Randers FC

13 november kl 21:00 Randers FC - Midtjylland 0-0 Läs mer
Nästa match:
17 februari
Ålborg - AGF Århus kl 20:00

Mållöst när Randers tog emot Midtjylland

Söndagens möte på Cepheus Park Randers blev en riktigt målfattig historia. Varken hemmalaget Randers eller gästande Midtjylland lyckades få till det i avsluten, och matchen i Danmark Superligaen herr i fotboll slutade mållös, 0-0.

Matchen blev den fjärde i rad utan seger för Midtjylland.

Randers har två oavgjorda och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Midtjylland har en vinst, tre oavgjorda och en förlust. Det här var Randers sjätte oavgjorda match den här säsongen.

Midtjylland ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Randers är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Randers är Odense. Midtjylland tar sig an Viborg borta. Båda matcherna spelas söndag 19 februari 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Randers tar emot Midtjylland i sista höstomgången

Avspark

Höstens sista match för Randers och Midtjylland spelas i kväll när lagen möts på Cepheus Park Randers i Danmark Superligaen herr i fotboll. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot Horsens med 1-5. Bortalaget har tre matcher i rad utan seger.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 1-1.

Midtjylland är obesegrade på bortaplan, efter tre segrar och fyra oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Aron Sigurdarson tvåmålsskytt för Horsens i segern mot Randers

Horsens vann mötet med Randers hemma med 5-1 (2-1) på fredagen i Danmark Superligaen herr i fotboll.

I 35:e minuten kom 1-0 till Horsens genom ett snöpligt självmål.

Randers kvitterade till 1-1 i 37:e minuten, genom Marvin Egho.

Horsens tog ledningen bara en minut senare genom Jonas Gemmer framspelad av Thomas Santos. Direkt efter pausen nätade Aron Sigurdarson och ökade lagets ledning.

I 71:a minuten ökade Aron Sigurdarson ledningen ytterligare.

5-1-målet kom i 90:e minuten, när Mikkel Lassen gjorde mål. 5-1-målet blev matchens sista.

Horsens har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Randers har en oavgjord och fyra förluster.

Horsens nya tabellposition är nionde plats, medan Randers är på tredje plats.

I nästa match, söndag 13 november, har Horsens Odense hemma på CASA Arena 15.00, medan Randers spelar hemma mot Midtjylland 21.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Randers jagar ett trendbrott på bortaplan mot Horsens

Avspark

Randers har inte vunnit på fem raka matcher i Danmark Superligaen herr inför kvällens möte borta mot tiondeplacerade Horsens i fotboll. Horsens förlorade sin senaste match med 0-2 mot Nordsjälland.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Randers på hemmaplan med 1-0.

Randers är rätt bra på bortaplan, och har två segrar och fyra oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Köpenhamns Mohammed Daramy och Lukas Lerager sänkte Randers

FC Köpenhamn vann borta mot Randers i Danmark Superligaen herr i fotboll med 2-0 (0-0). Mohammed Daramy och Lukas Lerager gjorde ett mål var för FC Köpenhamn.

Randers har en oavgjord fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan FC Köpenhamn har två vinster och tre oavgjorda.

För FC Köpenhamn gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Randers är på tredje plats.

Randers tar sig an Horsens i nästa match borta fredag 4 november 20.00. FC Köpenhamn möter Lyngby hemma söndag 6 november 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Köpenhamn i god form möter Randers borta

Avspark

I kväll möts Randers och FC Köpenhamn i Danmark Superligaen herr i fotboll på Cepheus Park Randers. FC Köpenhamn har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med tredjeplacerade Randers. Hemmalaget har fyra matcher i rad utan seger.

När lagen möttes senast, 12 augusti på Parken, slutade det med seger för Randers med 3-1.

FC Köpenhamn har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar på sju försök hittills den här säsongen, mot Ålborg och Lyngby.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland vann tidiga seriefinalen mot Randers med 2-0

Nordsjälland tog en stark seger på bortaplan när man vann mot Randers i Danmark Superligaen herr i fotboll på söndagen med 2-0 (1-0). En stark seger i toppen av tabellen.

Nordsjälland startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara två minuter slog Rocco Ascone till.

I den 30:e minuten fick Nordsjälland Adamo Nagalo utvisad. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. 0-2-målet kom i 90:e minuten, när Benjamin Nygren gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 0-2.

Randers har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Nordsjälland har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Det här betyder att Randers är kvar på andra plats, och att Nordsjälland fortfarande leder serien.

Randers tar sig an FC Köpenhamn i nästa match hemma lördag 29 oktober 17.00. Nordsjälland möter Horsens hemma fredag 28 oktober 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland i fin form möter Randers borta

Avspark

Randers tar emot Nordsjälland i dag i Danmark Superligaen herr i fotboll på Cepheus Park Randers. Nordsjälland har en svit på tre matcher med poäng inför mötet med andraplacerade Randers. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger.

När lagen möttes senast, 3 oktober på Right to Dream Park, slutade det med seger för Nordsjälland med 3-1.

Nordsjälland är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Randers hämtade i kapp underläge och kryssade mot Silkeborg

I halvtid ledde Silkeborg matchen på hemmaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll mot Randers med 3-1. Men i andra halvlek jobbade sig Randers in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 3-3.

Silkeborg började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Sebastian Jörgensen till.

Randers kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Daniel Hoegh, i åttonde minuten.

I 16:e minuten kom 2-1 genom ett snöpligt självmål.

Laget gjorde också 3-1 strax före halvtidsvilan, åter igen genom Sebastian Jörgensen framspelad av Kasper Kusk. I 65:e minuten slog Marvin Egho till, och reducerade åt Randers.

Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Alhaji Kamara gjorde mål för Randers. Det fastställde slutresultatet till 3-3.

Silkeborg har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Randers har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Silkeborgs tredje oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Silkeborg på fjärde plats och Randers på andra plats.

I nästa match, söndag 23 oktober, har Silkeborg Horsens borta på CASA Arena Horsens 17.00, medan Randers spelar hemma mot Nordsjälland 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hemmamatch för Silkeborg som möter Randers i kväll

Avspark

På måndagen tar Silkeborg sig an Randers på hemmaplan på JYSK Park i Danmark Superligaen herr i fotboll. Silkeborg fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 1-1 mot Odense, Randers blev besegrat av Bröndby (2-3).

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Randers på hemmaplan, 3-2.

Randers är rätt bra på bortaplan, och har två segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 17 16 35
2 Viborg 17 9 32
3 FC Köpenhamn 17 8 27
4 Silkeborg 17 2 24
5 Odense 17 -2 24
6 Randers 17 -3 24
7 Midtjylland 17 2 23
8 Århus 17 1 22
9 Horsens 17 0 22
10 Bröndby 17 -5 21
11 Ålborg 17 -11 14
12 Lyngby 17 -17 8

Skytteliga

Marvin Egho 6
Filip Bundgaard Kristensen 3
Hugo Andersson 3
Daniel Hoegh 2
Edgar Babayan 2
Adam Andersson 1
Alhaji Kamara 1
Frederik Lauenborg 1
Simon Graves 1
Tosin Kehinde 1
Björn Kopplin 1