FK Haugesund

18 september kl 19:00 Bodö/Glimt - FK Haugesund 1-1 Läs mer
Nästa match:
1 oktober
Tromsö IL - Molde FK kl 17:00

Stark insats när Haugesund tog poäng borta mot Bodö/Glimt

Haugesund tog en poäng borta mot starka Bodö/Glimt. Söndagens match i Eliteserien herr i fotboll slutade 1-1 (0-0).

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Runar Espejord till framspelad av Brice Wembangomo och gav Bodö/Glimt ledningen.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Julius Eskesen träff framspelad av Peter Therkildsen och kvitterade för Haugesund. 1-1-målet blev matchens sista.

Bodö/Glimt har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Haugesund har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Bodö/Glimts sjätte oavgjorda match den här säsongen.

För Bodö/Glimt gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Haugesund är på tionde plats.

Lördag 1 oktober 19.00 spelar Bodö/Glimt borta mot Lilleström. Haugesund möter Odd hemma söndag 2 oktober 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bodö/Glimt möter Haugesund hemma i kväll

Avspark

Match igen för Bodö/Glimt när Haugesund står för motståndet i Eliteserien herr i fotboll i kväll. Det blev seger i den senaste matchen för Haugesund, 2-1 mot Rosenborg på hemmaplan, Bodö/Glimt blev besegrat av Tromsö.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Bodö/Glimt på bortaplan med 4-1.

Haugesund har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Odd och Ålesund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Magnus Christensen och Christos Zaferis avgjorde när Haugesund slog Rosenborg

Haugesund tog till slut hem segern mot Rosenborg i matchen på söndagen. Matchen i Eliteserien herr i fotboll slutade 2-1 (1-1). Magnus Christensen stod för Haugesunds avgörande mål efter 55 minuter.

Gästande Rosenborg fick en bra start på matchen. Erlend Reitan slog till, redan i 19:e minuten.

Haugesund kvitterade till 1-1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Christos Zaferis framspelad av Kevin Martin Krygård. Haugesund gjorde också 2-1 i 55:e minuten när Magnus Christensen hittade rätt på pass av Julius Eskesen. Christensen fullbordade därmed lagets vändning. Det fastställde slutresultatet till 2-1.

Haugesund har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Rosenborg har tre vinster och två förluster. Det här var Haugesunds tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Rosenborgs andra uddamålsförlust.

Resultatet innebär att Haugesund ligger kvar på tionde plats och Rosenborg på fjärde plats i tabellen.

I nästa match, söndag 18 september 19.00, har Haugesund Bodö/Glimt borta, medan Rosenborg spelar hemma mot Lilleström.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Haugesund spelar hemma mot Rosenborg i kväll

Avspark

Haugesund möter Rosenborg på hemmaplan på söndagen i Eliteserien herr. Båda lagen vann senast, Rosenborg med 4-1 mot Viking och Haugesund med 2-1 mot Tromsö.

Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 3-3.

Rosenborg är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar och fem oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Mads Sande och Alexander Toft Söderlund matchvinnare hemma mot Tromsö

En resultatmässigt jämn match slutade till slut med seger för Haugesund som vann matchen hemma mot Tromsö i Eliteserien herr i fotboll på söndagen. 2-1 (1-1) slutade matchen. Mads Sande stod för Haugesunds avgörande mål efter 79 minuter.

Gästande Tromsö tog en tidig ledning. Eric Kitolano slog till på pass av Lasse Nordas, redan i 19:e minuten.

Haugesund kvitterade till 1-1 i 32:a minuten, genom Alexander Toft Söderlund framspelad av Kevin Martin Krygård. Mads Sande gjorde det matchavgörande målet på pass av Bilal Njie med knappa kvarten kvar. Sande fullbordade därmed lagets vändning. 2-1-målet blev matchens sista.

Haugesund har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Tromsö har tre vinster och två förluster. Det här var Haugesunds andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Tromsös andra uddamålsförlust.

Haugesund ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan Tromsö är på åttonde plats.

Söndag 11 september spelar Haugesund hemma mot Rosenborg 21.00 och Tromsö mot Bodö/Glimt hemma 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Haugesund spelar hemma mot Tromsö i kväll

Avspark

I kväll spelar Haugesund hemmamatch i Eliteserien herr i fotboll mot Tromsö. Det blev seger i den senaste matchen för Tromsö, 1-0 mot Strömsgodset hemma, Haugesund lyckades inte lika bra och blev besegrat av HamKam.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 1-1.

Tromsö har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har ännu inte vunnit efter tio försök. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fredrik Sjölstad avgjorde när HamKam sänkte Haugesund

Målet i första halvleken av Fredrik Sjölstad blev matchens enda. HamKam vann med 1-0 (1-0) hemma mot Haugesund i Eliteserien herr i fotboll.

Fredrik Sjölstad stod för HamKams avgörande mål efter 18 minuter.

HamKam har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Haugesund har tre vinster och två förluster. Det här var HamKams tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Haugesunds sjunde uddamålsförlust.

För hemmalaget betyder resultatet tionde plats i tabellen. Haugesund är på elfte plats.

I nästa match, söndag 4 september 19.00, har HamKam Sarpsborg borta, medan Haugesund spelar hemma mot Tromsö.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Haugesund vill bygga ny svit mot HamKam

Avspark

Haugesunds svit på tre raka segrar tog slut senast mot Molde (0-1). I kväll spelar laget på bortaplan mot HamKam i Eliteserien herr i fotboll. HamKam fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 2-2 mot Bodö/Glimt.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 1-1.

Haugesund har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Odd och Ålesund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Martin Linnes målskytt när Molde sänkte Haugesund

Målet i första halvleken av Martin Linnes blev matchens enda när Molde vann med 1-0 (1-0) borta mot Haugesund i Eliteserien herr i fotboll.

Martin Linnes stod för Moldes avgörande mål efter 42 minuter.

Efter tre segrar i rad för Haugesund tog det stopp. Molde tog i stället sjätte segern i rad.

Haugesund har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna. Det här var Haugesunds sjätte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Moldes åttonde uddamålsseger.

Resultatet innebär att Haugesund ligger kvar på nionde plats och Molde toppar tabellen.

På söndag 28 augusti 19.00 spelar Haugesund borta mot HamKam, och Molde hemma mot Sarpsborg.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Haugesund har tre raka segrar inför matchen mot Molde

Avspark

I kväll möter Haugesund Molde på hemmaplan i Eliteserien herr i fotboll. Segern senast med 2-1 mot Ålesund gör att Haugesund har tre segrar i rad, och är nia i serien. Molde har inför matchen en vinstsvit på fem segrar i rad.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Molde, med 1-0.

Molde är obesegrade på bortaplan, efter sex segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norge Eliteserien

# Lag S MS P
1 Molde 23 33 57
2 Lilleström 23 16 44
3 Rosenborg 23 18 43
4 Bodö/Glimt 23 26 42
5 Vålerenga 23 10 39
6 Viking 23 3 33
7 Odd 23 -8 33
8 Strömsgodset 23 4 32
9 Tromsö 23 -5 31
10 Haugesund 23 -1 29
11 Sarpsborg 23 -3 28
12 Ålesund 23 -13 25
13 HamKam 23 -4 23
14 Sandefjord 23 -19 22
15 Kristiansund 23 -21 16
16 Jerv 23 -36 14

Skytteliga

Alioune Ndour 9
Mads Sande 5
Alexander Toft Söderlund 4
Bilal Njie 4
Christos Zaferis 3
Peter Therkildsen 2
Soren Reese 2
Hillary Gong 1
Julius Eskesen 1
Magnus Christensen 1
Martin Samuelsen 1
Nikolas Walstad 1