Strömsgodset

18 september kl 19:00 Strömsgodset - Kristiansund BK 4-1 Läs mer
Nästa match:
1 oktober
Lilleström - Bodö/Glimt kl 19:00

Johan Hove gjorde två mål när Strömsgodset vann mot Kristiansund

Det blev Strömsgodset som vann matchen hemma mot Kristiansund i Eliteserien herr i fotboll på söndagen. 4-1 (2-0) slutade matchen.

Strömsgodset tog en tidig ledning. Johan Hove slog till på pass av Thomas Grögård, redan i 14:e minuten. Direkt efter pausen slog Gustav Valsvik till och ökade lagets ledning.

I 67:e minuten nätade Johan Hove ännu en gång, och gjorde 3-0.

Fred Friday ökade Strömsgodsets ledning framspelad av Halldor Stenevik med knappa kvarten kvar.

Med fem minuter kvar att spela reducerade Kristiansund genom Faris Pemi Moumbagna. Mer än så blev det dock inte för Kristiansund.

Strömsgodset har en seger, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Kristiansund har tre vinster, en oavgjord och en förlust.

Strömsgodsets nya tabellposition är åttonde plats, medan Kristiansund är på 15:e plats.

Nästa motstånd för Strömsgodset är Vålerenga. Lagen möts lördag 1 oktober 19.00. Kristiansund tar sig an Rosenborg hemma söndag 2 oktober 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kristiansund på jakt efter ännu en seger – möter Strömsgodset

Avspark

Strömsgodset möter Kristiansund i kväll i Eliteserien herr i fotboll. Segern mot Vålerenga med 3-2 senast gör att Kristiansund har tre raka segrar och ligger på 15:e plats i tabellen. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot Lilleström med 1-2.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Strömsgodset på bortaplan med 3-0.

Kristiansund har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot HamKam. Laget har fortfarande inte lyckats göra mer än ett mål i någon av bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lilleström vann på hemmaplan mot Strömsgodset

Lilleström ledde med 2-0 i paus mot Strömsgodset i lördagens match på hemmaplan i Eliteserien herr. I andra halvlek kom Strömsgodset närmare, men Lilleström kunde hålla undan till seger 2-1.

Lilleström tog en tidig ledning. Gjermund Åsen slog till framspelad av Ylldren Ibrahimaj, redan i 13:e minuten.

Laget gjorde också 2-0 strax före halvtidsvilan, genom Vetle Dragsnes på pass av Magnus Knudsen. Gustav Valsvik reducerade för Strömsgodset på pass av Herman Stengel i 80:e minuten. Men mer än så orkade Strömsgodset inte med.

Lilleström har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Strömsgodset har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Lilleströms femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Strömsgodsets femte uddamålsförlust.

Lilleström ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Strömsgodset ligger på åttonde plats.

Lilleström möter Rosenborg i nästa match borta söndag 18 september 19.00. Strömsgodset möter samma dag Kristiansund hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Strömsgodset vill bryta tunga trenden borta mot Lilleström

Avspark

Strömsgodset har tre matcher i rad utan seger i Eliteserien herr inför kvällens match på bortaplan mot tredjeplacerade Lilleström i fotboll. Lilleström förlorade mot Vålerenga senast.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Strömsgodset på hemmaplan med 3-0.

Strömsgodset har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Haugesund och Kristiansund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ålesund vann till slut – efter sju matcher i rad utan seger

Ålesund är tillbaka i vinnarspåret igen i Eliteserien herr i fotboll. Detta efter seger, 2-1 (2-0), mot Strömsgodset borta. Det var första segern efter sju matcher i rad utan seger.

Ålesund startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Moses Ebiye gjorde målet framspelad av Simen Nordli, redan i 26:e minuten. Direkt efter pausen gjorde Moses Ebiye mål ännu en gång och ökade lagets ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Gustav Valsvik träff på pass av Herman Stengel och reducerade åt Strömsgodset. Men mer än så orkade Strömsgodset inte med.

Strömsgodset har två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Ålesund har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Strömsgodsets fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Ålesunds sjätte uddamålsseger.

Det här betyder att Ålesund ligger på elfte plats i tabellen, och Strömsgodset är på sjunde plats.

Lördag 10 september 19.00 spelar Strömsgodset borta mot Lilleström. Ålesund möter Sarpsborg hemma söndag 11 september 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Ålesund jagar nya poäng mot Strömsgodset

Avspark

I kväll är det dags för match för Strömsgodset som tar emot Ålesund hemma i Eliteserien herr i fotboll. Ålesund spelade lika mot Odd, 1-1, senast och bröt sin dystra svit på fyra raka förluster. Strömsgodset blev utan poäng i mötet med Tromsö senast.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Ålesund på hemmaplan, 1-0.

Ålesund har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Odd och Sarpsborg.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1–0-seger för Tromsö mot Strömsgodset – Runar Robinsonn Norheim matchhjälte

Tromsö vann hemmamatchen mot Strömsgodset i Eliteserien herr i fotboll med 1–0. Runar Robinsonn Norheim gjorde matchens enda mål i första halvleken.

Runar Robinsonn Norheim stod för Tromsös avgörande mål efter sju minuter.

Formen på hemmaplan håller därmed i sig för Tromsö, som nu har fyra raka segrar.

Tromsö har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Strömsgodset har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Tromsös femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Strömsgodsets tredje uddamålsförlust.

Det här betyder att Tromsö är kvar på åttonde plats, och Strömsgodset stannar på sjunde plats, i tabellen.

I nästa match, söndag 4 september 19.00, har Tromsö Haugesund borta, medan Strömsgodset spelar hemma mot Ålesund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ny segerjakt när starka Strömsgodset möter Tromsö på bortaplan

Avspark

I kväll tar Tromsö emot Strömsgodset i Eliteserien herr i fotboll. Strömsgodset har en svit på tre matcher utan förlust. Tromsö vann sin senaste match med 4-3 mot Rosenborg.

Tromsö är åtta i tabellen, medan Strömsgodset ligger sjua. Fem poäng skiljer lagen åt.

Strömsgodset har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Haugesund och Kristiansund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Oavgjort för Sandefjord hemma mot Strömsgodset

Lagen delade på poängen när Sandefjord och gästande Strömsgodset möttes i Eliteserien herr i fotboll, på lördagen. Matchen slutade 2-2 (0-0).

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 61:a minuten innan Johan Hove på pass av Thomas Grögård gav Strömsgodset ledningen.

I 68:e minuten slog Alexander Ruud Tveter till, på pass av Mohamed Ofkir och kvitterade för Sandefjord.

Jesper Tåje gav Sandefjord ledningen framspelad av Mohamed Ofkir i 80:e minuten.

Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Herman Stengel gjorde mål för Strömsgodset på pass av Thomas Grögård. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Sandefjord har två oavgjorda och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Strömsgodset har två vinster, två oavgjorda och en förlust. Det här var Sandefjords fjärde oavgjorda match den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Sandefjord nu ligger på tionde plats. Strömsgodset är på sjunde plats.

Söndag 4 september 19.00 spelar Sandefjord borta mot Kristiansund. Strömsgodset möter Tromsö borta onsdag 31 augusti 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sandefjord jagar seger och trendbrott mot Strömsgodset

Avspark

Senast Sandefjord vann var 27 juli mot Kristiansund. Sedan dess har laget fyra matcher i rad utan seger i Eliteserien herr inför kvällens match hemma mot sjundeplacerade Strömsgodset i fotboll. Laget ligger nu tolva. Strömsgodset vann senast mot Jerv med 6-0.

När lagen möttes senast, 23 april, slutade det med seger för Sandefjord med 5-0.

Strömsgodset har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Haugesund och Kristiansund. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norge Eliteserien

# Lag S MS P
1 Molde 23 33 57
2 Lilleström 23 16 44
3 Rosenborg 23 18 43
4 Bodö/Glimt 23 26 42
5 Vålerenga 23 10 39
6 Viking 23 3 33
7 Odd 23 -8 33
8 Strömsgodset 23 4 32
9 Tromsö 23 -5 31
10 Haugesund 23 -1 29
11 Sarpsborg 23 -3 28
12 Ålesund 23 -13 25
13 HamKam 23 -4 23
14 Sandefjord 23 -19 22
15 Kristiansund 23 -21 16
16 Jerv 23 -36 14

Skytteliga

Johan Hove 10
Fred Friday 5
Lars-Jorgen Salvesen 5
Jack Ipalibo 4
Gustav Valsvik 3
Herman Stengel 3
Lars Vilsvik 2
Tobias Fjeld Gulliksen 2
Ernest Boahene 1
Kristoffer Tokstad 1
Ole Enersen 1