Vålerenga Fotball

18 september kl 19:00 Vålerenga Fotball - Sandefjord 4-0 Läs mer
Nästa match:
2 oktober
Sandefjord - Sarpsborg kl 18:00

Sandefjord utan seger för åttonde matchen i rad

Vålerenga tog emot Sandefjord hemma, och matchen slutade 4-0 (2-0). Det betydde åttonde matchen i rad utan seger för Sandefjord i Eliteserien herr i fotboll.

Segern var Vålerengas fjärde på de senaste fem matcherna, och sjätte hemmasegern i rad.

Matchen förblev jämn målmässigt till Vålerenga tog ledningen i 37:e minuten, genom Amor Layouni på pass av Fredrik Jensen. Direkt efter pausen nätade Amor Layouni ännu en gång och ökade lagets ledning.

Tobias Christensen ökade Vålerengas ledning framspelad av Simen Juklerod med knappa kvarten kvar.

Till slut kom också 4-0 genom Jacob Emile Dicko Eng som ökade Vålerengas ledning i 84:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 4-0.

Vålerenga har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Sandefjord har en oavgjord och fyra förluster.

Vålerenga stannar därmed på femte plats, och Sandefjord på 14:e plats, i tabellen.

Vålerenga tar sig an Strömsgodset i nästa match hemma lördag 1 oktober 19.00. Sandefjord möter Sarpsborg hemma söndag 2 oktober 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vålerenga vill bygga ny svit mot Sandefjord

Avspark

Vålerengas svit på tre raka segrar tog slut senast mot Kristiansund (2-3). I kväll spelar laget på hemmaplan mot Sandefjord i Eliteserien herr i fotboll. Sandefjord blev utan poäng i mötet med Odd senast.

Vålerenga vann lagens senaste möte med 3-1.

Sandefjord har problem på bortaplan, och har bara tagit fem segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vålerenga besegrade till slut – efter nio matcher utan förlust

Det var länge sedan Vålerenga gick förlorande från en match i Eliteserien herr i fotboll. Men i söndagens match mot Kristiansund på bortaplan blev det till slut förlust, efter nio raka matcher med poäng. Slutresultatet skrevs till 3-2 (1-1).

Amidou Diop blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål efter 90 minuter.

Vålerenga började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Odin Thiago Holm till.

Kristiansund kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Brynjolfur Willumsson Andersen på pass av Sander Erik Kartum, i åttonde minuten. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Faris Pemi Moumbagna träff framspelad av Sander Erik Kartum och gav Kristiansund ledningen.

I 73:e minuten kvitterade Leonard Zuta för Vålerenga på pass av Tobias Christensen.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Amidou Diop gjorde 3-2 för Kristiansund på pass av Sebastian Jarl. 3-2-målet blev matchens sista.

Kristiansund har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Vålerenga har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var Kristiansunds tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Vålerengas femte uddamålsförlust.

Nästa motstånd för Kristiansund är Strömsgodset. Vålerenga tar sig an Sandefjord hemma. Båda matcherna spelas söndag 18 september 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter tre raka segrar – Vålerenga möter Kristiansund

Avspark

I kväll är det dags för match för Vålerenga som gästar Kristiansund i Eliteserien herr i fotboll. Vålerenga har tre segrar i rad, senast med 3-1 mot Lilleström, vilket har tagit laget till femte plats i tabellen. Kristiansund har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med Vålerenga.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Vålerenga på hemmaplan, 3-0.

Vålerenga är ganska bra på bortaplan, och har fyra segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Obesegrade matchraden förlängd för Vålerenga

Vålerenga fortsätter vara svårslaget i Eliteserien herr i fotboll. I matchen mot Lilleström hemma blev det seger med 3-1 (2-0). Det var nionde matchen i rad utan förlust.

Formen på hemmaplan håller därmed i sig för Vålerenga, som nu har fem raka segrar.

Vålerenga gjorde första målet. Osame Sahraoui gjorde målet framspelad av Jacob Emile Dicko Eng, redan i 22:a minuten. Direkt efter pausen gjorde Torgeir Börven mål och ökade lagets ledning.

I 51:a minuten slog Espen Garnas till, och reducerade åt Lilleström. Fler mål än så blev det inte för Lilleström.

I 71:a minuten ökade Osame Sahraoui ledningen på pass av Tobias Christensen. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

Osame Sahraoui gjorde två mål för Vålerenga och spelade dessutom fram till ett mål.

Vålerenga har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan Lilleström har en vinst, två oavgjorda och två förluster.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Vålerenga på femte plats och Lilleström på tredje plats.

Nästa motstånd för Vålerenga är Kristiansund. Lagen möts söndag 11 september 19.00. Lilleström tar sig an Strömsgodset hemma lördag 10 september 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dags för Vålerenga att ta sig an Lilleström på hemmaplan

Avspark

Vålerenga spelar hemma mot Lilleström i Eliteserien herr i fotboll i kväll. Vålerenga har åtta matcher i rad utan förlust inför mötet med tredjeplacerade Lilleström. Den senaste matchen för Lilleström slutade oavgjort, 1-1, mot Kristiansund.

När lagen möttes senast, 25 maj, slutade det med seger för Lilleström med 2-0.

Lilleström är rätt bra på bortaplan, och har fem segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Obesegrade matchraden förlängd för Vålerenga

Vålerenga fortsätter vara svårslaget i Eliteserien herr i fotboll. I matchen mot Viking borta blev det seger med 2-1 (1-0). Det var åttonde matchen i rad utan förlust.

Matchen förblev jämn målmässigt till Vålerenga tog ledningen i 35:e minuten, genom Osame Sahraoui framspelad av Stefan Strandberg. I 55:e minuten nätade Osame Sahraoui åter igen, på pass av Tobias Christensen och gjorde 0-2.

Vikings Advin Austbo gjorde 1-2 i 70:e minuten. Mer än så blev det dock inte för Viking.

Viking har två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Vålerenga har fyra vinster och en oavgjord. Det här var Vikings fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Vålerengas femte uddamålsseger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Viking på sjätte plats och Vålerenga på femte plats.

I nästa omgång har Viking Kristiansund borta, onsdag 31 augusti 20.00. Vålerenga spelar hemma mot Lilleström söndag 4 september 21.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Vålerenga jagar ny seger mot Viking på bortaplan

Avspark

Viking spelar hemma mot Vålerenga i kväll i Eliteserien herr i fotboll. Vålerenga har en svit på sju matcher utan förlust inför mötet med sjätteplacerade Viking. Den senaste matchen för Viking slutade oavgjort, 2-2, mot Sandefjord.

Vålerenga vann lagens senaste möte med 4-2.

Vålerenga är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1–0-seger för Vålerenga mot Tromsö – Stefan Strandberg matchhjälte

Vålerenga vann hemmamatchen mot Tromsö i Eliteserien herr i fotboll med 1–0. Stefan Strandberg gjorde matchens enda mål i andra halvleken.

Stefan Strandberg blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter 81 minuter.

Segern var Vålerengas sjätte på de senaste sju matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Vålerenga har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan Tromsö har två vinster, två oavgjorda och en förlust. Det här var Vålerengas fjärde uddamålsseger den här säsongen.

Vålerengas nya tabellposition är femte plats, medan Tromsö är på tionde plats.

Söndag 28 augusti möter Vålerenga Viking borta 19.00 och Tromsö möter Rosenborg hemma 21.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Vålerenga möter Tromsö efter krysset senast

Avspark

I kväll gästar Vålerenga Tromsö i Eliteserien herr i fotboll. Hemmalagets hade fem raka segrar före 1-1-resultatet mot HamKam senast. Tromsö har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med sjätteplacerade Vålerenga.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Tromsö på hemmaplan med 1-0.

Tromsö har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har ännu inte vunnit efter nio försök. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norge Eliteserien

# Lag S MS P
1 Molde 23 33 57
2 Lilleström 23 16 44
3 Rosenborg 23 18 43
4 Bodö/Glimt 23 26 42
5 Vålerenga 23 10 39
6 Viking 23 3 33
7 Odd 23 -8 33
8 Strömsgodset 23 4 32
9 Tromsö 23 -5 31
10 Haugesund 23 -1 29
11 Sarpsborg 23 -3 28
12 Ålesund 23 -13 25
13 HamKam 23 -4 23
14 Sandefjord 23 -19 22
15 Kristiansund 23 -21 16
16 Jerv 23 -36 14

Skytteliga

Osame Sahraoui 6
Amor Layouni 5
Henrik Björdal 4
Henrik Udahl 4
Vidar Örn Kjartansson 4
Jacob Emile Dicko Eng 3
Aron Donnum 2
Leonard Zuta 2
Odin Thiago Holm 2
Tobias Christensen 2
Ivan Nasberg 1
Jonatan Nation 1
Seedy Jatta 1
Stefan Strandberg 1
Torgeir Börven 1