seger. Det blev 0-0 i matchen på måndagen.

Ålborg har en oavgjord och fyra förluster och 2–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Midtjylland har en vinst, tre oavgjorda och en förlust och 4–1 i målskillnad. Det här var Ålborgs sjätte oavgjorda match den här säsongen.

Med två omgångar kvar är Ålborg på elfte plats i tabellen, medan Midtjylland är på sjunde plats.

Fredag 10 mars 20.00 spelar Ålborg borta mot Odense. Midtjylland möter Lyngby hemma på MCH Arena söndag 12 mars 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Alfred Finnbogason målskytt när Lyngby sänkte Bröndby

Målet i andra halvleken blev matchens enda när Lyngby vann med 1-0 (0-0) hemma mot Bröndby i Superligaen i fotboll.

Alfred Finnbogason stod för Lyngbys avgörande mål efter 63 minuter.

Båda lagen har nu två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, Lyngby med 4–5 och Bröndby med 7–6 i målskillnad. Förlusten var Bröndbys andra uddamålsförlust.

Med två omgångar kvar är Lyngby sist i serien, och Bröndby är på sjunde plats.

Lyngby tar sig an Midtjylland i nästa match borta söndag 12 mars 15.00. Bröndby möter samma dag 19.00 Silkeborg hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fem raka segrar för FC Köpenhamn – efter 1-0 mot Ålborg

FC Köpenhamn och Ålborg har två helt olika formkurvor. FC Köpenhamn vann söndagens möte på Parken Stadium och har därmed fem raka segrar i Danmark Superligaen herr i fotboll. Bortalaget Ålborg däremot har sex raka förluster. Matchen slutade 1-0 (0-0).

Viktor Claesson stod för FC Köpenhamns avgörande mål efter 62 minuter.

FC Köpenhamn har nu fem matcher i rad utan insläppt mål.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 62:a minuten innan Viktor Claesson gjorde 1–0 för FC Köpenhamn, vilket stod sig matchen ut.

Med tre omgångar kvar är FC Köpenhamn på tredje plats i tabellen, och Ålborg är på elfte plats.

I nästa omgång har FC Köpenhamn Odense hemma på Parken Stadium, söndag 5 mars 19.30. Ålborg spelar hemma mot Midtjylland måndag 6 mars 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Filip Bundgaard matchhjälte för Randers hemma mot Lyngby

Filip Bundgaard gjorde matchens enda mål i andra halvleken när Randers vann i Danmark Superligaen herr i fotboll med 1-0 (0-0) mot Lyngby på hemmaplan.

Filip Bundgaard blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter 90 minuter.

Randers har nu tre matcher i rad utan insläppt mål.

Randers har en seger, två oavgjorda och två förluster och 2–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Lyngby har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 3–6 i målskillnad. Det här var Randers femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Lyngbys sjätte uddamålsförlust.

Med tre omgångar kvar är Randers på fjärde plats i tabellen, och Lyngby är på tolfte plats.

I nästa match, söndag 5 mars, har Randers Viborg borta på Energi Viborg Arena 15.00, medan Lyngby spelar hemma mot Bröndby 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland formstarka svit fortsätter efter 1-1 mot Lyngby

Det blev 1-1 (0-0) när Lyngby mötte Nordsjälland på söndagen hemma på Lyngbyhallen. Det innebar åtta raka matcher utan förlust för Nordsjälland i Danmark Superligaen herr i fotboll.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 59:e minuten innan Wahid Faghir gav Nordsjälland ledningen.

I den 88:e minuten fick Nordsjälland Adamo Nagalo utvisad, och fick spela med en man mindre sista två minuterna.

Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Alfred Finnbogason slog till och gjorde mål för Lyngby. 1-1-målet blev matchens sista.

Lyngby har en seger, en oavgjord och tre förluster och 4–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nordsjälland har tre vinster och två oavgjorda och 10–2 i målskillnad. Det här var Lyngbys sjätte oavgjorda match den här säsongen.

I nästa omgång har Lyngby Randers borta på Cepheus Park Randers, söndag 26 februari 15.00. Nordsjälland spelar hemma mot Odense fredag 24 februari 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mikael Anderson matchhjälte för Århus borta mot Ålborg

Matchens enda mål stod Mikael Anderson för i andra halvleken när Århus vann i Danmark Superligaen herr i fotboll med 1-0 (0-0) mot Ålborg på bortaplan.

Segermålet för Århus stod Mikael Anderson för efter 65 minuter.

Ålborg har fem förluster och 5–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Århus har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 5–5 i målskillnad. Det här var Ålborgs femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Århus fjärde uddamålsseger.

Med fyra omgångar kvar är Ålborg på elfte plats i tabellen, medan Århus är på fjärde plats.

I nästa match, söndag 26 februari, har Ålborg FC Köpenhamn borta på Parken Stadium 17.00, medan Århus spelar hemma mot Silkeborg 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

2-0 mot Silkeborg innebär första segern för Lyngby

Lyngby har till slut spräckt sin nolla i segerkolumnen i Danmark Superligaen herr i fotboll, efter 17 spelade matcher. Säsongens första seger kom på bortaplan mot Silkeborg, en match som Lyngby vann med 2-0 (0-0).

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 58:e minuten innan Rezan Corlu gav Lyngby ledningen.

Kasper Jörgensen ökade Lyngbys ledning i 79:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-2.

Silkeborg har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Lyngby har en vinst och fyra förluster.

Det här betyder att Silkeborg är kvar på fjärde plats, och Lyngby stannar sist, på tolfte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Silkeborg är FC Köpenhamn. Lyngby tar sig an Nordsjälland hemma. Båda matcherna spelas söndag 19 februari 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}