1899 Hoffenheim

1899 Hoffenheim - Eintracht Frankfurt 1-2 Läs mer
Nästa match:
26 januari
Werder Bremen - 1899 Hoffenheim kl 16:30

Eintr Frankfurt vann till slut – efter sju matcher i rad utan seger

Eintr Frankfurt är tillbaka i vinnarspåret igen i Bundesliga i fotboll. Detta efter seger, 2–1 (1–0), mot Hoffenheim borta. Det var första segern efter sju matcher i rad utan seger. Målgörare för Eintr Frankfurt var Timothy Chandler och Bas Dost, medan Hoffenheims enda mål gjordes av Kostas Stafylidis. I nästa match möter Hoffenheim Werder Bremen borta på söndag 26 januari 16.30. Eintr Frankfurt möter Leipzig lördag 25 januari 16.30 hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Äntligen match igen när Hoffenheim möter Eintr Frankfurt

Avspark

Uppehållet är över och i dag gästar Eintr Frankfurt Hoffenheim i Bundesliga i fotboll. Bortalaget har tre förluster i rad, senaste mot Paderborn med 1–2. Hoffenheim vann senast mot Dortmund med 2–1. Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Eintr Frankfurt på hemmaplan, 1–0.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Underläge i halvtid - då fixade Sargis Adamyan och Andrej Kramaric Hoffenheims vändning

Bortalaget Dortmund hade greppet i halvtid och ledde med 1–0 i Bundesliga i fotboll. Men Hoffenheim vände på matchen och vann till slut med 2–1. Sargis Adamyan och Andrej Kramaric gjorde målen för Hoffenheim, medan Mario Götze nätade för Dortmund. För Hoffenheim gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Dortmund är på fjärde plats. Hoffenheim möter Eintr Frankfurt i nästa match hemma lördag 18 januari 16.30. Dortmund möter samma dag Augsburg borta.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sista matchen för året: Hoffenheim möter Dortmund

Avspark

Dags för årets sista match i Bundesliga i fotboll i kväll när Hoffenheim tar emot Dortmund hemma. Dortmund bröt sin vinstsvit på tre matcher senast, när det blev lika mot Leipzig, 3–3. Hoffenheim vann sin senaste match med 2–0 mot Union Berlin. Hoffenheim är nia i tabellen, medan Dortmund ligger fyra. Sex poäng skiljer lagen åt.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hoffenheims Christoph Baumgartner och Ihlas Bebou sänkte Union Berlin

Hoffenheim vann borta mot Union Berlin i Bundesliga i fotboll med 2–0 (0–0). Christoph Baumgartner och Ihlas Bebou gjorde ett mål var för Hoffenheim. Första halvlek var mållös, i andra halvlek var Hoffenheim det starkaste laget. För hemmalaget betyder resultatet elfte plats i tabellen. Hoffenheim är på åttonde plats. Nästa motstånd för Union Berlin är Fortuna Düsseldorf. Lagen möts söndag 22 december 16.30. Hoffenheim tar sig an Dortmund hemma fredag 20 december 21.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Augsburg slog Hoffenheim efter Philipp Max dubbel

Det blev Augsburg som gick segrande ur mötet med Hoffenheim i Bundesliga herr i fotboll på bortaplan, med 4–2 (1–1). Segern var Augsburgs fjärde på de senaste fem matcherna. Philipp Max gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Iago och Fredrik Jensen, målen för Hoffenheim gjordes av Jürgen Locadia och Robert Skov. Augsburgs nya tabellposition är tionde plats, medan Hoffenheim är på åttonde plats. I nästa match möter Hoffenheim Union Berlin borta och Augsburg möter Fortuna Düsseldorf hemma. Båda matcherna spelas tisdag 17 december 21.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Augsburg vill förlänga sviten - möter Hoffenheim borta

Avspark

I kväll är det dags för match för Hoffenheim som tar emot Augsburg hemma i Bundesliga herr i fotboll. Augsburg har fyra matcher i rad utan förlust inför mötet med åttondeplacerade Hoffenheim. Hoffenheim blev utan poäng i mötet med Leipzig senast. Hoffenheim ligger åtta i tabellen inför matchen, medan Augsburg är tolva. Fyra poäng skiljer lagen åt.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Leipzig tog ny seger mot Hoffenheim

Leipzig är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Hoffenheim hemma på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 3–1 (1–0) innebär att Leipzig nu har fem segrar i följd i Bundesliga herr i fotboll. Timo Werner gjorde två mål och Marcel Sabitzer ett mål för Leipzig, enda målskytt för Hoffenheim blev Ermin Bicakcic. Det här betyder att Leipzig ligger kvar på andra plats i tabellen, och Hoffenheim på åttonde plats. I nästa match möter Leipzig Fortuna Düsseldorf borta på lördag 14 december 19.30. Hoffenheim möter Augsburg fredag 13 december 21.30 hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Leipzig med fyra segrar i rad möter Hoffenheim

Avspark

I dag är det dags för match för Leipzig som tar emot Hoffenheim i Bundesliga herr i fotboll. Leipzig har fyra raka segrar, senast med 3–2 mot Paderborn, vilket har tagit laget till andra plats i tabellen. Hoffenheim fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 1–1 mot Fortuna Düsseldorf.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tyskland Bundesliga

# Lag S MS P
1 Leipzig 18 30 40
2 M:gladbach 18 13 35
3 B München 17 24 33
4 Dortmund 18 19 33
5 Schalke 04 18 10 33
6 Freiburg 18 5 29
7 Leverkusen 17 2 28
8 Hoffenheim 18 -4 27
9 Wolfsburg 18 -2 24
10 Augsburg 18 -5 23
11 E Frankfurt 18 -1 21
12 Union Berlin 18 -6 20
13 FC Köln 18 -11 20
14 Hertha Berlin 17 -7 19
15 Mainz 18 -15 18
16 W Bremen 18 -17 17
17 Fort Düsseldorf 18 -19 15
18 Paderborn 17 -16 12

Skytteliga

Andrej Kramaric 5
Jürgen Locadia 4
Sargis Adamyan 4
Ihlas Bebou 3
Ermin Bicakcic 2
Pavel Kaderabek 2
Robert Skov 2
Benjamin Hübner 1
Christoph Baumgartner 1
Kostas Stafylidis 1
Sebastian Rudy 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.