Odense

19 mars kl 16:00 AGF Århus - Odense 1-0 Läs mer
Nästa match:
31 mars
Odense - Midtjylland kl 20:00

1–0-seger för Århus mot Odense – Patrick Mortensen matchhjälte

Århus vann hemmamatchen mot Odense i Superligaen i fotboll med 1–0. Matchens enda mål stod Patrick Mortensen för i första halvleken.

Patrick Mortensen stod för Århus avgörande mål efter 38 minuter.

Segern var Århus fjärde på de senaste fem matcherna.

Det här var Århus sjätte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Odenses tredje uddamålsförlust.

Resultaten i sista omgången betyder att Århus slutar på fjärde plats i tabellen, och Odense på nionde plats. Århus är klart för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Århus tar emot Odense i serieavslutningen i Superligaen

Avspark

I dag spelar Århus hemma mot Odense i sista omgången i Superligaen i fotboll. Århus har fyra matcher i rad utan förlust inför mötet med åttondeplacerade Odense. Det blev seger i den senaste matchen för Odense, 2-1 mot Ålborg hemma.

Århus vann lagens senaste möte med 2-1.

Odense är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar och fyra oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Odense vann till slut – efter fem matcher i rad utan seger

Odense är tillbaka i vinnarspåret igen i Superligaen i fotboll. Detta efter seger, 2-1 (1-0), mot Ålborg hemma på Nature Energy Park. Det var första segern efter fem matcher i rad utan seger.

Matchen förblev jämn målmässigt till Odense tog ledningen i 33:e minuten, genom Bashkim Kadrii.

Direkt efter pausen gjorde Franco Tongya mål och ökade lagets ledning.

Reduceringen till 2-1 kom i 90:e minuten, när Daniel Granli slog till och gjorde mål för Ålborg. Mer än så blev det dock inte för Ålborg.

Odense har en seger, två oavgjorda och två förluster och 7–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ålborg har en oavgjord och fyra förluster och 2–9 i målskillnad. Det här var Odenses femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Ålborgs sjunde uddamålsförlust.

Med en omgång kvar är Odense på sjunde plats i tabellen, medan Ålborg är på elfte plats.

Nästa motstånd för Odense är Århus. Ålborg tar sig an Randers hemma. Båda matcherna spelas söndag 19 mars 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Odense tar emot Ålborg på Nature Energy Park i näst sista omgången

Avspark

Niondeplacerade Odense tar emot elfteplacerade Ålborg i kväll när den näst sista matchen i Superligaen i fotboll spelas på Nature Energy Park. Ålborgs form är sviktande, och laget förlorade sex matcher i rad, förutom senast då det blev 0-0 när man mötte Midtjylland. Hemmalaget har fem matcher i rad utan seger.

Senaste mötet mellan lagen slutade oavgjort, 1-1.

Ålborg har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Midtjylland och Lyngby.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Köpenhamn utklassade Odense på hemmaplan

FC Köpenhamn dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Odense i Superligaen i fotboll med hela 7-0 (2-0). FC Köpenhamn fick därmed revansch från senaste mötet, som Odense vann med 2-1.

Resultatet betyder också att FC Köpenhamn har hållit nollan i sex matcher i rad.

Därmed har FC Köpenhamn vunnit sex matcher i rad i Superligaen.

FC Köpenhamns målskyttar var Mohammed Daramy 2, Lukas Lerager 2, Hakon Arnar Haraldsson, Rasmus Falk och Diogo Goncalves.

FC Köpenhamn imponerar med fem segrar och 16–0 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Odense har tre oavgjorda och två förluster och 6–15 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är FC Köpenhamn på andra plats i tabellen, medan Odense är på nionde plats.

Söndag 12 mars 17.00 spelar FC Köpenhamn borta mot Horsens. Odense möter Ålborg hemma på Nature Energy Park fredag 10 mars 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FC Köpenhamn kan ta femte raka segern i mötet med Odense

Avspark

I kväll möts FC Köpenhamn och Odense på Parken Stadium i Superligaen i fotboll. FC Köpenhamn är nu på tredje plats i tabellen, efter fem segrar i rad, den senaste mot Ålborg med 1-0. Bortalaget har fyra matcher i rad utan seger.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Odense på hemmaplan, 2-1.

Odense är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar och fyra oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Odense fick se den obesegrade sviten ta slut efter 2-4 mot Nordsjälland

Nordsjälland tog emot Odense hemma på Right to Dream Park på fredagen, och efter tio matcher som obesegrat blev det till slut förlust för Odense i Danmark Superligaen herr i fotboll. Matchen slutade 4-2 (1-1).

Det var nionde matchen i rad utan förlust för Nordsjälland.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän Nordsjälland tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Wahid Faghir.

Odense kvitterade till 1-1 strax före halvtidsvilan, genom Mads Frökjaer-Jensen.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Wahid Faghir träff ännu en gång och gav Nordsjälland ledningen.

I den 72:a minuten ökade Ernest Nuamah ledningen på pass av Mads Hansen.

Emiliano Marcondes ökade Nordsjällands ledning med knappa kvarten kvar.

4-2 kom i 86:e minuten genom ett självmål.

Med tre omgångar kvar är Nordsjälland i serieledning, medan Odense är på sjunde plats.

Söndag 5 mars möter Nordsjälland Silkeborg borta 15.00 och Odense möter FC Köpenhamn borta 19.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Två lag med fina sviter – nu möts Nordsjälland och Odense

Avspark

Nordsjälland har åtta och Odense tio matcher i rad med poäng. På fredagen möts lagen i Danmark Superligaen herr i fotboll. Nordsjälland har en svit på åtta matcher utan förlust inför mötet med sjätteplacerade Odense. Odense har en svit på tio matcher utan förlust inför mötet med serieledande Nordsjälland.

Nordsjälland vann lagens senaste möte med 2-0.

Odense är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar och fyra oavgjorda matcher.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Odense svårslaget – tionde matchen i rad med poäng efter 0-0

Matchen slutade 0-0 när Odense tog emot Randers på Nature Energy Park. Det betyder att Odense gick obesegrat från planen för tionde matchen i följd i Danmark Superligaen herr i fotboll.

Matchen blev den åttonde i rad utan seger för Randers.

Odense har två segrar och tre oavgjorda och 9–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Randers har två oavgjorda och tre förluster och 1–9 i målskillnad. Det här var Odenses sjunde oavgjorda match den här säsongen.

Med fyra omgångar kvar är Odense på femte plats i tabellen, och Randers är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Odense är Nordsjälland. Lagen möts fredag 24 februari 20.00 på Right to Dream Park. Randers tar sig an Lyngby hemma söndag 26 februari 15.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Äntligen match igen när Odense möter Randers

Avspark

Matchledigheten är över och Randers gästar i dag Odense på Nature Energy Park i Danmark Superligaen herr i fotboll. Randers bröt sin förlustsvit på tre matcher med förlust senast, när det blev lika mot Midtjylland, 0-0. Odense har nio matcher i rad utan förlust inför mötet med sjundeplacerade Randers.

Det tidigare mötet den här säsongen slutade oavgjort, 2-2.

Randers har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot FC Köpenhamn och Lyngby.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Danmark Superligaen

# Lag S MS P
1 Nordsjälland 22 18 43
2 FC Köpenhamn 22 23 42
3 Viborg 22 7 37
4 Århus 22 6 35
5 Randers 22 -2 32
6 Bröndby 22 -2 30
7 Silkeborg 22 -1 29
8 Midtjylland 22 3 28
9 Odense 22 -11 28
10 Horsens 22 -11 23
11 Lyngby 22 -15 16
12 Ålborg 22 -15 15

Skytteliga

Bashkim Kadrii 6
Issam Jebali 4
Mads Frökjaer-Jensen 4
Emmanuel Sabbi 2
Franco Tongya 2
Yankuba Minteh 2
Alasana Manneh 1
Armin Gigovic 1
Aron Elis Thrandarson 1
Björn Paulsen 1
Charly Horneman 1
Robin Dahl Öström 1