England Championship

Seger för Bolton mot Nottingham efter sent avgörande

Efter en mållös första halvlek, tog Bolton ledningen i andra halvleken i matchen i England Championship mot Nottingham, och bortalaget lyckades inte resa sig. Söndagens match slutade 3-2 till Bolton. Aaron Wilbraham, David Wheater och Adam Le Fondre blev målskyttarna för Bolton, medan Jack Colback och Ben Osborn gjorde Nottinghams mål. Serien är nu färdigspelad. Bolton slutar på 21:a plats, och Nottingham på 17:e plats.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sheffield United vann trots uppryckning av Bristol C

Matchen mellan Bristol C och Sheffield United i England Championship slutade 2-3. Bortalaget Sheffield United hade greppet i första halvlek och ledde med 3-0 och lyckades hålla undan till seger, trots att Bristol C lyfte sig i andra halvlek. Målskyttarna som fixade segern för Sheffield United var Kieron Freeman, Billy Sharp och Leon Clarke, medan målen för Bristol C gjordes av Joe Bryan och Aden Flint. Resultaten i sista omgången betyder att Bristol C slutar på elfte plats i tabellen, och Sheffield United på tionde plats.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Middlesbrough hämtade i kapp underläge och kryssade mot Ipswich

I halvtid ledde Ipswich matchen på hemmaplan i England Championship i fotboll mot Middlesbrough med 1-0. Men i andra halvlek jobbade sig Middlesbrough in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2-2. Martyn Waghorn och Freddie Sears gjorde Ipswichs mål, medan Patrick Bamford och Stewart Downing stod för gästernas målgörande. Serien är nu färdigspelad. Ipswich slutar på tolfte plats, och Middlesbrough på femte plats. Middlesbrough är klart för kvalspel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Shaun Williams matchhjälte för Millwall mot Aston Villa

Millwall vann med 1-0 (1-0) hemma mot Aston Villa i England Championship i fotboll. Shaun Williams gjorde matchens enda mål i första halvleken. Det här var sista matchen i serien och resultatet betyder att Millwall slutar på åttonde plats, och Aston Villa på fjärde plats. Aston Villa är klart för kvalspel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Atdhe Nuhiu fixade segern för Sheffield W i matchen mot Norwich

Det blev ett hattrick för Sheffield W:s Atdhe Nuhiu i matchen mot Norwich i England Championship i fotboll. Sheffield W vann på hemmaplan med 5-1 (2-0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Frederico Venancio och Fernando Forestieri, målet för Norwich gjordes av Timm Klose. Serien är nu färdigspelad. Sheffield W slutar på 15:e plats, och Norwich på 14:e plats.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Birmingham vann hemma mot Fulham

Det blev Birmingham som vann matchen hemma mot Fulham i England Championship i fotboll på söndagen. 3-1 (2-0) slutade matchen. Che Adams, Harlee Dean och Lukas Jutkiewicz gjorde målen för Birmingham, medan Tom Cairney nätade för Fulham. Resultaten i sista omgången betyder att Birmingham slutar på 19:e plats i tabellen, och Fulham på tredje plats. Fulham är klart för kvalspel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jätteskräll när Sunderland besegrade Wolverhampton

Bottenlaget Sunderland stod för en rejäl överraskning i England Championship i fotboll när laget besegrade serieledande Wolverhampton på hemmaplan. Matchen slutade 3-0 (2-0). Målgörare för Sunderland var Paddy McNair, Ashley Fletcher och Ovie Ejaria. Det här var sista matchen i serien och resultatet betyder att Sunderland slutar på 24:e plats, och Wolverhampton på första plats. Wolverhampton är klart för avancemang.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Derby säkrade avancemanget efter seger

Matchen hemma mot Barnsley i England Championship i fotboll slutade 4-1 (1-0). Det gör att Derby är klart för avancemang. Barnsley åker därmed ur England Championship. Derbys mål gjordes av Tom Lawrence, David Nugent, Matej Vydra och Cameron Jerome. George Moncur stod för Barnsleys enda mål. Derby slutar därmed på sjätte plats i England Championship.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.


England Championship

# Lag S MS P
1 Wolves 46 43 99
2 Cardiff 46 30 90
3 Fulham 46 33 88
4 Aston Villa 46 30 83
5 Middlesbrough 46 22 76
6 Derby 46 22 75
7 Preston 46 11 73
8 Millwall 46 11 72
9 Brentford 46 10 69
10 Sheffield U 46 7 69
11 Bristol C 46 9 67
12 Ipswich 46 -3 60
13 Leeds 46 -5 60
14 Norwich 46 -11 60
15 Sheffield W 46 -1 57
16 QPR 46 -12 56
17 Nottingham 46 -14 53
18 Hull 46 0 49
19 Birmingham 46 -30 46
20 Reading 46 -22 44
21 Bolton 46 -35 43
22 Barnsley 46 -24 41
23 Burton 46 -43 41
24 Sunderland 46 -28 37
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.