FC Nordsjälland

19 mars kl 16:00 FC Nordsjälland - Bröndby IF 2-1 Läs mer
Nästa match:
2 april
FC Köpenhamn - FC Nordsjälland kl 19:00

Nordsjälland säkrade seriesegern efter 2-1 mot Bröndby

Nu är det klart. Nordsjälland är seriesegrare i Superligaen i fotboll. Det efter seger mot Bröndby hemma på Right to Dream Park med 2-1 (0-1). Bröndby slutar på sjätte plats i tabellen.

Ernest Nuamah stod för Nordsjällands avgörande mål på övertid.

Trots förlusten blev Bröndby klart för slutspel i och med de övriga resultaten i serien.

Matchen förblev jämn målmässigt till Bröndby tog ledningen i 39:e minuten, genom Hakon Evjen. Direkt efter pausen slog Ernest Nuamah till och kvitterade för Nordsjälland.

Det matchavgörande målet kom på övertid, när Ernest Nuamah återigen slog till och gjorde 2-1 för Nordsjälland. Nuamah fullbordade därmed lagets vändning.

Nordsjälland har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 9–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Bröndby har tre vinster och två förluster och 9–6 i målskillnad. Det här var Nordsjällands fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Bröndbys tredje uddamålsförlust.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland möter Bröndby i serieavslutningen

Avspark

Sista matcherna i Superligaen i fotboll spelas i dag, och Nordsjälland och Bröndby möts på Right to Dream Park. Det blev seger i den senaste matchen för Bröndby, 2-1 mot Silkeborg på hemmaplan, medan Nordsjälland spelade lika, 1-1, mot Viborg senast.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Nordsjälland på bortaplan med 3-1.

Bröndby är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Viborg och Nordsjälland delade på poängen i toppmötet

Det blev 1-1 (0-1) i söndagens heta toppmatch i Superligaen i fotboll mellan hemmalaget Viborg och Nordsjälland.

Matchen var mållös till Nordsjälland tog ledningen i 36:e minuten, genom Daniel Svensson.

I 66:e minuten slog Elias Achouri till, framspelad av Renato Junior och kvitterade för Viborg. 1-1-målet blev matchens sista.

Viborg har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 8–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nordsjälland har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 12–7 i målskillnad. Det här var Viborgs sjunde oavgjorda match den här säsongen.

Med en omgång kvar är Viborg på tredje plats i tabellen, och Nordsjälland leder serien.

Viborg möter FC Köpenhamn i nästa match borta söndag 19 mars 16.00. Nordsjälland möter samma dag Bröndby hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Viborg mot Nordsjälland på Energi Viborg Arena i näst sista omgången

Avspark

Serien går mot sitt slut när tredjeplacerade Viborg tar emot serieledande Nordsjälland i dag. Det är den näst sista omgången i Superligaen i fotboll. Viborg fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 2-2 mot Randers, Nordsjälland förlorade mot Silkeborg (1-2).

När lagen möttes senast, 6 augusti, slutade det med seger för Nordsjälland med 1-0.

Nordsjälland har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland fick se den obesegrade sviten ta slut efter 1-2 mot Silkeborg

Silkeborg tog emot Nordsjälland hemma på JYSK Park på söndagen, och efter nio matcher som obesegrat blev det till slut förlust för Nordsjälland i Superligaen i fotboll. Matchen slutade 2-1 (0-1).

Segermålet för Silkeborg stod Lukas Engel för efter 90 minuter.

Nordsjälland tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Emiliano Marcondes.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Tobias Salquist på pass av Tonni Adamsen och kvitterade för Silkeborg.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Lukas Engel slog till och gjorde 2-1 för Silkeborg. Engel fullbordade därmed lagets vändning.

Silkeborg har två segrar, en oavgjord och två förluster och 5–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nordsjälland har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 11–6 i målskillnad. Det här var Silkeborgs fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Nordsjällands andra uddamålsförlust.

Med två omgångar kvar är Silkeborg på sjätte plats i tabellen, medan Nordsjälland fortfarande leder serien, tre poäng före FC Köpenhamn.

Söndag 12 mars möter Silkeborg Bröndby borta 19.00 och Nordsjälland möter Viborg borta 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Nordsjälland jagar ny seger mot Silkeborg på bortaplan

Avspark

I dag möts Silkeborg och Nordsjälland i Superligaen i fotboll på JYSK Park. Nordsjälland har en svit på nio matcher utan förlust inför matchen mot åttondeplacerade Silkeborg. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på bortaplan för Silkeborg, med 2-0.

Nordsjälland har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Odense fick se den obesegrade sviten ta slut efter 2-4 mot Nordsjälland

Nordsjälland tog emot Odense hemma på Right to Dream Park på fredagen, och efter tio matcher som obesegrat blev det till slut förlust för Odense i Danmark Superligaen herr i fotboll. Matchen slutade 4-2 (1-1).

Det var nionde matchen i rad utan förlust för Nordsjälland.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän Nordsjälland tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Wahid Faghir.

Odense kvitterade till 1-1 strax före halvtidsvilan, genom Mads Frökjaer-Jensen.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Wahid Faghir träff ännu en gång och gav Nordsjälland ledningen.

I den 72:a minuten ökade Ernest Nuamah ledningen på pass av Mads Hansen.

Emiliano Marcondes ökade Nordsjällands ledning med knappa kvarten kvar.

4-2 kom i 86:e minuten genom ett självmål.

Med tre omgångar kvar är Nordsjälland i serieledning, medan Odense är på sjunde plats.

Söndag 5 mars möter Nordsjälland Silkeborg borta 15.00 och Odense möter FC Köpenhamn borta 19.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Två lag med fina sviter – nu möts Nordsjälland och Odense

Avspark

Nordsjälland har åtta och Odense tio matcher i rad med poäng. På fredagen möts lagen i Danmark Superligaen herr i fotboll. Nordsjälland har en svit på åtta matcher utan förlust inför mötet med sjätteplacerade Odense. Odense har en svit på tio matcher utan förlust inför mötet med serieledande Nordsjälland.

Nordsjälland vann lagens senaste möte med 2-0.

Odense är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar och fyra oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland formstarka svit fortsätter efter 1-1 mot Lyngby

Det blev 1-1 (0-0) när Lyngby mötte Nordsjälland på söndagen hemma på Lyngbyhallen. Det innebar åtta raka matcher utan förlust för Nordsjälland i Danmark Superligaen herr i fotboll.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 59:e minuten innan Wahid Faghir gav Nordsjälland ledningen.

I den 88:e minuten fick Nordsjälland Adamo Nagalo utvisad, och fick spela med en man mindre sista två minuterna.

Kvitteringen kom i 90:e minuten, när Alfred Finnbogason slog till och gjorde mål för Lyngby. 1-1-målet blev matchens sista.

Lyngby har en seger, en oavgjord och tre förluster och 4–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nordsjälland har tre vinster och två oavgjorda och 10–2 i målskillnad. Det här var Lyngbys sjätte oavgjorda match den här säsongen.

I nästa omgång har Lyngby Randers borta på Cepheus Park Randers, söndag 26 februari 15.00. Nordsjälland spelar hemma mot Odense fredag 24 februari 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter 97 dagars uppehåll: Lyngby möter Nordsjälland

Avspark

I dag gästar Nordsjälland Lyngby på Lyngbyhallen i första matchen efter den 97 dagar långa spelledigheten i Danmark Superligaen herr i fotboll. Lyngby bröt sin förlustsvit på fyra matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Silkeborg, 2-0. Nordsjälland har en svit på sju matcher utan förlust inför mötet med bottenlaget Lyngby.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Nordsjälland, med 2-1.

Nordsjälland är rätt bra på bortaplan, och har fyra segrar och tre oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 22 18 43
2 FC Köpenhamn 22 23 42
3 Viborg 22 7 37
4 Århus 22 6 35
5 Randers 22 -2 32
6 Bröndby 22 -2 30
7 Silkeborg 22 -1 29
8 Midtjylland 22 3 28
9 Odense 22 -11 28
10 Horsens 22 -11 23
11 Lyngby 22 -15 16
12 Ålborg 22 -15 15

Skytteliga

Andreas Schjelderup 10
Ernest Nuamah 8
Wahid Faghir 4
Mohammed Diomande 3
Benjamin Nygren 2
Emiliano Marcondes 2
Mads Hansen 2
Oliver Antman 2
Rocco Ascone 2
Adamo Nagalo 1
Daniel Svensson 1
Lasso Coulibaly 1