AGF Århus

13 november kl 15:00 AGF Århus - FC Köpenhamn 0-2 Läs mer
Nästa match:
19 februari
Lyngby - FC Nordsjälland kl 15:00

Formstarka FC Köpenhamn tog ny seger mot Århus

FC Köpenhamn är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Århus borta på Aarhus Stadium på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 0-2 (0-0) innebär att FC Köpenhamn nu har tre segrar i följd i Danmark Superligaen herr i fotboll, efter att tidigare haft en tuff trend.

FC Köpenhamn har nu tre matcher i rad utan insläppt mål.

Det dröjde till den 78:e minuten innan Lukas Lerager gav FC Köpenhamn ledningen.

0-2-målet kom i 90:e minuten, när Victor Kristiansen gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 0-2.

Århus har en vinst, tre oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna.

I tabellen innebär det här att Århus nu ligger på åttonde plats. FC Köpenhamn är på tredje plats.

Nästa motstånd för Århus är Ålborg. FC Köpenhamn tar sig an Silkeborg borta. Båda matcherna spelas söndag 19 februari 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Århus spelar mot FC Köpenhamn i sista höstomgången

Avspark

Höstsäsongen är över för lagen efter dagens match på Aarhus Stadium, när Århus tar emot FC Köpenhamn i årets sista match i Danmark Superligaen herr i fotboll. Århus har fyra matcher i rad utan förlust inför mötet med tredjeplacerade FC Köpenhamn. FC Köpenhamn har en svit på sex matcher utan förlust inför mötet med sjundeplacerade Århus.

FC Köpenhamn vann lagens senaste möte med 1-0.

FC Köpenhamn har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot Ålborg, Lyngby och Randers.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1-1 för Viborg – tionde matchen i rad utan förlust

Det blev 1-1 (0-1) mellan Viborg och gästande Århus när lagen möttes på Energi Viborg Arena på söndagen. Det innebär tionde matchen i rad utan förlust för Viborg i Danmark Superligaen herr i fotboll.

Århus tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Patrick Mortensen. Jay-Roy Grot kvitterade för Viborg med knappa kvarten kvar. 1-1-målet blev matchens sista.

Viborg har två segrar och tre oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Århus har en vinst, tre oavgjorda och en förlust. Det här var Viborgs femte oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Viborg ligger kvar på andra plats i tabellen, och Århus på sjunde plats.

Söndag 13 november möter Viborg Bröndby borta 17.00 och Århus möter FC Köpenhamn hemma 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Århus jagar ny seger mot Viborg på bortaplan

Avspark

I dag möter Århus Viborg på bortaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll på Energi Viborg Arena. Århus har tre matcher i rad utan förlust. Viborg har en svit på nio matcher utan förlust inför mötet med sjundeplacerade Århus.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Århus, med 3-1.

Århus har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot Odense, Midtjylland och Lyngby. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Patrick Mortensen matchhjälte för Århus mot Lyngby

Århus vann med 1-0 (0-0) borta mot Lyngby i Danmark Superligaen herr i fotboll. Matchens enda mål stod Patrick Mortensen för i andra halvleken.

Patrick Mortensen stod för Århus avgörande mål efter 90 minuter.

Lyngby har två oavgjorda tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Århus har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Lyngbys femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Århus tredje uddamålsseger.

Det här betyder att Århus ligger på sjunde plats i tabellen, och Lyngby är på tolfte och sista plats.

Lyngby tar sig an FC Köpenhamn i nästa match borta söndag 6 november 17.00. Århus möter samma dag 15.00 Viborg borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lyngby jagar trendbrott mot Århus

Avspark

Bottenlaget Lyngby har 14 raka matcher utan seger i Danmark Superligaen herr inför dagens match mot åttondeplacerade Århus i fotboll på hemmaplan. Bortalaget har fyra matcher i rad utan seger.

När lagen möttes senast, 15 augusti på Ceres Park, slutade det med seger för Århus med 1-0.

Århus har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar på sju försök hittills den här säsongen, mot Odense och Midtjylland. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bröndby hämtade i kapp underläge och kryssade mot Århus

I halvtid ledde Århus matchen på hemmaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll mot Bröndby med 1-0. Men i andra halvlek jobbade sig Bröndby in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2-2.

Det betyder att Bröndby gick obesegrade från planen för sjunde matchen i följd.

Matchen blev den fjärde i rad utan seger för Århus.

Århus gjorde första målet. Jelle Duin slog till, redan i 15:e minuten. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Ohi Omoijuanfo på pass av Nicolai Vallys och kvitterade för Bröndby.

Patrick Mortensen gav Århus ledningen på pass av Kevin Yakob med knappa kvarten kvar.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Christian Cappis gjorde mål för Bröndby. 2-2-målet blev matchens sista.

Århus har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Bröndby har en vinst och fyra oavgjorda. Det här var Århus tredje oavgjorda match den här säsongen.

Århus ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Bröndby ligger på tionde plats.

I nästa match, söndag 30 oktober, har Århus Lyngby borta på Lyngby Stadion 15.00, medan Bröndby spelar hemma mot Ålborg 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Bröndby jagar ny seger mot Århus på bortaplan

Avspark

I kväll möter Bröndby Århus på bortaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll på Ceres Park. Bröndby har en svit på sex matcher utan förlust. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Bröndby på hemmaplan med 1-0.

Bröndby är rätt bra på bortaplan, och har två segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Thomas Kristensen poängräddare för Århus mot Nordsjälland

Nordsjällands Andreas Schjelderup gjorde 1-0 i första halvlek hemma mot Århus i Danmark Superligaen herr. I andra halvlek jobbade sig Århus in i matchen, och kvitterade genom Thomas Kristensen. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.

Nordsjälland har en seger, tre oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Århus har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Nordsjällands fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Nordsjälland fortsätter toppa tabellen och Århus ligger på sjätte plats i tabellen.

Söndag 23 oktober spelar Nordsjälland borta mot Randers 15.00 och Århus mot Bröndby hemma 19.00 på Ceres Park.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hemmamatch för Nordsjälland som möter Århus i kväll

Avspark

Nordsjälland möter Århus hemma i kväll i Danmark Superligaen herr i fotboll. Den senaste matchen för Nordsjälland slutade oavgjort, 1-1, mot FC Köpenhamn, Århus gick poänglösa ur mötet med Midtjylland (0-1).

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Nordsjälland, med 3-2.

Århus är ganska bra på bortaplan, och har två segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 17 16 35
2 Viborg 17 9 32
3 FC Köpenhamn 17 8 27
4 Silkeborg 17 2 24
5 Odense 17 -2 24
6 Randers 17 -3 24
7 Midtjylland 17 2 23
8 Århus 17 1 22
9 Horsens 17 0 22
10 Bröndby 17 -5 21
11 Ålborg 17 -11 14
12 Lyngby 17 -17 8

Skytteliga

Patrick Mortensen 9
Sigurd Haugen 2
Yann Bisseck 2
Jelle Duin 1
Kevin Yakob 1
Mads Emil Madsen 1
Mikael Anderson 1
Sebastian Grönning 1
Thomas Kristensen 1