De Graafschap

16 mars kl 19:30 Heerenveen - De Graafschap 0-3 Läs mer
Nästa match:
30 mars
De Graafschap - Heracles Almelo kl 20:45

Ombytta roller när De Graafschap besegrade Heerenveen

På lördagen möttes Heerenveen och gästande De Graafschap i Eredivisie i fotboll. Senast lagen möttes tog Heerenveen en enkel seger med 5–0, men den här gången var det De Graafschap som vann. Slutresultatet blev 3–0 (1–0). Segern säkrades av De Graafschaps målskyttar, Delano Burgzorg, Javier Vet och Charlison Benschop. För Heerenveen gör resultatet att laget nu ligger på nionde plats i tabellen, medan De Graafschap är på 16:e plats. Heerenveen tar sig an Excelsior i nästa match hemma lördag 30 mars 21.45. De Graafschap möter samma dag 20.45 Heracles hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Heerenveen med tre raka segrar möter De Graafschap

Avspark

I kväll möts Heerenveen och De Graafschap i Eredivisie i fotboll. Heerenveen har tre segrar i rad, senast med 3–2 mot ADO den Haag, vilket har tagit laget till åttonde plats i tabellen. De Graafschap förlorade sin senaste match med 2–3 mot Willem II. De Graafschap är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Alexander Isak i målform när Willem II vann mot De Graafschap

Hemmalaget Willem II tog hem de tre poängen efter seger mot De Graafschap i Eredivisie. 3–2 (2–1) slutade matchen på lördagen. Alexander Isak gjorde två mål och Fernando Lewis ett mål för Willem II, målen för De Graafschap gjordes av Youssef El Jebli och Bart Straalman. Willem II stannar därmed på elfte plats, och De Graafschap på 17:e plats, i tabellen. Lördag 16 mars spelar Willem II borta mot Feyenoord 20.45 och De Graafschap mot Heerenveen borta 19.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar Willem II på hemmaplan mot De Graafschap

Avspark

Dags för match - Willem II möter De Graafschap på hemmaplan i Eredivisie i fotboll. Den senaste matchen för De Graafschap slutade oavgjort, 1–1, mot ADO den Haag, Willem II blev besegrat av Heerenveen (2–4). Gästande De Graafschap spelade inte i Eredivisie förra säsongen, och lagen möttes inte i seriespel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Youssef El Jebli poängräddare för De Graafschap mot ADO den Haag

ADO den Haags Sheraldo Becker gjorde 1–0 i första halvlek borta mot De Graafschap i Eredivisie. I andra halvlek jobbade sig De Graafschap in i matchen, och kvitterade genom Youssef El Jebli. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1–1. Resultaten i sista omgången betyder att De Graafschap slutar på 17:e plats i tabellen. Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 9 mars. Då möter De Graafschap Willem II 21.45. ADO den Haag tar sig an Heerenveen hemma 20.45.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

De Graafschap segrade mot Zwolle på bortaplan

De Graafschap vann lördagens match borta mot Zwolle i Eredivisie i fotboll. I halvtid ledde laget med 1–0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 3–0. Målgörare för De Graafschap var Delano Burgzorg och Charlison Benschop. Ett av De Graafschaps mål var ett självmål. Zwolle ligger på 15:e plats i tabellen efter matchen, medan De Graafschap är på 17:e plats. Söndag 10 mars 13.15 spelar Zwolle hemma mot AZ Alkmaar. De Graafschap möter ADO den Haag hemma fredag 1 mars 21.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Zwolle möter De Graafschap hemma i kväll

Avspark

Dags för match - Zwolle möter De Graafschap på hemmaplan i Eredivisie i fotboll. Både Zwolle och De Graafschap blev poänglösa i den förra omgången och det efter att lagens matcher slutat på exakt samma sätt, med siffrorna 0–1. Gästande De Graafschap spelade inte i Eredivisie förra säsongen, och lagen möttes inte i seriespel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Simon Gustafson matchhjälte för Utrecht mot De Graafschap

Utrecht vann med 1–0 (0–0) borta mot De Graafschap i Eredivisie i fotboll. Matchens enda mål kom i andra halvleken genom Simon Gustafson. Segern var den första efter fem matcher i rad utan seger för Utrecht. För Utrecht gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan De Graafschap är på 17:e plats. I nästa match, lördag 23 februari, har De Graafschap Zwolle borta 20.45, medan Utrecht spelar hemma mot Excelsior 19.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast - Utrecht jagar nya poäng mot De Graafschap

Avspark

I kväll är det dags för match för De Graafschap som tar emot Utrecht hemma i Eredivisie i fotboll. Utrecht bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev lika mot PSV Eindhoven, 2–2. De Graafschap förlorade sin senaste match med 0–4 mot Feyenoord. Lagen möttes inte förra säsongen.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nederländerna 18/19 Eredivisie

# Lag S MS P
1 PSV Eindhoven 26 63 67
2 Ajax 26 66 62
3 Feyenoord 26 22 47
4 AZ Alkmaar 26 22 47
5 Vitesse 26 11 40
6 Utrecht 26 11 40
7 Heracles 26 -4 39
8 Groningen 26 -3 35
9 Willem II 26 -7 34
10 Heerenveen 26 -3 33
11 Venlo 26 -12 32
12 Zwolle 26 -11 29
13 Fortuna Sittard 26 -18 29
14 Den Haag 26 -17 28
15 Excelsior 26 -27 26
16 De Graafschap 26 -24 25
17 Emmen 26 -30 25
18 Breda 26 -39 17

Skytteliga

Youssef El Jebli 8
Fabian Serrarens 6
Delano Burgzorg 4
Charlison Benschop 2
Furdjel Narsingh 2
Stefan Nijland 2
Bart Straalman 1
Daryl van Mieghem 1
Frank Olijve 1
Javier Vet 1
Leeroy Owusu 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.