Sparta Rotterdam

3 februari kl 21:00 Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam 0-0 Läs mer
Nästa match:
12 februari
Heerenveen - Feyenoord kl 15:30

Sparta Rotterdam formstarka svit fortsätter efter 0-0 mot Fortuna Sittard

Det blev 0-0 när Fortuna Sittard mötte Sparta Rotterdam på fredagen hemma på Fortuna Sittard Stadion. Det innebar nio raka matcher utan förlust för Sparta Rotterdam i Eredivisie herr i fotboll.

Fortuna Sittard har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 7–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sparta Rotterdam har två vinster och tre oavgjorda och 5–1 i målskillnad. Det här var Fortuna Sittards femte oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Fortuna Sittard ligger kvar på elfte plats i tabellen, och Sparta Rotterdam på sjätte plats.

I nästa omgång har Fortuna Sittard Emmen borta på De Oude Meerdijk, lördag 11 februari 22.00. Sparta Rotterdam spelar hemma mot Go Ahead söndag 12 februari 13.15.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sparta Rotterdam i bra form möter Fortuna Sittard borta

Avspark

Fortuna Sittard spelar hemma mot Sparta Rotterdam i kväll i Eredivisie herr i fotboll på Fortuna Sittard Stadion. Sparta Rotterdam har åtta matcher i rad utan förlust inför matchen mot elfteplacerade Fortuna Sittard. Fortuna Sittard vann sin senaste match med 2-1 mot Cambuur.

Sparta Rotterdam vann lagens senaste möte med 3-1.

Sparta Rotterdam är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar och fyra oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sparta Rotterdam formstarka svit fortsätter efter 1-1 mot NEC

Det blev 1-1 (0-0) när NEC mötte Sparta Rotterdam på lördagen hemma på Goffertstadion. Det innebar åtta raka matcher utan förlust för Sparta Rotterdam i Eredivisie herr i fotboll.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 58:e minuten innan Arno Verschueren gav Sparta Rotterdam ledningen.

Pedro Marques kvitterade för NEC framspelad av Philippe Sandler i 80:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

NEC har en seger, tre oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Sparta Rotterdam har två vinster och tre oavgjorda. Det här var NEC:s elfte oavgjorda match den här säsongen.

NEC stannar därmed på nionde plats, och Sparta Rotterdam på sjätte plats, i tabellen.

NEC tar sig an Go Ahead i nästa match borta söndag 5 februari 15.30. Sparta Rotterdam möter Fortuna Sittard borta fredag 3 februari 21.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Sparta Rotterdam vill förlänga sviten – mot NEC borta

Avspark

NEC spelar hemma mot Sparta Rotterdam i kväll i Eredivisie herr i fotboll på Goffertstadion. Sparta Rotterdam har sju matcher i rad utan förlust. NEC spelade Feyenoord senast och förlorade.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Sparta Rotterdam, med 2-0.

Sparta Rotterdam är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sparta Rotterdam utan insläppt mål – för fjärde matchen i rad

Sparta Rotterdam har nu en fin svit med fyra matcher i rad utan att ha släppt in mål i Eredivisie herr i fotboll. Matchen mellan Sparta Rotterdam och Waalwijk på Sparta Stadium Het Kasteel slutade nämligen 0-0.

Resultatet innebär sjunde matchen i rad utan förlust för Sparta Rotterdam.

Det var Waalwijks fjärde match i rad utan seger.

Sparta Rotterdam har två segrar och tre oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Waalwijk har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Sparta Rotterdams femte oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Waalwijk ligger på elfte plats i tabellen, och Sparta Rotterdam är på sjätte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 28 januari. Då möter Sparta Rotterdam NEC på Goffertstadion 21.00. Waalwijk tar sig an Emmen hemma 19.45.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Waalwijk jagar ett trendbrott på bortaplan mot Sparta Rotterdam

Avspark

Waalwijk har inte vunnit på tre raka matcher i Eredivisie herr inför kvällens möte borta mot sjätteplacerade Sparta Rotterdam i fotboll. Sparta Rotterdam har inför matchen hållit nollan bakåt i tre matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Waalwijk.

Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 2-2.

Waalwijk har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot Groningen. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sparta Rotterdam segrade mot Cambuur på bortaplan

Sparta Rotterdam vann lördagens match borta mot Cambuur i Eredivisie herr i fotboll. I halvtid ledde laget med 2-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 3-0.

Sparta Rotterdam har nu tre matcher i rad utan insläppt mål.

Resultatet innebär sjätte matchen i rad utan förlust för Sparta Rotterdam.

Sparta Rotterdam fick en bra start på matchen. Tobias Lauritsen gjorde målet, redan i nionde minuten.

Laget ökade ledningen till 0-2 i 18:e minuten, genom Koki Saito framspelad av Sven Mijnans. Sparta Rotterdam gjorde också 0-3 genom Vito Van Crooij i 51:a minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-3.

Cambuur har en oavgjord och fyra förluster på de senaste fem matcherna.

Resultatet innebär att Cambuur ligger kvar på 18:e och sista plats och Sparta Rotterdam på sjätte plats i tabellen.

I nästa omgång har Cambuur Groningen borta på Hitachi Capital Mobility Stadium, torsdag 26 januari 19.45. Sparta Rotterdam spelar hemma mot Waalwijk tisdag 24 januari 22.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Cambuur jagar nya poäng mot Sparta Rotterdam

Avspark

I kväll är det dags för Cambuur att ta sig an Sparta Rotterdam på Cambuur Stadion i Eredivisie herr i fotboll. Det blev oavgjort mot Emmen, 0-0, och därmed tog Cambuur poäng igen efter sex raka förluster. Sparta Rotterdam har fem matcher i rad utan förlust inför mötet med bottenlaget Cambuur.

Sparta Rotterdam har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar på sju försök hittills den här säsongen, mot Go Ahead och Vitesse. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1–0-seger för Sparta Rotterdam mot Excelsior 31 – Joshua Kitolano matchhjälte

Sparta Rotterdam vann hemmamatchen mot Excelsior 31 i Eredivisie herr i fotboll med 1–0. Matchens enda mål stod Joshua Kitolano för i andra halvleken.

Segermålet för Sparta Rotterdam stod Joshua Kitolano för efter 90 minuter.

Sparta Rotterdam har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Excelsior 31 har en vinst och fyra förluster. Det här var Sparta Rotterdams tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Excelsior 31:s fjärde uddamålsförlust.

Sparta Rotterdam stannar därmed på sjätte plats, och Excelsior 31 på tolfte plats, i tabellen.

I nästa omgång har Sparta Rotterdam Cambuur borta på Cambuur Stadion, lördag 21 januari 21.00. Excelsior 31 spelar hemma mot FC Volendam fredag 20 januari 21.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Excelsior 31 jagar nya poäng mot Sparta Rotterdam

Avspark

I kväll är det dags för match för Sparta Rotterdam som tar emot Excelsior 31 hemma på Sparta Stadium Het Kasteel i Eredivisie herr i fotboll. Det blev seger mot Groningen, 1-0, och därmed tog Excelsior 31 poäng igen efter tre raka förluster. Sparta Rotterdam har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med tolfteplacerade Excelsior 31.

Excelsior 31 är nykomling i serien, och lagen möttes inte förra säsongen.

Excelsior 31 har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot Cambuur. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nederländerna Eredivisie

# Lag S MS P
1 Feyenoord 20 27 43
2 AZ Alkmaar 20 16 41
3 Ajax 20 35 40
4 PSV Eindhoven 20 24 39
5 Twente 20 19 37
6 Sparta Rotterdam 20 13 34
7 Utrecht 20 2 33
8 Heerenveen 20 -2 27
9 Waalwijk 20 0 26
10 Nijmegen 20 2 23
11 Fortuna Sittard 20 -8 23
12 Go Ahead 20 -7 22
13 Vitesse 20 -12 20
14 Excelsior 20 -23 20
15 FC Volendam 20 -23 17
16 Emmen 20 -19 16
17 Groningen 20 -20 13
18 Cambuur 20 -24 12

Skytteliga

Arno Verschueren 7
Vito Van Crooij 7
Tobias Lauritsen 6
Sven Mijnans 3
Joshua Kitolano 2
Bart Vriends 1
Dirk Abels 1
Jonathan De Guzman 1
Koki Saito 1
Mario Engels 1