Viborg

13 november kl 17:00 Bröndby IF - Viborg 0-2 Läs mer
Nästa match:
20 februari
Viborg - Midtjylland kl 20:00

Obesegrade i nio matcher i rad – men mot Viborg kom förlusten

Bröndby har varit imponerande stabilt senaste tiden i Danmark Superligaen herr i fotboll, och hade inför matchen nio matcher i rad utan förlust. Mot Viborg på hemmaplan tog det dock stopp. 2-0 (1-0) blev segersiffrorna för Viborg.

Resultatet innebär elfte matchen i rad utan förlust för Viborg.

Viborg fick en bra start på matchen. Jay-Roy Grot slog till, redan i 24:e minuten. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Clint Leemans träff och ökade ledningen för Viborg. Det fastställde slutresultatet till 0-2.

Bröndby har en vinst, tre oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna.

Resultatet innebär att Bröndby ligger kvar på tionde plats och Viborg på andra plats i tabellen.

Nästa motstånd för Bröndby är Horsens. Viborg tar sig an Midtjylland hemma. Båda matcherna spelas söndag 19 februari 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bröndby-Viborg sätter punkt för höstsäsongen

Avspark

Höstens sista match för Bröndby och Viborg spelas i kväll när lagen möts på Brøndby Stadium i Danmark Superligaen herr i fotboll. Bröndby har nio matcher i rad utan förlust inför mötet med andraplacerade Viborg. Viborg har en svit på tio matcher utan förlust inför mötet med tiondeplacerade Bröndby.

Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 18 september slutade 0-0.

Viborg är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1-1 för Viborg – tionde matchen i rad utan förlust

Det blev 1-1 (0-1) mellan Viborg och gästande Århus när lagen möttes på Energi Viborg Arena på söndagen. Det innebär tionde matchen i rad utan förlust för Viborg i Danmark Superligaen herr i fotboll.

Århus tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Patrick Mortensen. Jay-Roy Grot kvitterade för Viborg med knappa kvarten kvar. 1-1-målet blev matchens sista.

Viborg har två segrar och tre oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Århus har en vinst, tre oavgjorda och en förlust. Det här var Viborgs femte oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Viborg ligger kvar på andra plats i tabellen, och Århus på sjunde plats.

Söndag 13 november möter Viborg Bröndby borta 17.00 och Århus möter FC Köpenhamn hemma 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Århus jagar ny seger mot Viborg på bortaplan

Avspark

I dag möter Århus Viborg på bortaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll på Energi Viborg Arena. Århus har tre matcher i rad utan förlust. Viborg har en svit på nio matcher utan förlust inför mötet med sjundeplacerade Århus.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Århus, med 3-1.

Århus har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot Odense, Midtjylland och Lyngby. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Viborg formstarka svit fortsätter efter 2-1 mot Silkeborg

Det blev 1-2 (1-0) när Silkeborg mötte Viborg på söndagen hemma på JYSK Park. Det innebar nio raka matcher utan förlust för Viborg i Danmark Superligaen herr i fotboll.

Segermålet för Viborg stod Jay-Roy Grot för efter 70 minuter.

Matchen var mållös till Silkeborg tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Tonni Adamsen. Direkt efter pausen nätade Jan Zamburek och kvitterade för Viborg.

Viborg gjorde också 1-2 i 70:e minuten när Jay-Roy Grot hittade rätt. Därmed hade laget vänt matchen. 1-2-målet blev matchens sista.

Silkeborg har en vinst, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Viborg har två vinster och tre oavgjorda. Det här var Silkeborgs femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Viborgs femte uddamålsseger.

Silkeborg stannar därmed på fjärde plats, och Viborg på andra plats, i tabellen.

Silkeborg möter Ålborg i nästa match borta söndag 6 november 15.00. Viborg möter samma dag Århus hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Viborg i fin form möter Silkeborg borta

Avspark

Silkeborg spelar hemma mot Viborg i kväll i Danmark Superligaen herr i fotboll på JYSK Park. Viborg har åtta matcher i rad utan förlust inför matchen mot fjärdeplacerade Silkeborg. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Viborg på hemmaplan med 2-0.

Viborg är ganska bra på bortaplan, och har två segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Viborg svårslaget – åttonde matchen i rad med poäng efter 3-1

Matchen slutade 1-3 (1-1) när Ålborg tog emot Viborg på Ålborg Portland Park. Det betyder att Viborg gick obesegrat från planen för åttonde matchen i följd i Danmark Superligaen herr i fotboll.

Ålborg gjorde första målet. Marco Harboe Ramkilde gjorde målet framspelad av Allan Sousa, redan i 15:e minuten.

Viborg kvitterade till 1-1 i 22:a minuten, genom Jay-Roy Grot. Viborg gjorde också 1-2 i 69:e minuten när Clint Leemans hittade rätt.

Jacob Bonde ökade Viborgs ledning i 79:e minuten. Därmed hade laget vänt matchen. 1-3-målet blev matchens sista.

Ålborg har en vinst, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Viborg har en vinst och fyra oavgjorda.

Viborgs nya tabellposition är andra plats, medan Ålborg är på elfte plats.

I nästa match, söndag 30 oktober, har Ålborg Bröndby borta på Bröndby Stadium 19.00, medan Viborg spelar borta mot Silkeborg 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Viborg i bra form möter Ålborg borta

Avspark

Ålborg tar emot Viborg i kväll i Danmark Superligaen herr i fotboll på Ålborg Portland Park. Viborg har sju matcher i rad utan förlust inför matchen mot elfteplacerade Ålborg. Ålborg har en svit på tre matcher utan förlust.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Viborg på hemmaplan, 2-1.

Viborg har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit en seger på sex försök hittills den här säsongen, mot Odense. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark insats när Odense tog poäng borta mot Viborg

Odense tog en poäng borta mot starka Viborg. Söndagens match i Danmark Superligaen herr i fotboll slutade 0-0.

Det betyder att Viborg gick obesegrade från planen för sjunde matchen i följd.

Matchen blev den fjärde i rad utan seger för Viborg.

Viborg har en seger och fyra oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Odense har två vinster och tre oavgjorda. Det här var Viborgs fjärde oavgjorda match den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Odense nu ligger på nionde plats. Viborg är på tredje plats.

I nästa match möter Viborg Ålborg borta på måndag 24 oktober 20.00. Odense möter Lyngby fredag 21 oktober 20.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Odense vill förlänga sviten – mot Viborg borta

Avspark

I dag är det dags för match för Viborg som tar emot Odense hemma i Danmark Superligaen herr i fotboll. Odense har en svit på fyra matcher utan förlust. Viborg har sex matcher i rad utan förlust inför mötet med tiondeplacerade Odense.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Viborg på bortaplan, 2-1.

Odense är starka på bortaplan, och har två segrar borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 17 16 35
2 Viborg 17 9 32
3 FC Köpenhamn 17 8 27
4 Silkeborg 17 2 24
5 Odense 17 -2 24
6 Randers 17 -3 24
7 Midtjylland 17 2 23
8 Århus 17 1 22
9 Horsens 17 0 22
10 Bröndby 17 -5 21
11 Ålborg 17 -11 14
12 Lyngby 17 -17 8

Skytteliga

Jay-Roy Grot 9
Clint Leemans 4
Christian Sörensen 2
Justin Lonwijk 2
Tobias Bech 2
Ibrahim Said 1
Jacob Bonde 1
Jan Zamburek 1
Jeppe Grønning 1
Mads Lauritsen 1
Oliver Bundgaard 1