Ålborg

17 september kl 18:00 AGF Århus - Ålborg 3-1 Läs mer
Nästa match:
30 september
Ålborg - Odense kl 20:00

Patrick Mortensen gjorde två mål när Århus vann mot Ålborg

Det blev Århus som vann matchen hemma mot Ålborg i Danmark Superligaen herr i fotboll på lördagen. 3-1 (0-0) slutade matchen.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Patrick Mortensen till på pass av Kevin Yakob och gav Århus ledningen.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Patrick Mortensen träff på nytt på pass av Kevin Yakob och ökade ledningen för Århus.

I den 72:a minuten ökade Kevin Yakob ledningen ytterligare.

Jeppe Pedersen reducerade för Ålborg med knappa kvarten kvar. Fler mål än så blev det inte för Ålborg.

Noterbart är att Århus Kevin Yakob stod för ett mål och två assists.

Århus har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Ålborg har två vinster, en oavgjord och två förluster.

För Århus gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Ålborg är på elfte plats.

Söndag 2 oktober 19.00 spelar Århus borta mot FC Köpenhamn. Ålborg möter Odense hemma på Ålborg Portland Park fredag 30 september 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Århus jagar trendbrott mot Ålborg

Avspark

Århus har tre raka matcher utan seger i Danmark Superligaen herr inför kvällens match mot elfteplacerade Ålborg i fotboll på hemmaplan. I den senaste matchen för Ålborg fick laget med sig en poäng efter 1-1 mot Lyngby.

De två mötena lagen emellan förra säsongen slutade med en varsin seger.

Århus har två segrar på fem försök hittills hemma i serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efterlängtad poäng för Lyngby – bröt förlustsviten mot Ålborg

Det har varit en tung period med fyra förluster i rad för Lyngby i Danmark Superligaen herr i fotboll. Men borta mot Ålborg bröts den tuffa sviten. Det blev 1-1 (0-1) i matchen på Ålborg Portland Park, och åtminstone en poäng för Lyngby.

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Kasper Jorgensen till framspelad av Adam Sorensen och gav Lyngby ledningen.

I 47:e minuten slog Allan Sousa till, och kvitterade för Ålborg. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Ålborg har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Lyngby har en oavgjord och fyra förluster. Det här var Ålborgs tredje oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Ålborg ligger kvar på elfte plats i tabellen, och Lyngby sist, på tolfte plats.

Nästa motstånd för Ålborg är Århus. Lagen möts lördag 17 september 18.00 på Ceres Park. Lyngby tar sig an Odense hemma söndag 18 september 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Lyngby i formsvacka inför möte mot Ålborg

Avspark

Lyngby verkar vara i dålig form just nu. Inför mötet borta mot Ålborg i Danmark Superligaen herr i fotboll har laget fyra raka förluster, och är nu tolfte i tabellen. Ålborg vann senast mot Midtjylland med 2-0.

Ålborg ligger elva i tabellen inför matchen, medan Lyngby är tolva. Sex poäng skiljer lagen åt.

Ålborg har bara en seger på fyra försök hittills hemma i serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Pedro Ferreira och Allan Sousa målgörare när Ålborg vann

2-0 (1-0) vann Ålborg med på bortaplan mot Midtjylland i Danmark Superligaen herr i fotboll. Bakom segern låg ett mål var av Pedro Ferreira och Allan Sousa.

Midtjylland har en vinst, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Ålborg har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Det här betyder att Ålborg ligger på tionde plats i tabellen, och Midtjylland är på åttonde plats.

Midtjylland möter Nordsjälland i nästa match borta söndag 11 september 15.00. Ålborg möter samma dag Lyngby hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

I kväll spelar Midtjylland mot Ålborg på hemmaplan

Avspark

I kväll spelar Midtjylland hemmamatch i Danmark Superligaen herr i fotboll mot Ålborg. Midtjylland vann senast mot Bröndby med 2-0, Ålborg förlorade mot Randers.

Förra säsongens möten slutade med att lagen vann en match var.

Midtjylland har bara 0 segrar på fyra försök hittills på hemmaplan i serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Filip Bundgaard Kristensen matchhjälte för Randers hemma mot Ålborg

Matchens enda mål kom i första halvleken genom Filip Bundgaard Kristensen när Randers vann i Danmark Superligaen herr i fotboll med 1-0 (1-0) mot Ålborg på hemmaplan.

Filip Bundgaard Kristensen blev matchhjälte med sitt avgörande 1-0-mål efter tre minuter.

I och med detta har Randers fyra raka segrar.

Randers har fyra segrar och en oavgjord på de senaste fem matcherna, medan Ålborg har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Randers tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Ålborgs andra uddamålsförlust.

Det här betyder att Randers nu ligger på andra plats i tabellen, och Ålborg är på elfte plats.

Söndag 4 september spelar Randers borta mot Lyngby 15.00 och Ålborg mot Midtjylland borta 19.00 på MCH Arena.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Randers har tre raka segrar inför matchen mot Ålborg

Avspark

I dag möts Randers och Ålborg på Cepheus Park Randers i Danmark Superligaen herr i fotboll. Randers har tre segrar i rad, senast med 1-0 mot Viborg, och är nu på fjärde plats. Ålborg vann senast mot Bröndby med 2-1.

Fjolårets två möten slutade båda oavgjort.

Randers är dock obesegrade på hemmaplan, efter två segrar och en oavgjord matchTexten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ålborg äntligen segrare igen efter vinst mot Bröndby

Efter fem matcher utan seger i Danmark Superligaen herr i fotboll kunde Ålborg till slut ta tre poäng igen. Laget vann på hemmaplan mot Bröndby, med 2-1 (1-0).

Mathias Ross stod för Ålborgs avgörande mål efter 87 minuter.

Ålborg startade matchen bäst och tog ledningen. Allan Sousa slog till, redan i tionde minuten. Matchen stod därefter länge och vägde. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Mathias Kvistgaarden på pass av Mathias Greve Petersen och kvitterade för Bröndby.

Det matchavgörande målet kom i slutminuterna, med tre minuter kvar att spela, när Mathias Ross gjorde 2-1 för Ålborg framspelad av Allan Sousa och Allan Sousa. 2-1-målet blev matchens sista.

Noterbart är att Ålborgs Allan Sousa stod för tre poäng, varav ett mål.

Ålborg har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Bröndby har en vinst och fyra förluster.

Det här betyder att Ålborg är kvar på tionde plats, och Bröndby stannar på nionde plats, i tabellen.

Söndag 28 augusti 15.00 spelar Ålborg borta mot Randers. Bröndby möter Midtjylland hemma på Bröndby Stadium måndag 29 augusti 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Bröndby jagar nya poäng mot Ålborg

Avspark

Ålborg spelar på hemmaplan mot Bröndby på Ålborg Portland Park i Danmark Superligaen herr i fotboll. Bröndby som spelar på bortaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 2-0 mot Odense. I den senaste matchen för Ålborg fick laget med sig en poäng efter 0-0 mot Nordsjälland.

Fjolårets två möten mellan Ålborg och Bröndby slutade med en seger var.

Ålborg har bara 0 segrar på tre försök hittills på hemmaplan i serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Randers 10 8 22
2 Nordsjälland 10 6 20
3 Viborg 10 4 19
4 Silkeborg 10 4 16
5 Århus 10 4 16
6 Horsens 10 -1 14
7 Midtjylland 10 1 13
8 Odense 10 -5 13
9 FC Köpenhamn 10 0 12
10 Bröndby 10 -5 11
11 Ålborg 10 -5 9
12 Lyngby 10 -11 3

Skytteliga

Allan Sousa 4
Anders Hagelskjaer 1
Jeppe Pedersen 1
Kasper Kusk 1
Mathias Ross 1
Pedro Ferreira 1