Hamarkameratene

17 september kl 19:00 Odd - Hamarkameratene 2-0 Läs mer
Nästa match:
1 oktober
Tromsö IL - Molde FK kl 17:00

Milan Jevtovic tvåmålsskytt när Odd vann

2-0 (0-0) vann Odd med på hemmaplan mot HamKam i Eliteserien herr. Bakom segern låg två mål av Milan Jevtovic, båda i andra halvleken.

Segern var Odds fjärde på de senaste fem matcherna.

Odd har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan HamKam har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Odds nya tabellposition är sjätte plats, medan HamKam är på 13:e plats.

I nästa match möter Odd Haugesund borta och HamKam möter Jerv hemma. Båda matcherna spelas söndag 2 oktober 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Odd möter HamKam i Eliteserien herr

Avspark

Match igen när Odd möter HamKam i Eliteserien herr i fotboll på lördagen. Odd har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med trettondeplacerade HamKam. HamKam förlorade sin senaste match med 1-2 mot Viking.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Odd på bortaplan med 2-1.

HamKam har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot Jerv.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

2-1 mot HamKam gjorde Viking till segrare igen

Spelarna i Viking fick äntligen njuta av en seger igen, efter 2-1 (1-1) borta mot HamKam. Segern var den första efter fem matcher i rad utan seger i Eliteserien herr i fotboll.

Sander Svendsen stod för Vikings avgörande mål efter 80 minuter.

HamKam tog en tidig ledning. Morten Björlo slog till framspelad av Aleksander Melgalvis, redan i åttonde minuten.

Viking kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Kristoffer Lökberg på pass av Niklas Sandberg, i nionde minuten. Matchen stod därefter länge och vägde. Sander Svendsen gjorde det matchavgörande målet på pass av Markus Solbakken i 80:e minuten. Svendsen fullbordade därmed lagets vändning. 1-2-målet blev matchens sista.

HamKam har en vinst, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Viking har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var HamKams sjätte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Vikings sjätte uddamålsseger.

HamKam ligger på 13:e plats i tabellen efter matchen, medan Viking ligger på sjätte plats.

HamKam tar sig an Odd i nästa match borta lördag 17 september 19.00. Viking möter Tromsö hemma söndag 18 september 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Viking jagar ett trendbrott på bortaplan mot HamKam

Avspark

Viking har inte vunnit på fem raka matcher i Eliteserien herr inför kvällens möte borta mot tolfteplacerade HamKam i fotboll. HamKam blev utan poäng i mötet med Sarpsborg senast.

När lagen möttes senast blev resultatet 1-1.

Viking har problem på bortaplan, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot Sarpsborg, Molde och Lilleström.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Förlustsviten bruten för Sarpsborg – efter 2-1 mot HamKam

2-1 (0-1) slutade matchen i Eliteserien herr i fotboll mellan Sarpsborg och gästande HamKam. Det betyder att Sarpsborg äntligen bröt sin svit med åtta raka förluster.

Tobias Heintz stod för Sarpsborgs avgörande mål efter 90 minuter.

HamKam började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara fem minuter slog Kobe Hernandez-Foster till. HamKam såg länge ut att gå mot seger. Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Steffen Lie Skålevik gjorde mål för Sarpsborg framspelad av Gustav Engvall.

Det matchavgörande målet för Sarpsborg kom direkt därefter när Tobias Heintz i 90:e minuten gjorde 2-1. Heintz fullbordade därmed lagets vändning. Det fastställde slutresultatet till 2-1.

Sarpsborg har en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan HamKam har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Sarpsborgs fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också HamKams femte uddamålsförlust.

För Sarpsborg gör resultatet att laget nu ligger på 13:e plats i tabellen, medan HamKam är på tolfte plats.

På söndag 11 september 19.00 spelar Sarpsborg borta mot Ålesund, och HamKam hemma mot Viking.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sarpsborg vill ta sig ur formsvackan hemma mot HamKam

Avspark

Sarpsborg är inne i en riktigt tung formsvacka i Eliteserien herr i fotboll. Inför mötet hemma mot HamKam har laget åtta raka förluster, och är nu på 14:e plats i tabellen. HamKam har tre matcher i rad utan förlust inför mötet med Sarpsborg.

När lagen möttes senast, 26 juni, slutade det med seger för HamKam med 3-2.

HamKam är rätt bra på bortaplan, och har en seger och sex oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fredrik Sjölstad avgjorde när HamKam sänkte Haugesund

Målet i första halvleken av Fredrik Sjölstad blev matchens enda. HamKam vann med 1-0 (1-0) hemma mot Haugesund i Eliteserien herr i fotboll.

Fredrik Sjölstad stod för HamKams avgörande mål efter 18 minuter.

HamKam har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Haugesund har tre vinster och två förluster. Det här var HamKams tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Haugesunds sjunde uddamålsförlust.

För hemmalaget betyder resultatet tionde plats i tabellen. Haugesund är på elfte plats.

I nästa match, söndag 4 september 19.00, har HamKam Sarpsborg borta, medan Haugesund spelar hemma mot Tromsö.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Haugesund vill bygga ny svit mot HamKam

Avspark

Haugesunds svit på tre raka segrar tog slut senast mot Molde (0-1). I kväll spelar laget på bortaplan mot HamKam i Eliteserien herr i fotboll. HamKam fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 2-2 mot Bodö/Glimt.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 1-1.

Haugesund har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Odd och Ålesund.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Tungt för Bodö/Glimt – HamKam bröt fina vinstsviten

Bodö/Glimt har haft en stark period i Eliteserien herr i fotboll och inför matchen hemma mot HamKam hade laget tagit sex raka segrar. På lördagen tog det stopp och matchen slutade 2-2 (1-0). Det var första poängförlusten sedan den 2 juli för Bodö/Glimt.

Matchen blev den åttonde i rad utan seger för HamKam.

Bodö/Glimt tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Amahl Pellegrino på pass av Hugo Vegard Vetlesen. I 54:e minuten slog Hasan Kurucay till, framspelad av Kobe Hernandez-Foster och kvitterade för HamKam.

I den 72:a minuten gav Amahl Pellegrino Bodö/Glimt ledningen på nytt.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Pal Alexander Kirkevold gjorde mål för HamKam framspelad av Aleksander Melgalvis. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Bodö/Glimt har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan HamKam har tre oavgjorda och två förluster. Det här var Bodö/Glimts femte oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Bodö/Glimt är kvar på andra plats, och HamKam stannar på 13:e plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Bodö/Glimt är Jerv. Lagen möts lördag 27 augusti 19.00. HamKam tar sig an Haugesund hemma söndag 28 augusti 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bodö/Glimt vill förlänga fina segersviten mot HamKam

Avspark

Bodö/Glimt möter HamKam i kväll i Eliteserien herr i fotboll. Bodö/Glimt är nu på andra plats i tabellen, efter sex segrar i rad, den senaste mot Sarpsborg med 4-1. HamKam fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 1-1 mot Vålerenga.

Bodö/Glimt vann lagens senaste möte med 2-0.

HamKam är ganska bra på bortaplan, och har en seger och fem oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norge Eliteserien

# Lag S MS P
1 Molde 23 33 57
2 Lilleström 23 16 44
3 Rosenborg 23 18 43
4 Bodö/Glimt 23 26 42
5 Vålerenga 23 10 39
6 Viking 23 3 33
7 Odd 23 -8 33
8 Strömsgodset 23 4 32
9 Tromsö 23 -5 31
10 Haugesund 23 -1 29
11 Sarpsborg 23 -3 28
12 Ålesund 23 -13 25
13 HamKam 23 -4 23
14 Sandefjord 23 -19 22
15 Kristiansund 23 -21 16
16 Jerv 23 -36 14

Skytteliga

Jonas Enkerud 4
Kristian Eriksen 4
Hasan Kurucay 3
Pal Alexander Kirkevold 3
Aleksander Melgalvis 2
Kristian Onsrud 2
Vegard Kongsro 2
Benjamin Thoresen Faraas 1
Fredrik Sjölstad 1
Kobe Hernandez-Foster 1
Morten Björlo 1
Yuri Yakovenko 1