Feyenoord Rotterdam

25 januari kl 20:45 Heracles Almelo - Feyenoord Rotterdam 2-3 Läs mer
Nästa match:
1 februari
Feyenoord Rotterdam - FC Emmen kl 20:45

Feyenoord fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för Feyenoord i Eredivisie herr i fotboll. På lördagen mötte laget Heracles och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Heracles blev 3–2 (0–1). Hemmalaget Heracles hade alltså greppet i halvtid och ledde med 1–0. Men Feyenoord vände på matchen och vann till slut. Maximilian Rossmann gjorde Heracles två mål. Feyenoords gjordes av Eric Botteghin, Luis Sinisterra och Jens Toornstra. I nästa omgång har Heracles Willem II borta, söndag 2 februari 13.15. Feyenoord spelar hemma mot Emmen lördag 1 februari 20.45.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Feyenoord med tre segrar i rad möter Heracles

Avspark

I kväll möts Heracles och Feyenoord i Eredivisie herr i fotboll. Feyenoord har tre segrar i rad, senast med 3–1 mot Heerenveen, vilket har tagit laget till femte plats i tabellen. Heracles blev utan poäng i mötet med Emmen senast. Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 1–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Obesegrade sviten håller i sig för Feyenoord – efter 3–1 mot Heerenveen

Det fortsätter gå bra för Feyenoord. I matchen mot Heerenveen hemma kom åttonde matchen i rad utan förlust. 3–1 (3–1) slutade matchen i Eredivisie herr i fotboll. Feyenoord tog ett tidigt grepp om matchen och alla målen i 3–1-segern gjordes alltså under första halvlek. Nicolai Jörgensen gjorde två mål och Luis Sinisterra ett mål för Feyenoord, målet för Heerenveen gjordes av Joey Veerman. Det här betyder att Feyenoord ligger kvar på femte plats i tabellen, och Heerenveen på åttonde plats. Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 25 januari. Då möter Feyenoord Heracles 20.45. Heerenveen tar sig an AZ Alkmaar hemma 19.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Äntligen match igen när Feyenoord möter Heerenveen

Avspark

Uppehållet är nu över och i kväll spelar Feyenoord hemma mot Heerenveen i Eredivisie herr i fotboll. Feyenoord har en svit på sju matcher utan förlust inför mötet med åttondeplacerade Heerenveen. Den senaste matchen för Heerenveen slutade oavgjort, 1–1, mot Heracles. Senast lagen möttes slutade det oavgjort, 1–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Orkun Kokcu och Jens Toornstra matchvinnare borta mot Utrecht

En jämn match slutade till slut med seger för Feyenoord som vann matchen borta mot Utrecht i Eredivisie herr i fotboll på söndagen. 1–2 (1–1) slutade matchen. Det innebär sjunde matchen i rad utan förlust för Feyenoord. Målgörare för Feyenoord var Orkun Kokcu och Jens Toornstra, medan Utrechts enda mål gjordes av Justin Hoogma. Det här betyder att Utrecht nu ligger på sjunde plats i tabellen, och Feyenoord är på femte plats. Utrecht tar sig an Zwolle i nästa match borta fredag 17 januari 21.00. Feyenoord möter Heerenveen hemma lördag 18 januari 20.45.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Utrecht möter Feyenoord när höstsäsongen summeras

Avspark

I dag är det dags för höstens sista matcher i Eredivisie herr i fotboll. Utrecht möter Feyenoord hemma. Feyenoord har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med femteplacerade Utrecht. Utrecht vann sin senaste match med 3–1 mot Heracles. Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 1–1.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hattrick av Steven Berghuis när Feyenoord slog PSV Eindhoven

Steven Berghuis stod för ett hattrick när Feyenoord besegrade PSV Eindhoven på hemmaplan i Eredivisie herr i fotboll med 3–1 (2–0). Enda målskytt för PSV Eindhoven blev Gaston Pereiro. Det var sjätte matchen i rad utan förlust för Feyenoord. Det här betyder att Feyenoord ligger på sjätte plats i tabellen, och PSV Eindhoven är på fjärde plats. Feyenoord tar sig an Utrecht i nästa match borta söndag 22 december 15.30. PSV Eindhoven möter Zwolle hemma lördag 21 december 20.45.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka PSV Eindhoven vill förlänga sviten - möter Feyenoord borta

Avspark

I dag möts Feyenoord och PSV Eindhoven i Eredivisie herr i fotboll. PSV Eindhoven har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med niondeplacerade Feyenoord. Feyenoord har sex matcher i rad utan förlust. Feyenoord är nia i tabellen, medan PSV Eindhoven ligger fyra. Sex poäng skiljer lagen åt.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Äntligen poäng för Vitesse mot Feyenoord

Det blev fem förluster i rad för Vitesse i Eredivisie herr i fotboll. Men hemma mot Feyenoord kom det efterlängtade trendbrottet, även om det inte blev seger. Matchen slutade 0–0. Matchen blev dock den sjätte i rad utan seger för Vitesse. Feyenoord ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Vitesse är på nionde plats. Vitesse tar sig an Twente i nästa match borta lördag 14 december 21.45. Feyenoord möter PSV Eindhoven hemma söndag 15 december 15.30.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Fem förluster i rad – nu hoppas Vitesse på seger mot Feyenoord

Avspark

Vitesse jagar en seger när laget möter sjundeplacerade Feyenoord hemma. Inför dagens match har hemmalaget fem raka förluster i Eredivisie herr i fotboll, och har halkat ner till nionde plats i tabellen. Feyenoord har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med niondeplacerade Vitesse.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nederländerna Eredivisie

# Lag S MS P
1 Ajax 19 43 47
2 AZ Alkmaar 20 27 44
3 Feyenoord 20 8 37
4 Willem II 19 7 36
5 PSV Eindhoven 19 19 35
6 Utrecht 20 12 33
7 Vitesse 19 10 33
8 Heerenveen 20 4 28
9 Heracles 20 3 26
10 Groningen 19 3 26
11 Sparta Rotterdam 20 -4 24
12 Emmen 19 -13 21
13 Twente 19 -11 20
14 Fortuna Sittard 20 -21 20
15 Venlo 20 -26 19
16 Zwolle 19 -17 17
17 Den Haag 20 -20 16
18 Waalwijk 20 -24 11

Skytteliga

Steven Berghuis 11
Jens Toornstra 4
Luis Sinisterra 4
Nicolai Jörgensen 4
Sam Larsson 4
Luciano Narsingh 2
Orkun Kokcu 2
Ridgeciano Haps 2
Eric Botteghin 1
Leroy Fer 1
Marcos Senesi 1
Rick Karsdorp 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.