Middlesbrough FC

7 december kl 17:00 Middlesbrough FC - Charlton Athletic 1-0 Läs mer
Nästa match:
10 december
Nottingham Forest FC - Middlesbrough FC kl 21:45

1–0-seger för Middlesbrough mot Charlton - George Saville matchhjälte

Middlesbrough vann hemmamatchen mot Charlton i England Championship herr i fotboll med 1–0. George Saville gjorde matchens enda mål i första halvleken. Det betydde åttonde matchen i rad utan seger för Charlton. I tabellen innebär det här att Middlesbrough nu ligger på 19:e plats. Charlton är på 17:e plats. Middlesbrough möter Nottingham i nästa match borta tisdag 10 december 21.45. Charlton möter samma dag Huddersfield hemma.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Charlton på segerjakt mot Middlesbrough borta

Avspark

Charlton jagar en seger när laget möter Middlesbrough borta. Inför kvällens match har bortalaget sju matcher i rad utan seger i England Championship herr i fotboll. Middlesbrough förlorade sin senaste match med 0–4 mot Leeds. Middlesbrough ligger på 20:e plats i tabellen inför matchen, medan Charlton är på 17:e plats. Sex poäng skiljer lagen åt.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Leeds ny serieledare efter 4–0 mot Middlesbrough

Det blev 4–0 (2–0) hemma för Leeds mot Middlesbrough i lördagens match. Därmed är laget serieledare i England Championship herr i fotboll, ett poäng före WBA, efter 19 spelade matcher. WBA har dock en match mindre spelad. För Middlesbrough betyder resultatet att man är på 20:e plats i tabellen. Därmed har Leeds vunnit fem matcher i rad. Mateusz Klich gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Patrick Bamford och Helder Costa. Lördag 7 december möter Leeds Huddersfield borta 14.30 och Middlesbrough möter Charlton hemma 17.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Leeds med fyra segrar i rad möter Middlesbrough

Avspark

I kväll är det dags för match för Leeds som tar emot Middlesbrough i England Championship herr i fotboll. Leeds har fyra raka segrar, senast med 1–0 mot Reading, vilket har tagit laget till andra plats i tabellen. Middlesbrough har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med Leeds. När lagen möttes förra säsongen slutade båda matcherna oavgjort.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ashley Fletcher matchhjälte för Middlesbrough mot Barnsley

Middlesbrough vann med 1–0 (0–0) hemma mot Barnsley i England Championship herr i fotboll. Ashley Fletcher gjorde matchens enda mål i andra halvleken. Segern var den första efter tio matcher i rad utan seger för Middlesbrough. Middlesbrough ligger på 20:e plats i tabellen efter matchen, medan Barnsley är på 24:e och sista plats. I nästa match, lördag 30 november 17.00, har Middlesbrough Leeds borta, medan Barnsley spelar hemma mot Hull.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga Middlesbrough på segerjakt mot Barnsley hemma

Avspark

Middlesbrough jagar en seger när laget möter Barnsley hemma. Inför kvällens match har hemmalaget tio matcher i rad utan seger i England Championship herr i fotboll. Barnsley blev utan poäng i mötet med Blackburn senast. Middlesbrough är på 22:a plats i tabellen, medan Barnsley ligger på 24:e plats. Fem poäng skiljer lagen åt.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hull hämtade i kapp underläge och kryssade mot Middlesbrough

I halvtid ledde Middlesbrough matchen på hemmaplan i England Championship herr i fotboll mot Hull med 2–0. Men i andra halvlek jobbade sig Hull in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2–2. Det var Middlesbroughs tionde match i rad utan seger. Middlesbroughs mål gjorde av Ashley Fletcher och Marcus Tavernier, medan Jarrod Bowen gjorde båda målen för bortalaget. För tabellens utseende betyder det här att Middlesbrough ligger på 21:a plats medan Hull är på 14:e plats. På onsdag 27 november 21.45 spelar Middlesbrough hemma mot Barnsley, och Hull hemma mot Preston.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Match igen när Middlesbrough tar emot Hull

Avspark

Uppehållet är över och i dag gästar Hull Middlesbrough i England Championship herr i fotboll. Hull bröt sin vinstsvit på tre matcher senast, när det blev förlust mot WBA med 0–1. Hemmalaget har nio matcher i rad utan seger. När lagen möttes i fjol vann Middlesbrough en match och den andra slutade oavgjord.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Middlesbrough fixade en poäng borta mot QPR

QPR ledde med 2–1 efter första halvlek hemma mot Middlesbrough i England Championship herr i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Middlesbrough in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2–2. Matchen blev den fjärde i rad utan seger för QPR. Målgörare för QPR var Nahki Wells, medan Britt Assombalonga gjorde två mål för Middlesbrough. Ett av QPR:s mål var ett självmål. Det här betyder att QPR ligger på tionde plats i tabellen, och Middlesbrough är på 22:a plats. I nästa omgång har QPR Fulham borta, fredag 22 november 21.45. Middlesbrough spelar hemma mot Hull söndag 24 november 14.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga QPR på segerjakt mot Middlesbrough hemma

Avspark

QPR jagar en seger när laget möter Middlesbrough hemma. Inför kvällens match har hemmalaget tre matcher i rad utan seger i England Championship herr i fotboll. Middlesbrough blev utan poäng i mötet med Derby senast. Fjolårets två möten mellan QPR och Middlesbrough slutade med en seger var.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

England Championship

# Lag S MS P
1 Leeds 20 20 43
2 W Bromwich 19 17 42
3 Fulham 20 11 35
4 Bristol C 20 5 35
5 Nottingham 19 10 33
6 Sheffield W 20 9 32
7 Preston 20 6 31
8 Cardiff 20 3 31
9 Brentford 20 14 30
10 Swansea 19 4 30
11 Blackburn 20 0 30
12 Hull 20 5 29
13 Birmingham 20 -4 28
14 QPR 20 -7 28
15 Millwall 20 -2 27
16 Derby 20 -6 25
17 Charlton 20 -1 23
18 Reading 19 -2 21
19 Middlesbrough 20 -10 20
20 Luton 20 -14 20
21 Huddersfield 20 -11 18
22 Wigan 20 -15 16
23 Stoke 20 -14 14
24 Barnsley 20 -18 12

Skytteliga

Britt Assombalonga 5
Ashley Fletcher 3
Paddy McNair 2
Daniel Ayala 1
George Saville 1
Lewis Wing 1
Marcus Tavernier 1
Marvin Johnson 1
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.