Falkenbergs FF

20 maj kl 20:00 AIK - Falkenbergs FF 2-0 Läs mer
Nästa match:
25 maj
Helsingborgs IF - Falkenbergs FF kl 19:00

AIK fortsätter att vinna - har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för AIK i Allsvenskan i fotboll. På måndagen mötte laget Falkenberg på Friends Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Falkenberg blev 2–0 (0–0). Det betydde nionde matchen i rad utan seger för Falkenberg. Matchens enda målskytt blev Tarik Elyounoussi med sina två fullträffar. AIK ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Falkenberg är på 16:e och sista plats. AIK tar sig an GIF Sundsvall i nästa match borta fredag 24 maj 20.00. Falkenberg möter Helsingborg borta lördag 25 maj 19.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

AIK med tre raka segrar möter Falkenberg

Avspark

I kväll är det dags för match för AIK som tar emot Falkenberg på Friends Arena i Allsvenskan i fotboll. AIK har tre raka segrar, senast med 3–1 mot Helsingborg, vilket har tagit laget till sjätte plats i tabellen. Bortalaget har åtta matcher i rad utan seger. Gästande Falkenberg spelade inte i Allsvenskan förra säsongen, och lagen möttes inte i seriespel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Falkenberg utan seger för åttonde matchen i rad

Falkenberg tog emot Djurgården hemma på Falcon Alkoholfri Arena, och matchen slutade 0–3 (0–3). Det betydde åttonde matchen i rad utan seger för Falkenberg i Allsvenskan i fotboll. Matchen avgjordes alltså redan i första halvleken. Bortalaget ledde med 3–0 i paus, och resultatet stod sig matchen ut. Målgörare för Djurgården var Haris Radetinac och Jonathan Ring. Ett av Djurgårdens mål var ett självmål. Djurgården ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Falkenberg är på 16:e och sista plats. I nästa omgång har Falkenberg AIK borta på Friends Arena, måndag 20 maj 20.00. Djurgården spelar hemma mot Elfsborg söndag 19 maj 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Förlustsviten bruten för AFC Eskilstuna - efter 0–0 mot Falkenberg

0–0 slutade matchen i Allsvenskan i fotboll mellan AFC Eskilstuna och gästande Falkenberg. Det betyder att AFC Eskilstuna, även om det inte blev seger, äntligen bröt sin svit med fyra raka förluster. Det betydde dock sjunde matchen i rad utan seger för AFC Eskilstuna. Det här betyder att AFC Eskilstuna är kvar på 15:e plats, och Falkenberg stannar sist, på 16:e plats, i tabellen. På onsdag 15 maj 20.00 spelar AFC Eskilstuna borta mot Elfsborg, och Falkenberg hemma mot Djurgården.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fyra förluster i rad - nu hoppas AFC Eskilstuna på seger mot Falkenberg

Avspark

AFC Eskilstuna jagar en seger när laget möter Falkenberg hemma på Tunavallen. Inför kvällens match har hemmalaget fyra raka förluster i Allsvenskan i fotboll, och har halkat ner till 15:e plats i tabellen. Bortalaget har sex matcher i rad utan seger. Båda lagen är nya i Allsvenskan i år.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Malmö ny serieledare efter 2–1 mot Falkenberg

Det blev 2–1 (2–1) borta för Malmö mot Falkenberg i söndagens match. Därmed är laget serieledare i Allsvenskan i fotboll, ett poäng före IFK Göteborg, efter sju spelade matcher. För Falkenberg betyder resultatet att man är på 16:e plats i tabellen. Det betydde sjätte matchen i rad utan seger för Falkenberg. Falkenbergs mål gjorde av Karl Söderström, medan Markus Rosenberg gjorde båda målen för bortalaget. I nästa match möter Falkenberg AFC Eskilstuna borta på lördag 11 maj 17.00. Malmö möter Elfsborg söndag 12 maj 18.30 hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

GIF Sundsvall segrare hemma mot Falkenberg - Linus Hallenius matchvinnare

GIF Sundsvall besegrade Falkenberg på hemmaplan i måndagens match i Allsvenskan. 3–1 (1–0) slutade matchen. Det betydde femte matchen i rad utan seger för Falkenberg. Linus Hallenius gjorde två mål och Peter Wilson ett mål för GIF Sundsvall, enda målskytt för Falkenberg blev John Chibuike. GIF Sundsvall ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Falkenberg ligger sist, på 16:e plats. I nästa match, söndag 5 maj 16.00, har GIF Sundsvall Häcken borta på Bravida Arena, medan Falkenberg spelar hemma mot Malmö.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - Falkenberg jagar nya poäng mot GIF Sundsvall

Avspark

I kväll är det dags för match för GIF Sundsvall som tar emot Falkenberg hemma på NP3 Arena i Allsvenskan i fotboll. Falkenberg som spelar på bortaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 0–0 när man mötte Sirius. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger. Falkenberg är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Allsvenskan

# Lag S MS P
1 Malmö 10 9 21
2 Häcken 10 8 20
3 AIK 10 5 20
4 Göteborg 10 8 18
5 Djurgården 10 7 18
6 Hammarby 10 6 18
7 Elfsborg 10 -1 15
8 Norrköping 10 1 14
9 Östersund 10 -3 13
10 Kalmar 10 -2 11
11 Örebro 10 -4 11
12 Sirius 10 -5 10
13 Helsingborg 10 -6 9
14 Sundsvall 10 -4 8
15 AFC Eskilstuna 10 -7 6
16 Falkenberg 10 -12 5

Skytteliga

Christoffer Carlsson 2
Edi Sylisufaj 1
John Björkengren 1
John Chibuike 1
Karl Söderström 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.