Ålborg

13 november kl 19:00 FC Nordsjälland - Ålborg 5-1 Läs mer
Nästa match:
19 februari
Lyngby - FC Nordsjälland kl 15:00

Nordsjälland tog kommandot från start mot Ålborg

Nordsjälland hade greppet från start i matchen i Danmark Superligaen herr i fotboll mot Ålborg på söndagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 5-1 (1-0) hemma på Right to Dream Park.

Resultatet innebär sjunde matchen i rad utan förlust för Nordsjälland.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Rocco Ascone till och gav Nordsjälland ledningen.

I 46:e minuten slog Andreas Schjelderup till, och gjorde 2-0.

Mohammed Diomande gjorde dessutom 3-0 i 69:e minuten framspelad av Ernest Nuamah.

I den 75:e minuten reducerade Iver Fossum för Ålborg. Fler mål än så blev det inte för Ålborg.

Med sju minuter kvar att spela ökade Nordsjälland ledningen genom Adamo Nagalo.

5-1-målet kom i 90:e minuten, när Wahid Faghir gjorde mål på pass av Mohammed Diomande. 5-1-målet blev matchens sista.

Nordsjälland har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Ålborg har en vinst och fyra förluster.

Det här betyder att Nordsjälland är i fortsatt serieledning, med 35 poäng efter 17 matcher, och Ålborg på elfte plats med 14 poäng.

Nästa motstånd för Nordsjälland är Lyngby. Ålborg tar sig an Århus hemma. Båda matcherna spelas söndag 19 februari 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nordsjälland möter Ålborg i sista omgången inför vinteruppehållet

Avspark

Årets sista omgång i Danmark Superligaen herr i fotboll spelas i kväll på Right to Dream Park när Nordsjälland tar emot Ålborg på hemmaplan. Nordsjälland har inför matchen hållit nollan bakåt i tre matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Ålborg. Bortalaget har tre förluster i rad, senaste mot Silkeborg med 1-2.

Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 0-0.

Ålborg är rätt bra på bortaplan, och har två segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Pelle Mattsson och Stefan Teitur Thordarson målskyttar när Silkeborg vände mot Ålborg

I halvtid var Ålborg i ledningen med 1-0 på Aalborg Portland Park. Men Silkeborg vände – och vann. Till slut blev det 1-2 i matchen i Danmark Superligaen herr i fotboll. Matchhjälte blev Pelle Mattsson, som gjorde det avgörande målet med bara 10 minuter kvar av matchen.

Ålborg började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Andreas Poulsen till. Matchen stod därefter länge och vägde. Det dröjde till den 71:a minuten innan Stefan Teitur Thordarson kvitterade för Silkeborg.

Pelle Mattsson gjorde det matchavgörande målet med knappa kvarten kvar. Därmed hade laget vänt matchen. 1-2-målet blev matchens sista.

Ålborg har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Silkeborg har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Ålborgs fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Silkeborgs tredje uddamålsseger.

Det här betyder att Silkeborg ligger på fjärde plats i tabellen, och Ålborg är på elfte plats.

Ålborg tar sig an Nordsjälland i nästa match borta söndag 13 november 19.00. Silkeborg möter Lyngby hemma lördag 12 november 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Silkeborg vill bryta tunga trenden borta mot Ålborg

Avspark

Silkeborg har fyra matcher i rad utan seger i Danmark Superligaen herr inför dagens match på bortaplan mot elfteplacerade Ålborg i fotboll. Ålborg fick inte med sig någon poäng från mötet på bortaplan med Bröndby senast.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Silkeborg på hemmaplan med 3-1.

Silkeborg har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Midtjylland och Nordsjälland.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bröndby svårslaget – åttonde matchen i rad med poäng efter 3-2

Matchen slutade 3-2 (2-1) när Bröndby tog emot Ålborg på Brøndby Stadium. Det betyder att Bröndby gick obesegrat från planen för åttonde matchen i följd i Danmark Superligaen herr i fotboll.

Oscar Schwartau stod för Bröndbys avgörande mål efter 90 minuter.

Bröndby startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Jens Martin Gammelby till på pass av Daniel Wass.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Anis Ben Slimane, i tolfte minuten.

Ålborg reducerade till 2-1 strax före halvtidsvilan, genom Younes Bakiz. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Younes Bakiz träff ännu en gång och kvitterade för Ålborg.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Oscar Schwartau gjorde 3-2 för Bröndby. Det fastställde slutresultatet till 3-2.

Bröndby har två segrar och tre oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Ålborg har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Bröndbys tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Ålborgs tredje uddamålsförlust.

Bröndbys nya tabellposition är åttonde plats, medan Ålborg är på elfte plats.

Söndag 6 november spelar Bröndby borta mot Odense 19.00 och Ålborg mot Silkeborg hemma 15.00 på Aalborg Portland Park.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bröndby möter Ålborg på hemmaplan i kväll

Avspark

Bröndby möter Ålborg hemma på Bröndby Stadium i Danmark Superligaen herr i fotboll i kväll. Bröndby har en svit på sju matcher utan förlust inför mötet med elfteplacerade Ålborg. Ålborg förlorade sin senaste match med 1-3 mot Viborg.

Ålborg vann lagens senaste möte med 2-1.

Ålborg är ganska bra på bortaplan, och har två segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Viborg svårslaget – åttonde matchen i rad med poäng efter 3-1

Matchen slutade 1-3 (1-1) när Ålborg tog emot Viborg på Ålborg Portland Park. Det betyder att Viborg gick obesegrat från planen för åttonde matchen i följd i Danmark Superligaen herr i fotboll.

Ålborg gjorde första målet. Marco Harboe Ramkilde gjorde målet framspelad av Allan Sousa, redan i 15:e minuten.

Viborg kvitterade till 1-1 i 22:a minuten, genom Jay-Roy Grot. Viborg gjorde också 1-2 i 69:e minuten när Clint Leemans hittade rätt.

Jacob Bonde ökade Viborgs ledning i 79:e minuten. Därmed hade laget vänt matchen. 1-3-målet blev matchens sista.

Ålborg har en vinst, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Viborg har en vinst och fyra oavgjorda.

Viborgs nya tabellposition är andra plats, medan Ålborg är på elfte plats.

I nästa match, söndag 30 oktober, har Ålborg Bröndby borta på Bröndby Stadium 19.00, medan Viborg spelar borta mot Silkeborg 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Viborg i bra form möter Ålborg borta

Avspark

Ålborg tar emot Viborg i kväll i Danmark Superligaen herr i fotboll på Ålborg Portland Park. Viborg har sju matcher i rad utan förlust inför matchen mot elfteplacerade Ålborg. Ålborg har en svit på tre matcher utan förlust.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Viborg på hemmaplan, 2-1.

Viborg har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit en seger på sex försök hittills den här säsongen, mot Odense. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ålborgs Younes Bakiz sänkte Lyngby

Ålborg vann borta mot Lyngby i Danmark Superligaen herr i fotboll med 2-0 (1-0). Younes Bakiz gjorde båda målen för Ålborg.

Lyngby har tre oavgjorda två förluster på de senaste fem matcherna, medan Ålborg har en vinst, tre oavgjorda och en förlust.

Det här betyder att Lyngby ligger kvar på tolfte och sista plats i tabellen, och Ålborg på elfte plats.

Nästa motstånd för Lyngby är Odense. Lagen möts fredag 21 oktober 20.00 på Nature Energy Park. Ålborg tar sig an Viborg hemma måndag 24 oktober 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lyngby jagar trendbrott mot Ålborg

Avspark

Bottenlaget Lyngby har tolv raka matcher utan seger i Danmark Superligaen herr inför kvällens möte mot elfteplacerade Ålborg i fotboll på hemmaplan. Den senaste matchen för Ålborg slutade oavgjort, 0-0, mot Horsens.

Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 11 september slutade 1-1.

Ålborg har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sex försök hittills den här säsongen, mot Midtjylland. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 17 16 35
2 Viborg 17 9 32
3 FC Köpenhamn 17 8 27
4 Silkeborg 17 2 24
5 Odense 17 -2 24
6 Randers 17 -3 24
7 Midtjylland 17 2 23
8 Århus 17 1 22
9 Horsens 17 0 22
10 Bröndby 17 -5 21
11 Ålborg 17 -11 14
12 Lyngby 17 -17 8

Skytteliga

Allan Sousa 4
Younes Bakiz 4
Anders Hagelskjaer 1
Andreas Poulsen 1
Iver Fossum 1
Jeppe Pedersen 1
Kasper Kusk 1
Lars Kramer 1
Marco Harboe Ramkilde 1
Mathias Ross 1
Pedro Ferreira 1