Lilleström

13 november kl 18:00 Lilleström - Hamarkameratene 3-1 Läs mer

Lilleström segrare hemma mot HamKam – Akor Adams matchvinnare

Lilleström besegrade HamKam på hemmaplan i söndagens match i Eliteserien herr i fotboll. 3-1 (1-1) slutade matchen.

HamKam fick en bra start på matchen. Kristian Onsrud slog till, redan i elfte minuten.

Lilleström kvitterade till 1-1 i 22:a minuten, genom Akor Adams på pass av Ylldren Ibrahimaj. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Akor Adams träff ännu en gång och gav Lilleström ledningen.

Vetle Dragsnes ökade Lilleströms ledning med knappa kvarten kvar. Därmed hade laget vänt matchen. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

Lilleström har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan HamKam har en vinst, två oavgjorda och två förluster.

Serien är nu färdigspelad. Lilleström slutar på fjärde plats, och HamKam på 13:e plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lilleström mot HamKam på Åråsen i Eliteserien herrs sista omgång

Avspark

Sista matcherna i Eliteserien herr i fotboll spelas i kväll, och Lilleström och HamKam möts på Åråsen. Både Lilleström och HamKam blev poänglösa i den förra omgången och det efter att lagens matcher slutat på exakt samma sätt, med siffrorna 1-2.

Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 2-2.

HamKam har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Jerv och Sandefjord.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nenass och Nikolai Soyset Hopland heta när Ålesund slog Lilleström

Ett måls övervikt avgjorde en resultatmässigt jämn match för Ålesund, som vann hemma mot Lilleström med 2-1 (1-1) i Eliteserien herr i fotboll på söndagen. Segermålet för Ålesund stod Nikolai Soyset Hopland för efter 68 minuter.

Ålesund fick en bra start på matchen. Nenass slog till, redan i tionde minuten.

Lilleström kvitterade till 1-1 i 23:e minuten, genom Akor Adams. Nästa mål dröjde. I 68:e minuten slog Nikolai Soyset Hopland till, och gav Ålesund ledningen. Det fastställde slutresultatet till 2-1.

Ålesund har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Lilleström har två vinster och tre förluster. Det här var Ålesunds tionde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Lilleströms fjärde uddamålsförlust.

Med en omgång kvar är Ålesund på nionde plats i tabellen, och Lilleström är på fjärde plats.

Ålesund möter Tromsö i nästa match borta söndag 13 november 18.00. Lilleström möter samma dag HamKam hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ålesund mot Lilleström på Color Line Stadion i näst sista omgången

Avspark

Tiondeplacerade Ålesund tar emot fjärdeplacerade Lilleström i kväll när den näst sista matchen i Eliteserien herr i fotboll spelas på Color Line Stadion. Båda lagen förlorade senast, Ålesunds match mot Kristiansund slutade 0-4 och Lilleströms möte med Odd blev 0-2.

När lagen möttes senast, 28 april på Åråsen, slutade det med seger för Lilleström med 2-0.

Lilleström har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit sju segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Odds Dennis Gjengaar och Mikael Noro Ingebrigtsen sänkte Lilleström

Odd vann borta mot Lilleström i Eliteserien herr i fotboll med 2-0 (0-0). Dennis Gjengaar och Mikael Noro Ingebrigtsen gjorde ett mål var för Odd.

Lilleström har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Odd har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Med två omgångar kvar är Lilleström på fjärde plats i tabellen, och Odd är på sjätte plats.

I nästa match möter Lilleström Ålesund borta och Odd möter Strömsgodset hemma. Båda matcherna spelas söndag 6 november 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dags för Lilleström att ta sig an Odd på hemmaplan

Avspark

Match igen för Lilleström när Odd står för motståndet i Eliteserien herr i fotboll i kväll. Båda lagen vann senast, Odd med 2-1 mot Vålerenga och Lilleström med 1-0 mot Haugesund.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Lilleström på bortaplan med 2-1.

Odd har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Thomas Lehne Olsen matchhjälte för Lilleström mot Haugesund

Lilleström vann med 1-0 (1-0) borta mot Haugesund i Eliteserien herr i fotboll. Matchens enda mål kom i första halvleken genom Thomas Lehne Olsen.

Thomas Lehne Olsen stod för Lilleströms avgörande mål efter 28 minuter.

Haugesund har en vinst, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Lilleström har två vinster och tre förluster. Det här var Haugesunds åttonde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Lilleströms sjätte uddamålsseger.

Med tre omgångar kvar är Haugesund på tolfte plats i tabellen, och Lilleström är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Haugesund är Strömsgodset. Lagen möts lördag 29 oktober 19.00. Lilleström tar sig an Odd hemma söndag 30 oktober 18.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Dags för Haugesund att ta sig an Lilleström på hemmaplan

Avspark

Haugesund möter Lilleström hemma i kväll i Eliteserien herr i fotboll. Haugesund vann sin senaste match med 1-0 mot Kristiansund, Lilleström blev besegrat av Molde.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Lilleström på hemmaplan med 1-0.

Lilleström har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit sex segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Molde kan fira seriesegern efter 1-0 mot Lilleström

Med 1-0 (0-0) mot hemmalaget Lilleström är det klart. Molde är slutsegrare i Eliteserien herr i fotboll 2022. Lilleström ligger på fjärde plats i tabellen.

Etzaz Hussain stod för Moldes avgörande mål efter 90 minuter.

Resultatet betyder också att Molde har hållit nollan i fyra matcher i rad.

Därmed har Molde vunnit 13 matcher i rad.

Målet kom först i matchens absoluta slutskede, i 90:e minuten när Etzaz Hussain gjorde 1–0 till Molde.

Lilleström har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna. Det här var Lilleströms tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Moldes tionde uddamålsseger.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 23 oktober. Då möter Lilleström Haugesund 18.00. Molde tar sig an Rosenborg hemma 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Molde hoppas på ännu en seger i mötet med Lilleström

Avspark

I kväll möter Molde Lilleström på bortaplan i Eliteserien herr i fotboll. Segern mot HamKam med 5-0 senast gör att Molde har tolv segrar i rad och ligger etta i tabellen. Lilleström vann senast mot Viking med 3-0.

När lagen möttes senast, 18 april, slutade det med seger för Lilleström med 2-1.

Molde är obesegrade på bortaplan, efter tio segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Norge Eliteserien

# Lag S MS P
1 Molde 30 46 78
2 Bodö/Glimt 30 45 60
3 Rosenborg 30 25 56
4 Lilleström 30 15 53
5 Odd 30 -2 45
6 Vålerenga 30 3 44
7 Tromsö 30 -3 43
8 Ålesund 31 -12 42
9 Sarpsborg 30 3 41
10 Haugesund 30 -4 38
11 Viking 30 -6 35
12 Strömsgodset 30 -11 33
13 HamKam 30 -10 31
14 Sandefjord 30 -26 24
15 Kristiansund 30 -23 23
16 Jerv 31 -40 20

Skytteliga

Akor Adams 9
Holmbert Aron Fridjonsson 5
Vetle Dragsnes 5
Thomas Lehne Olsen 4
Ylldren Ibrahimaj 4
Igoh Ogbu 3
Magnus Knudsen 3
Tom Pettersson 3
Espen Garnås 2
Gjermund Åsen 2
Ifeanyi Mathew 2
Pål Andre Helland 2
Eskil Edh 1
Kaan Kairinen 1
Mads Christiansen 1