IFK Norrköping

Kalmar FF - IFK Norrköping 0-2
Nästa match:
20 september
IFK Norrköping - Malmö FF kl 18:30

Kalmar vill bryta tunga trenden hemma mot IFK Norrköping

Avspark

Kalmar har fem matcher i rad utan seger i Allsvenskan inför kvällens match på hemmaplan mot femteplacerade IFK Norrköping i fotboll. Den senaste matchen för IFK Norrköping slutade oavgjort, 2–2, mot Östersund.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för IFK Norrköping på hemmaplan, 2–1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Östersunds FK lyfte sig i andra och fixade kryss borta mot Norrköping

Norrköping hade ledningen i halvtid med 1–0 hemma mot Östersunds FK i Allsvenskan i fotboll. Men i andra halvlek kom Östersunds FK mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2–2.

Målgörare för Norrköping var Jonathan Levi och Christoffer Nyman, medan målen för Östersunds FK gjordes av Thomas Isherwood och Blair Turgott.

Östersunds FK ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Norrköping är på femte plats.

I nästa match, måndag 14 september 20.00, har Norrköping Kalmar borta på Guldfågeln Arena, medan Östersunds FK spelar hemma mot Örebro.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Östersunds FK på jakt efter ännu en seger – möter Norrköping

Avspark

I kväll möter Östersunds FK Norrköping på bortaplan på Östgötaporten i Allsvenskan i fotboll. Segern mot Falkenberg med 2–1 senast gör att Östersunds FK har fyra raka segrar och ligger på nionde plats i tabellen. Norrköping fick inte med sig någon poäng från mötet på bortaplan med Örebro senast.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Norrköping, med 4–2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Deniz Hümmet fixade segern för Örebro i matchen mot Norrköping

Det blev ett hattrick för Örebros Deniz Hümmet i matchen mot Norrköping i Allsvenskan i fotboll. Örebro vann på hemmaplan med 4–3 (2–2). Nahir Besara gjorde också ett mål för segrarna, målen för Norrköping gjordes av Pontus Almqvist, Rasmus Lauritsen och Christoffer Nyman.

Deniz Hümmet blev matchhjälte med sitt avgörande 4–3-mål.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Örebro på elfte plats och Norrköping på femte plats.

På torsdag 10 september 20.00 spelar Örebro hemma mot Malmö, och Norrköping hemma mot Östersunds FK.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Örebro på segerjakt mot Norrköping hemma

Avspark

Örebro jagar en seger när laget möter femteplacerade Norrköping hemma på Behrn Arena. Inför kvällens match har hemmalaget fyra matcher i rad utan seger i Allsvenskan i fotboll. Det blev förlust för Norrköping mot Häcken senast.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Norrköping, med 2–0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1–0-seger för Häcken mot IFK Norrköping – Leo Bengtsson matchhjälte

Häcken vann bortamatchen mot IFK Norrköping i Allsvenskan i fotboll med 1–0. Leo Bengtsson gjorde matchens enda mål i andra halvleken.

Segern var Häckens fjärde på de senaste fem matcherna.

För tabellens utseende betyder det här att IFK Norrköping ligger på femte plats medan Häcken har tredjeplatsen.

I nästa match, söndag 30 augusti, har IFK Norrköping Örebro borta på Behrn Arena 18.30, medan Häcken spelar borta mot AIK 15.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – IFK Norrköping jagar nya poäng mot Häcken

Avspark

IFK Norrköping tar emot Häcken på Östgötaporten i Allsvenskan i fotboll i kväll. IFK Norrköping vann mot IFK Göteborg, 3–1, senast och bröt sin dystra svit på tre raka förluster. Häcken vann sin senaste match med 2–1 mot Varberg.

När lagen möttes senast, 6 augusti på Bravida Arena, slutade det med seger för Häcken med 2–1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

IFK Norrköping vann till slut – efter fem matcher i rad utan seger

IFK Norrköping är tillbaka i vinnarspåret igen i Allsvenskan i fotboll. Detta efter seger, 3–1 (2–0), mot IFK Göteborg borta på Gamla Ullevi. Det var första segern efter fem matcher i rad utan seger.

Målgörare för IFK Norrköping var Pontus Almqvist, Jonathan Levi och Christoffer Nyman, medan IFK Göteborgs enda mål gjordes av Patrik Karlsson Lagemyr.

För IFK Göteborg gör resultatet att man nu ligger på tolfte plats i tabellen, medan IFK Norrköping är på fjärde plats.

I nästa match möter IFK Göteborg Djurgården borta på lördag 22 augusti 16.00. IFK Norrköping möter Häcken måndag 24 augusti 20.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga IFK Göteborg möter IFK Norrköping på hemmaplan

Avspark

IFK Göteborg behöver en seger när laget möter fjärdeplacerade IFK Norrköping hemma på Gamla Ullevi. Inför kvällens match har hemmalaget tio matcher i rad utan vinst i Allsvenskan i fotboll, och är nu elva. Bortalaget har tre förluster i rad, senaste mot Hammarby med 1–2.

IFK Norrköping vann lagens senaste möte med 3–1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kalle Björklund och Abdul Khalili matchvinnare borta mot IFK Norrköping

En resultatmässigt jämn match slutade till slut med seger för Hammarby som vann matchen borta mot IFK Norrköping i Allsvenskan i fotboll på torsdagen. 1–2 (0–1) slutade matchen. Abdul Khalili blev matchhjälte med sitt avgörande 2–1-mål 45 minuter in i andra halvleken.

Målgörare för Hammarby blev Kalle Björklund och Abdul Khalili och för IFK Norrköping var det Lars Gerson som hittade rätt.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, IFK Norrköping på fjärde plats och Hammarby på sjätte plats.

Måndag 17 augusti 20.00 spelar IFK Norrköping borta mot IFK Göteborg. Hammarby möter Elfsborg hemma på Tele2 Arena söndag 16 augusti 15.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Allsvenskan

# Lag S MS P
1 Malmö 20 18 40
2 Häcken 19 14 34
3 Elfsborg 20 6 34
4 Norrköping 20 12 32
5 Djurgården 19 8 31
6 Sirius 19 3 29
7 Hammarby 20 2 29
8 Varberg 20 0 26
9 Östersund 20 -2 26
10 Mjällby 20 -3 25
11 Örebro 20 -5 24
12 Göteborg 20 -8 20
13 AIK 19 -9 18
14 Helsingborg 20 -12 18
15 Falkenberg 20 -11 16
16 Kalmar 20 -13 15

Skytteliga

Christoffer Nyman 11
Pontus Almqvist 5
Rasmus Lauritsen 5
Sead Haksabanovic 5
Jonathan Levi 4
Isak Bergmann Jóhannesson 3
Lars Gerson 3
Simon Thern 2
Alexander Fransson 1
Henrik Castegren 1
Ishaq Abdulrazak 1
Rasmus Lindgren 1