AC Horsens

16 september kl 20:00 AC Horsens - FC Nordsjälland 1-0 Läs mer
Nästa match:
2 oktober
Bröndby IF - Lyngby kl 17:00

Magnus Jensen matchhjälte för Horsens hemma mot Nordsjälland

Matchens enda mål kom i första halvleken genom Magnus Jensen när Horsens vann i Danmark Superligaen herr i fotboll med 1-0 (1-0) mot Nordsjälland på hemmaplan.

Segermålet för Horsens stod Magnus Jensen för efter 25 minuter.

Horsens har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Nordsjälland har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Horsens fjärde uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att Horsens ligger på femte plats i tabellen, och att Nordsjälland fortfarande leder serien, ett poäng före Randers.

Nästa motstånd för Horsens är Silkeborg. Lagen möts söndag 2 oktober 15.00. Nordsjälland tar sig an Randers hemma måndag 3 oktober 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Nordsjälland jagar ny seger mot Horsens på bortaplan

Avspark

Horsens tar emot Nordsjälland i kväll i Danmark Superligaen herr i fotboll på CASA Arena Horsens. Nordsjälland har en svit på tre matcher med poäng inför mötet med sjundeplacerade Horsens. Horsens spelade Viborg senast och förlorade.

Horsens är sjua i tabellen, medan Nordsjälland ligger etta. Nio poäng skiljer lagen åt.

Nordsjälland är obesegrade på bortaplan, efter tre segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Viborg höll undan och vann mot Horsens

Hemmalaget Viborg tog greppet om matchen mot Horsens i första halvlek, och ledde med 2-0 i paus. I andra halvlek kom Horsens närmare, men matchen i Danmark Superligaen herr i fotboll slutade 2-1 till Viborg.

Segern var Viborgs fjärde på de senaste fem matcherna, och femte raka segern på hemmaplan.

Viborg gjorde första målet. Justin Lonwijk gjorde målet framspelad av Jay-Roy Grot, redan i nionde minuten.

Laget ökade också ledningen till 2-0 i 20:e minuten, genom Ibrahim Said. Reduceringen till 2-1 kom i 90:e minuten, när Magnus Jensen gjorde mål för Horsens på pass av Thomas Santos. Men mer än så orkade Horsens inte med.

Viborg har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Horsens har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Viborgs fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Horsens tredje uddamålsförlust.

För Viborg gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Horsens är på sjunde plats.

Viborg tar sig an Bröndby i nästa match hemma söndag 18 september 17.00. Horsens möter Nordsjälland hemma fredag 16 september 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar Viborg hemma mot Horsens

Avspark

Match igen för Viborg när Horsens står för motståndet i Danmark Superligaen herr i fotboll i kväll. Viborg vann senast mot Odense med 2-1, Horsens förlorade mot Bröndby.

Viborg ligger fyra i tabellen inför matchen, medan Horsens är sjua. Fyra poäng skiljer lagen åt.

Viborg är dock obesegrade på hemmaplan, efter fyra raka segrarTexten är skriven av HSS Medias textrobot.

Simon Hedlund och Ohi Omoijuanfo matchvinnare när Bröndby vann mot Horsens

Bröndby tog en säker seger på bortaplan mot Horsens i Danmark Superligaen herr i fotboll. Matchen slutade 0-2 (0-0) efter mål av Simon Hedlund och Ohi Omoijuanfo.

Horsens har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Bröndby har två vinster och tre förluster.

I tabellen innebär det här att Bröndby nu ligger på nionde plats. Horsens är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Horsens är Viborg. Lagen möts måndag 12 september 20.00. Bröndby tar sig an Randers hemma söndag 11 september 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Horsens möter Bröndby hemma i kväll

Avspark

Match igen när Horsens möter Bröndby i Danmark Superligaen herr i fotboll på söndagen. Det blev seger i den senaste matchen för Horsens, 2-1 mot Århus hemma, Bröndby blev besegrat av Midtjylland.

Horsens ligger sjua i tabellen inför matchen, medan Bröndby är tia. Fem poäng skiljer lagen åt.

Horsens är dock obesegrade på hemmaplan, efter två segrar och en oavgjord matchTexten är skriven av HSS Medias textrobot.

Underläge i halvtid – då fixade Anders Jacobsen och Aron Sigurdarson Horsens vändning

Bortalaget Århus hade greppet i halvtid och ledde med 1-0 i Danmark Superligaen herr i fotboll. Men Horsens vände på matchen och vann till slut med 2-1. Matchhjälte blev Aron Sigurdarson, som gjorde det avgörande målet med bara 9 minuter kvar av matchen.

Matchen var mållös till gästerna Århus tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Patrick Mortensen. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Anders Jacobsen och kvitterade för Horsens.

Aron Sigurdarson gjorde det matchavgörande målet med knappa kvarten kvar. Sigurdarson fullbordade därmed lagets vändning. 2-1-målet blev matchens sista.

Horsens har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Århus har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var Horsens tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Århus andra uddamålsförlust.

Det här betyder att Horsens ligger på femte plats i tabellen, och Århus är på andra plats.

I nästa match möter Horsens Bröndby hemma på söndag 4 september 17.00. Århus möter Nordsjälland måndag 5 september 20.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Århus på jakt efter ännu en seger – möter Horsens

Avspark

I kväll möts Horsens och Århus på CASA Arena Horsens i Danmark Superligaen herr i fotboll. Århus är nu på andra plats i tabellen, efter tre segrar i rad, den senaste mot Midtjylland med 2-0. Det blev förlust för Horsens mot Odense senast.

Horsens är dock obesegrade på hemmaplan, efter en seger och en oavgjord matchTexten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bashkim Kadrii matchhjälte för Odense mot Horsens

Odense vann med 1-0 (0-0) hemma mot Horsens i Danmark Superligaen herr i fotboll. Matchens enda mål kom i andra halvleken genom Bashkim Kadrii.

Segermålet för Odense stod Bashkim Kadrii för efter 85 minuter.

Odense har en seger, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Horsens har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Förlusten var Horsens andra uddamålsförlust.

Det här betyder att Odense ligger på elfte plats i tabellen, och Horsens är på sjunde plats.

I nästa match möter Odense Silkeborg borta på söndag 28 augusti 19.00. Horsens möter Århus fredag 26 augusti 20.00 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Odense jagar trendbrott mot Horsens

Avspark

Bottenlaget Odense har fem raka matcher utan seger i Danmark Superligaen herr inför kvällens match mot sjundeplacerade Horsens i fotboll på hemmaplan. I den senaste matchen för Horsens fick laget med sig en poäng efter 3-3 mot Midtjylland.

Odense har bara 0 segrar på två försök hittills hemma i serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Randers 10 8 22
2 Nordsjälland 10 6 20
3 Viborg 10 4 19
4 Silkeborg 10 4 16
5 Århus 10 4 16
6 Horsens 10 -1 14
7 Midtjylland 10 1 13
8 Odense 10 -5 13
9 FC Köpenhamn 10 0 12
10 Bröndby 10 -5 11
11 Ålborg 10 -5 9
12 Lyngby 10 -11 3

Skytteliga

Magnus Jensen 3
Anders Jacobsen 2
Aron Sigurdarson 2
Lubambo Musonda 2