Cardiff och Barnsley delade på poängen efter 1-1

Det blev delad pott när Cardiff tog emot Barnsley i första matchen i Championship herr i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (0-0).

Marlon Pack gjorde hemmalagets mål, Toby Sibbick Barnsleys.

När lagen möttes senast slutade det oavgjort, 2-2.

Nästa motstånd för Cardiff är Blackburn Rovers. Barnsley tar sig an Coventry City hemma. Båda matcherna spelas lördag 14 augusti 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Rotherham klart för nedflyttning – efter oavgjort mot Cardiff

Det blev oavgjort borta på Cardiff City Stadium mot Cardiff, 1-1 (0-1). Med övriga resultat inräknade står det klart att det blir nedflyttning för Rotherham, som inte spelar i Championship herr i fotboll nästa säsong.

Rotherhams Lewis Wing gjorde 1-0 i första halvlek. I andra halvlek jobbade sig Cardiff in i matchen, och kvitterade genom Marlon Pack.

Resultaten i sista omgången betyder att Cardiff slutar på åttonde plats i tabellen, och Rotherham på 23:e plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Cardiff mot Rotherham på Cardiff City Stadium i Championship herrs sista omgång

Avspark

I dag spelar Cardiff hemma mot Rotherham i sista omgången i Championship herr i fotboll. Cardiff har fem matcher i rad utan förlust inför mötet med Rotherham. Bortalaget har sju matcher i rad utan seger.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Cardiff på bortaplan med 2-1.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Harry Wilson tremålskytt i Cardiffs seger mot Birmingham

Harry Wilson stod för ett hattrick när Cardiff besegrade Birmingham på bortaplan med 4-0 (2-0) i Championship herr i fotboll. Mark Harris gjorde också ett mål för segrarna.

Med en omgång kvar är Birmingham på 18:e plats i tabellen, medan Cardiff är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Birmingham är Blackburn. Cardiff tar sig an Rotherham hemma. Båda matcherna spelas lördag 8 maj 14.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Näst sista matchen för Birmingham som tar emot Cardiff på St Andrew's

Avspark

Birmingham tar emot åttondeplacerade Cardiff i kväll. Det är den näst sista omgången i Championship herr i fotboll. Birmingham har en svit på sex matcher utan förlust inför mötet med åttondeplacerade Cardiff. Cardiff har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med Birmingham.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Cardiff på hemmaplan, 3-2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

2-1 mot Wycombe gjorde Cardiff till segrare igen

Spelarna i Cardiff fick äntligen njuta av en seger igen, efter 2-1 (1-1) hemma mot Wycombe. Segern var den första efter fem matcher i rad utan seger i Championship herr i fotboll.

Med två omgångar kvar är Cardiff på åttonde plats i tabellen, och Wycombe är på 24:e plats.

På lördag 1 maj 17.00 spelar Cardiff borta mot Birmingham, och Wycombe hemma mot Bournemouth.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Missat kval för Cardiff efter oavgjort mot Brentford

Efter oavgjort, 1-1 (0-0), på bortaplan i Championship herr mot Brentford står det klart att Cardiff missar kvalet. Det blev klart på tisdagen.

Det var åttonde matchen i rad utan förlust för Brentford.

För Cardiff gör resultatet att man nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Brentford är på fjärde plats.

Lördag 24 april möter Brentford Bournemouth borta 14.30 och Cardiff möter Wycombe hemma 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Cardiff möter Brentford på bortaplan

Avspark

Cardiff behöver en seger när laget möter fjärdeplacerade Brentford borta på Brentford Community Stadium. Inför kvällens möte har bortalaget fyra matcher i rad utan vinst i Championship herr i fotboll, och ligger nu åtta. Brentford har inför matchen hållit nollan bakåt i tre matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Cardiff.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Brentford på bortaplan, 3-2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.