Bröndby IF

13 november kl 17:00 Bröndby IF - Viborg 0-2 Läs mer
Nästa match:
19 februari
Bröndby IF - AC Horsens kl 19:00

Obesegrade i nio matcher i rad – men mot Viborg kom förlusten

Bröndby har varit imponerande stabilt senaste tiden i Danmark Superligaen herr i fotboll, och hade inför matchen nio matcher i rad utan förlust. Mot Viborg på hemmaplan tog det dock stopp. 2-0 (1-0) blev segersiffrorna för Viborg.

Resultatet innebär elfte matchen i rad utan förlust för Viborg.

Viborg fick en bra start på matchen. Jay-Roy Grot slog till, redan i 24:e minuten. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Clint Leemans träff och ökade ledningen för Viborg. Det fastställde slutresultatet till 0-2.

Bröndby har en vinst, tre oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna.

Resultatet innebär att Bröndby ligger kvar på tionde plats och Viborg på andra plats i tabellen.

Nästa motstånd för Bröndby är Horsens. Viborg tar sig an Midtjylland hemma. Båda matcherna spelas söndag 19 februari 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bröndby-Viborg sätter punkt för höstsäsongen

Avspark

Höstens sista match för Bröndby och Viborg spelas i kväll när lagen möts på Brøndby Stadium i Danmark Superligaen herr i fotboll. Bröndby har nio matcher i rad utan förlust inför mötet med andraplacerade Viborg. Viborg har en svit på tio matcher utan förlust inför mötet med tiondeplacerade Bröndby.

Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 18 september slutade 0-0.

Viborg är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar och två oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

1-1 för Odense – åttonde matchen i rad utan förlust

Det blev 1-1 (0-1) mellan Odense och gästande Bröndby när lagen möttes på Nature Energy Park på söndagen. Det innebär åttonde matchen i rad utan förlust för Odense i Danmark Superligaen herr i fotboll.

Det innebär nionde matchen i rad utan förlust för Bröndby.

Matchen var mållös till Bröndby tog ledningen i 33:e minuten, genom Ohi Omoijuanfo på pass av Simon Hedlund. Med sju minuter kvar att spela kvitterade Odense genom Emmanuel Sabbi framspelad av Issam Jebali. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Odense har två segrar och tre oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Bröndby har två vinster och tre oavgjorda. Det här var Odenses femte oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Odense ligger på femte plats i tabellen, och Bröndby är på tionde plats.

Odense tar sig an Horsens i nästa match borta söndag 13 november 15.00. Bröndby möter samma dag 17.00 Viborg hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Två lag med fina sviter – nu möts Odense och Bröndby

Avspark

Odense och Bröndby är båda i god form inför matchen i Danmark Superligaen herr i fotboll på söndagen. Odense har sju och Bröndby åtta matcher i rad med poäng. Odense har sju matcher i rad utan förlust inför mötet med tiondeplacerade Bröndby. Bröndby har en svit på åtta matcher utan förlust inför mötet med fjärdeplacerade Odense.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Bröndby på hemmaplan, 2-0.

Bröndby är starka på bortaplan, och har två segrar på sju försök i serien.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bröndby svårslaget – åttonde matchen i rad med poäng efter 3-2

Matchen slutade 3-2 (2-1) när Bröndby tog emot Ålborg på Brøndby Stadium. Det betyder att Bröndby gick obesegrat från planen för åttonde matchen i följd i Danmark Superligaen herr i fotboll.

Oscar Schwartau stod för Bröndbys avgörande mål efter 90 minuter.

Bröndby startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Jens Martin Gammelby till på pass av Daniel Wass.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Anis Ben Slimane, i tolfte minuten.

Ålborg reducerade till 2-1 strax före halvtidsvilan, genom Younes Bakiz. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Younes Bakiz träff ännu en gång och kvitterade för Ålborg.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Oscar Schwartau gjorde 3-2 för Bröndby. Det fastställde slutresultatet till 3-2.

Bröndby har två segrar och tre oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Ålborg har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Bröndbys tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Ålborgs tredje uddamålsförlust.

Bröndbys nya tabellposition är åttonde plats, medan Ålborg är på elfte plats.

Söndag 6 november spelar Bröndby borta mot Odense 19.00 och Ålborg mot Silkeborg hemma 15.00 på Aalborg Portland Park.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bröndby möter Ålborg på hemmaplan i kväll

Avspark

Bröndby möter Ålborg hemma på Bröndby Stadium i Danmark Superligaen herr i fotboll i kväll. Bröndby har en svit på sju matcher utan förlust inför mötet med elfteplacerade Ålborg. Ålborg förlorade sin senaste match med 1-3 mot Viborg.

Ålborg vann lagens senaste möte med 2-1.

Ålborg är ganska bra på bortaplan, och har två segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bröndby hämtade i kapp underläge och kryssade mot Århus

I halvtid ledde Århus matchen på hemmaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll mot Bröndby med 1-0. Men i andra halvlek jobbade sig Bröndby in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2-2.

Det betyder att Bröndby gick obesegrade från planen för sjunde matchen i följd.

Matchen blev den fjärde i rad utan seger för Århus.

Århus gjorde första målet. Jelle Duin slog till, redan i 15:e minuten. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Ohi Omoijuanfo på pass av Nicolai Vallys och kvitterade för Bröndby.

Patrick Mortensen gav Århus ledningen på pass av Kevin Yakob med knappa kvarten kvar.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Christian Cappis gjorde mål för Bröndby. 2-2-målet blev matchens sista.

Århus har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Bröndby har en vinst och fyra oavgjorda. Det här var Århus tredje oavgjorda match den här säsongen.

Århus ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Bröndby ligger på tionde plats.

I nästa match, söndag 30 oktober, har Århus Lyngby borta på Lyngby Stadion 15.00, medan Bröndby spelar hemma mot Ålborg 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Bröndby jagar ny seger mot Århus på bortaplan

Avspark

I kväll möter Bröndby Århus på bortaplan i Danmark Superligaen herr i fotboll på Ceres Park. Bröndby har en svit på sex matcher utan förlust. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Bröndby på hemmaplan med 1-0.

Bröndby är rätt bra på bortaplan, och har två segrar och en oavgjord match.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Roony Bardghji poängräddare för FC Köpenhamn mot Bröndby

Bröndbys Ohi Omoijuanfo gjorde 1-0 i första halvlek hemma mot FC Köpenhamn i Danmark Superligaen herr. I andra halvlek jobbade sig FC Köpenhamn in i matchen, och kvitterade genom Roony Bardghji. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.

Det innebär sjätte matchen i rad utan förlust för Bröndby.

Bröndby har en seger och fyra oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan FC Köpenhamn har en vinst, två oavgjorda och två förluster. Det här var Bröndbys fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Bröndby ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan FC Köpenhamn är på sjunde plats.

Söndag 23 oktober 19.00 spelar Bröndby borta mot Århus. FC Köpenhamn möter Midtjylland hemma på Parken lördag 22 oktober 17.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Bröndby spelar hemma mot FC Köpenhamn på Bröndby Stadium i dag

Avspark

Bröndby spelar hemma mot FC Köpenhamn i dag i Danmark Superligaen herr i fotboll. Bröndby har en svit på fem matcher utan förlust inför mötet med sjundeplacerade FC Köpenhamn. I den senaste matchen för FC Köpenhamn fick laget med sig en poäng efter 1-1 mot Nordsjälland.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för FC Köpenhamn, med 4-1.

FC Köpenhamn har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar på sex försök hittills den här säsongen, mot Ålborg och Lyngby.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 17 16 35
2 Viborg 17 9 32
3 FC Köpenhamn 17 8 27
4 Silkeborg 17 2 24
5 Odense 17 -2 24
6 Randers 17 -3 24
7 Midtjylland 17 2 23
8 Århus 17 1 22
9 Horsens 17 0 22
10 Bröndby 17 -5 21
11 Ålborg 17 -11 14
12 Lyngby 17 -17 8

Skytteliga

Ohi Omoijuanfo 5
Oscar Schwartau 3
Anis Ben Slimane 2
Christian Cappis 2
Josip Radosevic 2
Nicolai Vallys 2
Simon Hedlund 2
Andreas Maxsö 1
Anis Slimane 1
Jens Martin Gammelby 1
Kevin Tshiembe 1
Mathias Kvistgaarden 1