Djurgårdens IF

6 oktober kl 16:00 Djurgårdens IF - Hammarby IF 1-2 Läs mer
Nästa match:
21 oktober
IFK Göteborg - Djurgårdens IF kl 20:00

Segerraden förlängd för Hammarby - besegrade Djurgården

1–2 (0–0) blev resultatet när Djurgården och Hammarby möttes på Tele2 Arena på söndagen. I och med detta har Hammarby hela fem raka segrar i Allsvenskan i fotboll. Hammarby avgjorde matchen i andra halvlek, efter en mållös första. Hammarbys målskyttar var Nikola Djurdjic och Alexander Kacaniklic, medan Mohamed Buya Turay gjorde målet för Djurgården. Med tre omgångar kvar är Djurgården på andra plats i tabellen, medan Hammarby är på tredje plats. Nästa motstånd för Djurgården är IFK Göteborg. Lagen möts måndag 21 oktober 20.00 på Gamla Ullevi. Hammarby tar sig an Malmö hemma söndag 20 oktober 16.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Djurgården med fyra segrar i rad möter Hammarby

Avspark

I dag möter Djurgården Hammarby på hemmaplan på Tele2 Arena i Allsvenskan i fotboll. Djurgården har fyra raka segrar, senast med 2–1 mot Östersunds FK, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. Hammarby har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i rad. Senast lagen möttes slutade det med seger för Hammarby på hemmaplan med 2–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Djurgården ny serieledare efter seger mot Östersunds FK

Djurgården slog Östersunds FK borta med 2–1 (1–1) och är ny serieledare i Allsvenskan i fotboll efter 26 spelade matcher, tre poäng före Malmö. Östersunds FK ligger på 13:e plats i tabellen. Efter segern har nu Djurgården fyra raka segrar. Östersunds FK har sju förluster i rad. Målgörare för Djurgården blev Nicklas Bärkroth och Marcus Danielson och för Östersunds FK var det Jordan Attah Kadiri som hittade rätt. Nästa motstånd för Östersunds FK är Häcken. Djurgården tar sig an Hammarby hemma. Båda matcherna spelas söndag 6 oktober 16.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Djurgården med tre raka segrar möter Östersunds FK

Avspark

I kväll möts Östersunds FK och Djurgården på Jämtkraft Arena i Allsvenskan i fotboll. Djurgården har tre segrar i rad, senast med 1–0 mot Falkenberg, vilket har tagit laget till andra plats i tabellen. Hemmalaget har sex förluster i rad, senaste mot Örebro med 0–2. När lagen möttes senast, 26 maj på Tele2 Arena, slutade det med seger för Djurgården med 3–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mohamed Buya Turay matchhjälte för Djurgården mot Falkenberg

Djurgården vann med 1–0 (0–0) hemma mot Falkenberg i Allsvenskan i fotboll. Mohamed Buya Turay gjorde matchens enda mål i andra halvleken. Vinsten mot Falkenberg innebär att Djurgården har fem matcher i rad med seger på hemmaplan. Det här betyder att Djurgården är i fortsatt serieledning, med 56 poäng, och Falkenberg på 14:e plats. Djurgården tar sig an Östersunds FK i nästa match borta måndag 30 september 20.00. Falkenberg möter Norrköping hemma söndag 29 september 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - Falkenberg jagar nya poäng mot Djurgården

Avspark

I kväll möts Djurgården och Falkenberg på Tele2 Arena i Allsvenskan i fotboll. Falkenberg som spelar på bortaplan hade en tung svit på fyra förluster i rad, men senast blev det 1–0 mot Östersunds FK. Djurgården vann sin senaste match med 4–1 mot GIF Sundsvall. Djurgården vann lagens senaste möte med 3–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Klar seger för Djurgården mot GIF Sundsvall på NP3 Arena

En halvtidsledning med 3–1 utökades i andra halvleken när Djurgården slog GIF Sundsvall på bortaplan i Allsvenskan i fotboll. Till slut blev det 4–1 till Djurgården. Det var GIF Sundsvalls 18:e match i rad utan seger. Målgörare för Djurgården blev Emir Kujovic, Aslak Witry och Jonathan Ring 2 och för GIF Sundsvall var det Omar Eddahri som hittade rätt. Resultatet innebär att GIF Sundsvall ligger kvar på 16:e och sista plats och Djurgården toppar tabellen. GIF Sundsvall möter Kalmar i nästa match borta tisdag 24 september 20.00. Djurgården möter samma dag Falkenberg hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - GIF Sundsvall jagar nya poäng mot Djurgården

Avspark

I kväll är det dags för match för GIF Sundsvall som tar emot Djurgården hemma på NP3 Arena i Allsvenskan i fotboll. GIF Sundsvall som spelar på hemmaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 0–0 när man mötte Örebro. Djurgården vann sin senaste match med 2–0 mot Helsingborg. När lagen möttes senast blev resultatet 2–2.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Djurgården ny serieledare efter 2–0 mot Helsingborg

Det blev 2–0 (0–0) hemma för Djurgården mot Helsingborg i måndagens match. Därmed är laget serieledare i Allsvenskan i fotboll, ett poäng före AIK, efter 23 spelade matcher. För Helsingborg betyder resultatet att man är på 13:e plats i tabellen. Därmed har Djurgården fyra raka segrar på hemmaplan. Matchens enda målskytt blev Emir Kujovic med sina två fullträffar. I nästa omgång har Djurgården GIF Sundsvall borta på NP3 Arena, fredag 20 september 20.00. Helsingborg spelar hemma mot AFC Eskilstuna söndag 22 september 18.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Match igen när Djurgården möter Helsingborg

Avspark

Uppehållet är över och i kväll gästar Helsingborg Djurgården på Tele2 Arena i Allsvenskan i fotboll. Helsingborg bröt sin förlustsvit på tre matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Östersunds FK, 2–0. Djurgården förlorade sin senaste match med 0–1 mot AIK. Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 6 maj slutade 1–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Allsvenskan

# Lag S MS P
1 Malmö 27 35 59
2 Djurgården 27 30 59
3 Hammarby 27 31 56
4 AIK 27 20 56
5 Norrköping 27 26 50
6 Häcken 27 17 46
7 Göteborg 27 12 45
8 Elfsborg 27 -4 36
9 Örebro 27 -8 32
10 Helsingborg 27 -18 27
11 Sirius 27 -18 25
12 Kalmar 27 -20 23
13 Östersund 27 -20 22
14 Sundsvall 27 -16 20
15 Falkenberg 27 -35 19
16 AFC Eskilstuna 27 -32 16

Skytteliga

Mohamed Buya Turay 11
Jonathan Ring 7
Fredrik Ulvestad 4
Marcus Danielson 4
Aslak Witry 3
Emir Kujovic 3
Nicklas Bärkroth 3
Erik Berg 2
Jacob Une Larsson 2
Kevin Walker 2
Curtis Edwards 1
Edward Chilufya 1
Haris Radetinac 1
Jesper Karlström 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.