Maxime Colin avgjorde när Birmingham City sänkte Sheffield United

Målet i första halvleken av Maxime Colin blev matchens enda. Birmingham City vann med 1-0 (1-0) borta mot Sheffield United i Championship herr i fotboll.

Det blev delad pott, 1-1, senast lagen möttes.

Lördag 14 augusti möter Sheffield United Swansea City borta 22.00 och Birmingham City möter Stoke City hemma 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Adam Armstrong tremålskytt i Blackburns seger mot Birmingham

Adam Armstrong stod för ett hattrick när Blackburn besegrade Birmingham på hemmaplan med 5-2 (2-1) i Championship herr i fotboll. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Ben Brereton och Harvey Elliott, målen för Birmingham gjordes av Lukas Jutkiewicz och Kristian Pedersen.

Det här betyder att Blackburn slutar på 15:e plats, och Birmingham på 18:e plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sista omgången när Blackburn möter Birmingham

Avspark

I dag möter Blackburn Birmingham på hemmaplan i sista omgången i Championship herr i fotboll. I den senaste matchen för Blackburn fick laget med sig en poäng efter 1-1 mot Rotherham, Birmingham förlorade mot Cardiff (0-4).

Senast lagen möttes slutade det med seger för Blackburn på bortaplan med 2-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Harry Wilson tremålskytt i Cardiffs seger mot Birmingham

Harry Wilson stod för ett hattrick när Cardiff besegrade Birmingham på bortaplan med 4-0 (2-0) i Championship herr i fotboll. Mark Harris gjorde också ett mål för segrarna.

Med en omgång kvar är Birmingham på 18:e plats i tabellen, medan Cardiff är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Birmingham är Blackburn. Cardiff tar sig an Rotherham hemma. Båda matcherna spelas lördag 8 maj 14.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Näst sista matchen för Birmingham som tar emot Cardiff på St Andrew's

Avspark

Birmingham tar emot åttondeplacerade Cardiff i kväll. Det är den näst sista omgången i Championship herr i fotboll. Birmingham har en svit på sex matcher utan förlust inför mötet med åttondeplacerade Cardiff. Cardiff har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med Birmingham.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Cardiff på hemmaplan, 3-2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Birmingham vände halvtidsunderläge till seger

Birmingham hade problem och låg under med 0-1 efter första halvlek i matchen i Championship herr i fotboll mot Derby på Pride Park Stadium. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 2-1 för bortalaget Birmingham.

Det innebär sjätte matchen i rad utan förlust för Birmingham.

Med två omgångar kvar är Derby på 21:a plats i tabellen, och Birmingham är på 16:e plats.

Derby möter Swansea i nästa match borta lördag 1 maj 17.00. Birmingham möter samma dag Cardiff hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Förlusttyngt Derby möter Birmingham hemma

Avspark

Derby har haft det motigt i Championship herr i fotboll senaste tiden, och är ur form inför matchen hemma mot Birmingham. Hemmalaget har fyra raka förluster, och har halkat ner till 21:a plats. Birmingham har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med Derby.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Derby, med 4-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Birmingham och Nottingham delade på poängen efter 1-1

Det blev delad pott när Birmingham tog emot Nottingham i Championship herr i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (0-0).

Med tre omgångar kvar är Birmingham på 19:e plats i tabellen, medan Nottingham är på 18:e plats.

Nästa motstånd för Birmingham är Derby. Nottingham tar sig an Stoke City hemma. Båda matcherna spelas lördag 24 april 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar Birmingham på hemmaplan mot Nottingham

Avspark

I kväll spelar Birmingham hemmamatch i Championship herr i fotboll mot Nottingham. Birmingham har inför matchen hållit nollan bakåt i fyra matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Nottingham. Nottingham blev utan poäng i senaste matchen, mot Huddersfield.

När lagen möttes senast blev resultatet 0-0.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.